Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjatbbb

aborcja farmakologiczna

Polecane posty

Gość Ewelina_P
BEZPIECZNE I SKUTECZNE TABLETKI PORONNE Wieloletnie doświadczenie !!! Wsparcie w trakcie kuracji !!! Oferujemy Zestaw nr 1 12 tab Arthrotec 250zł (skuteczność 70%) Zestaw nr 2 12 szt Arthrotec + 1 szt RU486 koszt 350zł (skutecznosć 94-95%) Zestaw nr 3 12 szt Cytotec + 1 szt RU486 koszt 550 zł (skutecznosć 97%) (ru486 z Mołdawii) Zestaw nr 4 12 szt leku MISOPROST + 1 szt RU486 z UK koszt 750zł (skutecznosć 98%) KONTAKT: ☎ 577_405_474 uczciwa Wysylamy natychmiastowo po zamowieniu pocztą polską Sprawdzenie zawartoćci przed zaplata jest mozliwe wylcznie przez poczte polska. zamowienia zlozone do godziny 13tej wysylamy jeszcze tego samego dnia i przesylka dociera na miejsce w dniu nastepnym. Jeśli zalezy Ci na dyskrecji to przesyleka moze byc dostarczona na dowolny urzad pocztowy zamiast do domu (nikt z domownik—w nie wie ze cos zamawiasz )

Gość gość
Odsprzedam zestaw z WHW, mi juz nie potrzebny. Kontakt kkasia19851985@wp.pl

Gość sprawdzone i skuteczne
Oferujemy Państwu skuteczne i bezpieczne środki wczesnoporonne które mamy naprawde sprawdzone i ktore możemy polecic z czystym sercem swoim bliskim. Leki są wypisywane przez naszego ginekologa z ktorym jestesmy w scisłej wspołpracy i pochodza z polskiej apteki. Oferujemy rowniez Pańswtu stały kontakt z ginekologogiem podczas stosowania tabletej jak rowniez oferujemy wizyte kontrolną po zabiegu. Cena zestawu tabletek ktora jest potrzebna do skutecznego zabiegu to 250zl. Preferujemy odbiór osobisty jak rowniez prowadzimy wysyłke na terenie kraju. Kontakt 506-801-433 Ps. Proscie zawsze sprzedajacego o zdjecie tabletek z dowolnym napisem obok bo jest tu wielu oszustów

Gość Kobieta po
Odsprzedam, mi już nie potrzebne

Gość gość
Cześć, mam na sprzedaż tabletki (300 zł), które kupiłam od whw. Możliwy odbiór osobisty w Krakowie lub wysyłka. Kontakt: katarzyna.anna91@wp.pl

Gość Eskulap Clinic
Oferujemy Państwu skuteczne i bezpieczne środki wczesnoporonne które mamy naprawde sprawdzone i ktore możemy polecic z czystym sercem swoim bliskim. Leki są wypisywane przez naszego ginekologa z ktorym jestesmy w scisłej wspołpracy i pochodza z polskiej apteki. Oferujemy rowniez Pańswtu stały kontakt z ginekologogiem podczas stosowania tabletej jak rowniez oferujemy wizyte kontrolną po zabiegu. Cena zestawu tabletek ktora jest potrzebna do skutecznego zabiegu to 250zl. Preferujemy odbiór osobisty jak rowniez prowadzimy wysyłke na terenie kraju. Kontakt 506-801-433 https://imageshack.com/a/img921/497/xr5tg5.jpg

Gość Magda

Cześć, mam na sprzedaż zestaw tabletek od whw za 400 zł. Możliwy odbiór osobisty w Krakowie. Kontakt do mnie: magdalena.biok
@interia.pl

Gość Polecam Eskulap Clinik

Diewczyny jesli szukacie sprawdzone i pewne zrodlo to polecam wam Eskulap Klinik i doktora Jakuba. Zadzwonilam do p,Jakuba powiedzialam o swojej trudnej sytuacji i o niechcianej ciaży. Po 3 dniach otrzymałam wysyłke z tabletkami ktore bardzo mi pomogły w przystepnej cenie (250zł plus 30zł wysyłka) Leki orginalne bezpieczne a przede wszystkim skuteczne. Wszystko orginalnie zapakowane oraz dyskretna wysyłka. Jestem po udanym zabiegu i czuje wielka ulge ze mi sie udało. Jesli ktora z was jest w podobnej sytuacji to polecam dr,Jakuba ktory rozumie kobietew trudnej sytuacji na pewno wam pomoze. Dr.Jakub Żrebiec 506-801-433.

Ps. Proscie zawsze sprzedajacego o zdjecie tabletek z dowolnym napisem obok.

poniewaz roi sie tu od oszustow

Gość Aborcja? Masz pytania?

Zadzwoń lub napisz na darmowy chat dla osób w nieplanowanej ciąży i po aborcji.

http://www.kobietawpigulce.pl/

Dziewczyny posiadam zestaw wczesnoporony ktory mi sie został z mojego udanego zabiegu poniewaz zakupiłam dwa na wszelki wypadek ale zestaw okazal sie bardzo skuteczny i jeden mi pozostał i moge go odsprzedac potrzebujacej osobe po cenie za jaki go zakupiłam czyli 250zł. Zestaw sklada sie z 12 tabletek. Podziele sie doswiadczeniem z zabiegu. Kontakt 502 427 780

Gość uwaga OSZUST

UAWAGA OSZUSCI !!!

Dziewczyny uwazajcie na dwie osoby ktore tu oszukuja .
Oszustem jest pan z rosyjskim akcentem oraz pani o imieniu Ewelina nr tel (577 405 477)
Dziewczyny tabletka RU846 jest w polsce nie do kupienia a osoba ktora ja oferuje to OSZUST !!!
Proście zawsze sprzedajacego o zdjecie tabletek a zwłaszcza zdjecie tabletki RU486

Ja zostalam oszukana przez pania Eweline (577 405 477) na 450zł

Dziewczyny posiadam skuteczny zestaw wczesnoporony ktory mi sie został z mojego udanego zabiegu poniewaz zakupiłam dwa na wszelki wypadek ale zestaw okazal sie bardzo skuteczny i jeden mi pozostał i moge go odsprzedac potrzebujacej osobe po cenie za jaki go zakupiłam czyli 250zł. Zestaw sklada sie z 12 tabletek i oceniam jego skutecznośc na 100%. Podziele sie doswiadczeniem z przebiegu mojego zabiegu. Kontakt 502 427 780

Gość Kryśka22

Wiem, że tabletki można zamówić na Medicenter24.pl. Jest opcja z zapłatą przy odbiorze i sprawdzeniem paczki u kuriera. Zestaw zawiera wszystko co potrzebne. Każda kobieta ma prawo mieć wybór, ale jak już się decydujecie, to kupujcie w sprawdzonych źródłach jak to.

Odsprzedam zestaw wczesnoporonny SKUTECZNY w 100%

Dziewczyny posiadam skuteczny zestaw wczesnoporony ktory mi sie został z mojego udanego zabiegu poniewaz zakupiłam dwa na wszelki wypadek ale zestaw okazal sie bardzo skuteczny i jeden mi pozostał i moge go odsprzedac potrzebujacej osobe po cenie za jaki go zakupiłam czyli 250zł. Zestaw sklada sie z 12 tabletek i oceniam jego skutecznośc na 100%. Podziele sie doswiadczeniem z przebiegu mojego zabiegu. Kontakt 502 427 780

Gość Aaaa

Ten Pan z rosyjskim

akcentem to z jakiego numeru?

Gość zestaw poronny

Odsprzedam lek wczesnoporonny o nazwie Arthrotec. Stosowałam ten lek sama jakis czas temu bedac w 7tyg.ciazy. Moge powiedziec ze lek uratował mi zycie bo nie mogłaamsobie pozwolic na kolejna ciaze z przyczyn zdrowotnych. Od zabiegu mineło pare dni plamienie w zupelnosci ustało i czuje sie dobrze a przede wszystkim wielka ulge ze sie udało. Jesli jest ktos w trudnej sytuacji i potrzebuje ten lek to chetnie odsprzedam za 250zł oraz podziele sie dowiadczeniem z zabiegu. Zainteresowanym wysle zdjecie tabletek orginalnie zapakowanych w orginalne blistra apteczne w raz z ulotka. Kontakt 506-801-433 Dagmara

Gość Gość

Zgłaszam gdzie trzeba. To co robisz jes nielegalne 

Gość NIE DAJ SIE OSZUKAC

Nie daj sie oszukac

JAK NIE DAC SIE OSZUKAC?
1)proscie zawsze sprzedajacego o zdjecie tabletek zdowonym napisem obok
2) ktos kto oferuje wam tzw tabletke Ru486 to oszust poniewaz taka tabletka jest w Polsce nie osiagalna i
zawsze wystepuje z 8 innymi zapakowana w jedno orginalne blistro apteczne w raz 
z ulotka i opakowaniem. Tzw tabletka Ru486 nie jest lekiem poronnym a jedynie blokuje
wytwarzanie sie progesteronu.
3) Nigdy nie kupujcie tabletek pakowanych do woreczkow foliowych to typowe oszustwo !!!
3) Polska to nie eldorado aborcyjne i jedyny lek jaki wywołuje poronienie i jest legalny i bezpieczny
nazywa sie Arthrotec!!!

Gość Maria

Mam do odsprzedania oryginalny zestaw z Womem on Web. Odbiór Kraków. Kontakt e-mail mm3984074@gmail.com