Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubioony

Chwilowe zapomnienie na imprezie!

Polecane posty

Gość Zagubioony

A więc, mam taki malutki problem, mianowicie wczoraj wybrałem się na impreze ze znajomymi, dość spontanicznie. Nie mówiłem o tym mojej dziewczynie gdyż miałem wyjść tylko na piwko z kumplami. Tak wyszło że troszkę za dużo wszyscy wypiliśmy, była tam przyjaciółka mojej lubej i tak jakoś wyszło że zaczeliśmy się całować w klubie. Niby nic ale mam wyrzuty sumienia ze względu na to że takie alkoholowe wpadki już mi się zdażały co prawda nie z przyjaciółką mej kochanej ale jednak. O kilku nawet się dowiedziała, ledwo co zdążyłem odbudować jej zaufanie, a tu taka wpadka. Kuurde! Moje pytanie brzmi czy powinienem powiedzieć mej kobiecie o całej sytuacji czy nie, aha przyjaciółka na pewno nic nie powie Kasi. Pooomoocy! Pozdrawiam i licze na sensowne odpowiedzi.

Gość xc
stały związek to sobie odpuść nie dorosłeś jeszcze

Mam nadzieję, że jak nie Ty to ktoś inny Kasi o tym powie. Dziewczyna powinna się dowiedzieć, że z tego związku jednak będą nici a za przyjaciółkę obrała sobie...:o

Po pijaku sie nie liczy, dobrze ze nie dosżło do czegoś innego. Nie znam twojej lubej więc nie wiem jak zareaguje. Masz wyrzuty sumienia to dobrze o tobie świadczy ale nie licz na taryfę ulgową. Będzie wkurwiona strasznie.