Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomkaaa2143

boicie się bardziej zdrady czy porzucenia??

Polecane posty

Gość poziomkaaa2143

Czego się boicie bardziej ze strony partnera? Tego , że moze być nieuczciwy i kręcić z kimś na boku/zdradzać, czy może bardziej tego, że was porzuci? Rozmawiałam się o tym z moim chłopakiem niedawno i on się bardziej boi zdrady. Mówił mi, że jeśli bym chciała z kimś kręcić, żebym go najpierw zostawiła. Ja natomiast strasznie się boję porzucenia, tego że ukochana osoba zniknie i może to naiwne , ale wiele byłabym w stanie wybaczyć , jeśli obiecałby, że już więcej tego nie zrobi. Moja koleżanka kiedy zostawił ją chłopak stwierdziła, że wolałaby chyba żeby ją zdradził, ale żeby z nia był ..co o tym sądzicie??

Gość a wiesz co......
"Moja koleżanka kiedy zostawił ją chłopak stwierdziła, że wolałaby chyba żeby ją zdradził, ale żeby z nia był" po pewnym czasie myslenie sie zmienia

Gość ewtwetwe
zdradę fizyczną chyba byłabym w stanie wybaczyć, o ile by żałował ale koszmarne byłoby gdyby przestał mnie kochać lub pokochał inną więc - wolałabym być zdradzona niż porzucona

Gość to nie problem teraz
ani jedno ani drugie zamiast się idiotycznie bać trzeba się starać w związku

Gość a wiesz co......
"zdradę fizyczną chyba byłabym w stanie wybaczyć, o ile by żałował ale koszmarne byłoby gdyby przestał mnie kochać lub pokochał inną więc - wolałabym być zdradzona niż porzucona" to zalezy ... ja chyba miałabym wieksze problemy z wybaczeniem jednorazowego wyskoku, bo to płytkie i załosne, zwykłe dymanie bez uczuc. Takie feee... W momecje jakby sie zakochał w innej nie ma wyjsc ale przynajmniej jestem wstanie dojrzec w nnim jeszcze jakies dobre cechy. smutno mi by było ale chyba 1000 razy bardziej bolało by mnie bycie z facetem który bzykał sie z kobieta i mówił "ona nic dla nie nie znaczyła" :/

zdrada to tak naprawdę porzucenie, tylko bez poinformowania drugiej strony - wychodzi na to samo :-(

Gość a wiesz co......
"zdrada to tak naprawdę porzucenie, tylko bez poinformowania drugiej strony - wychodzi na to samo" to jest oszustwo i tchórzostwo a zdrada jest moim zdaniem wtedy kiedy dojdzie juz do kontaktu fizycznego... jesli mnie pozucia dla innej z miłosci. no trudno, jesli bzyknie jakas tez trudno ale w obu przypadkach jest juz po wszystkim. A zerwanie i nie poifnormowanie o tym to mim zdaniem tchórzostwo i nic wiecej. Ogolnioe tak czy inaczej juz po wszytskim w takioch wypoadkach.

Gość wolalabym porzucenie niz
zdrade. dalabym sobie sama rade, a byc zdradzona to najgorsze, co moze sie stac

Gość a wiesz co......
jak by mnie porzucił to bym sie jeszcze jakos starała dla niego walczyła, probowała bym....jak by zdradził juz bym nic nie zrobiła. Tak samo jakby sie zakochał w innej i mnie dla niej zostawił. Tez juz bym nic nie zrobiła. Wiecie jak to jest z zakochaniem. Nic juz sie nie swkóra. Tak samo ze zdradza fizyczna...po jabłkach.

boję się końca świata, śmiertelnej choroby, kataklizmów i ubóstwa :)

Gość a wiesz co......
zreszta to zalezy tez z jaka panna to była

Gość akarara
ja się bałam i zdrady i porzucenia. no i właśnie zostałam zdradzona i chyba jestem porzucana. a myślałam, że go znam.

a wiesz co...... Porzucenie = brak miłości. Po co dorabiać do tego ideologię Jeden zostawia twarza w twarz, drugi sms, trzeci bez słowa, to kwestia klasy lub jej braku, a znaczy to samo.

Gość poziomkaaa2143
ja bym była w sumie skłonna powiedzieć w ostateczności, że i zdrada i porzucenie są równie przykre. I nie rozumiem np mojego chłopaka, że panicznie boi sie zdrady a sytuacji , w której mielibyśmy się rozstać już sie tak nie boi...Dla mnie zdrada wcale nie jest gorsza niż porzucenie

Gość hipolit
W życiu dochodzi się do pewnego punktu gdy człowiek się już niczego nie boi i nie ma to nic wspólnego z obojętnością :) to raczej pewność że z wszystkim można sobie poradzić i tej pewności życzę i zdradzonym i porzuconym :D

Gość JA::::
Boje sie zdrady i pozniej cieszko jest na nowo zaufac

Bardziej boje sie zdrady, i najlepiej jakby mnie facet wczesniej zostawil. Porzucenie nie boli az tak , a zdrada boli , uwlacza i odziera z zaufania , szacunku

Gość prawdziwa ezoteryczka
Może zaczniesz analizować całe życie, a nie tylko 5 lat.Każdy kto ma pojęcie o tych technikach wie, że maksymalny czas wróżby nie powinien sięgać więcej niż 2 lat.Tyle o tym wiesz co nic.Ogłupiasz tylko ludzi:O