Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allaadynkaa

nie cierpie weekendow :(

Polecane posty

Gość werka ona
no tak,ale on niedługo wyjezdza wiec zostane sama jak ten palec

Gość allaadynkaa
ale mozesz do niego zadzwonic, napisac smsa takze nie masz zle :) i zawsze mozesz tesknic bo masz za kim :)

dziewczyny, nie myslcie sobie, ze ja mialam kase na podrozowanie- jezdzilam tam np. na 2 miesiace do pracy a pozniej za zarobione pieniadze nastepne 2 miesiace podrozowalam. No- poza Azja i Ameryka PLd, bo tam wiadomo, że nie pracowalam. A wszedzie mozna tanio podrozowac, to wlasnie Europa jest najdrozszym kontynentem swiata i nam sie wydaje, ze wszystko takie drogie :) I wlasnie a propos- zadzwonil 10 minut temu do mnie moj kumpel sprzed 4 lat z USA, ze bedzie jutro we wroclawiu i ze chce sie spotkac na piwku :)

Gość werka ona
Hejj to ja miałam Cie pocieszac;) ale jak masz w sobie takie pokłady uczuc to czemu choleraa sama jestes. to własnie jest dziwne na tym świecie...

Gość JaMamPodobnie
ja mam podobnie jak Wy dziewczyny, tez mi sie nudzi, chetnie bym gdzies wyszla, pojechala, poszla do kogos, lub aby ktos przyszedl do mnie ale niestety.. odkad moje "kolezanki" maja chlopakow to tylko siedze sama i nawet nie mam z kim pogadac w swoim wieku, a dodam ze w tym roku liceum skonczylma, czyli jestem mloda, i to najlepszy czas na bardziej interesujace spedzanie czasu a nie ciagle sleczenie przed kompem :(

Gość allaadynkaa
trafiam kula w plot albo z deszczu pod rynne ;) juz za stara jestem na bujanie w oblokach i motylki w brzuchu :( raczej bym chciala czegos konkretnego a faceci to raczej nie bardzo

Gość katemoss
JaMamPodobnie------> Jakbym czytala o sobie :( Cholera ja juz mam tego dosyc, czasem mysle ze fajnie by bylo mieszkac w jakims wiekszym miescie bo tam mialabym co robic, nawet sama. A u siebie w malym miasteczku glupio tak spacerowac czy jezdzic na rolkach samemu :( kazdy kazdego zna, zaraz Cie obgadaja i tyle. Brakuje mi jakiejs pokrewnej duszy

Gość werka ona
hmm no nie wiem czy za stara,ja mialam motylki w wieku lat 30.to najlepszy wiek na motylki;) widoocznie nie tafiłas jeszcze na tego odpowiedniego faceta to trudne ale mozliwe:

Gość allaadynkaa
kate mam tak samo... moze to glupie ale czasem chowam sie przed sasiadami... nie wychodze przed dom czy do ogrodka bo od razu zaczna sie ploty :(

Gość werka ona
a do młodszych dziewczyn-nie ma siły musiscie sobie znależc koleżankę na wyjścia;ze samemu to lipa to wiem

Gość werka ona
no to faktycznie małe miasteczko,u mnie totalnie jestem anonimowa

Gość JaMamPodobnie
ja sobie nie znajde kolezanki, bo wszystkich znamm po prostu juz. mieszkam a malutkiej miescinie. ;/

Gość allaadynkaa
ostatnio lecialam do sklepu... chyba to bylo w zeszly piatek a sasiad z okna na caly glos ... sasiadko a Ty znowu w domu siedziesz to nie lepiej na jakies tance isc :O myslalam ze sie spale ze wstydu :(

Gość werka ona
no a z tych co juz znasz?to nie ma nikogo?albo kolega?

Gość werka ona
o kurcze.nie znosze jak ktos sie w moje życie wpitala;)jeszcze sasiad haha

Gość grenadinka
gdzie przez 2 miesiace mozna zapracowac na 2 miesieczne wakacje??

Gość allaadynkaa
werka porazka no nie ;) serio ale mam juz dosc wszystkiego, czasem mam takiego dola ze tylko bym spala caly dzien, pozniej wstaje spac mi sie nie chce, do pozna sie krece i rozmyslam i zas dostaje zalamki...ech co za zycie :O

Gość grenadinka
ja mam tak samo alladynkaa

Gość JaMamPodobnie
nie ma, byle "blizsze" kolezanki teraz maja chloapkow wiec juz maja mni gdzies. a takich o znajomych to ma na czesc, co slychac jak gdzies spotakam to tyle. kolegow nie mam. sympatii czy jakichc kolegow, ktorzy moga przerodzic sie w ina, blizsza znajomosc tez nie mma bo juz nigdzie nie chodze, na zadne imprezy, wyjscia, nawet nie mam gdzie z kims nowym sie zapoznac.

Gość katemoss
Ja sąsiadów w sumie mam w porządku, ale to sami starsi ludzie, są tez młodsi ale to faceci... Mam kilka koleżanek ale jak znalazły sobie chłopaków to mnie olewają, tak to jest... w weekend nie ma gdzie wyjść, jak miałam chłopaka to jeszcze z nim się spotykałam a teraz zostałam sama i siedzę praktycznie całymi dniami w domu. Też czasem wkurzają mnie te komentarze matki czy sąsiadów żebym gdzieś wyszła, czemu siedzę w domu itd :( Niedługo mam zamiar przeprowadzić się do Warszawy w poszukiwaniu pracy, może wtedy będzie lepiej :) To smutne że tak duzo jest samotnych ludzi :(

Gość werka ona
na waszym miejscu ,to bym sobie w necie pobuszowała..swojego faceta poznałam w necie:)i nie był z mojego miasta;)

Gość allaadynkaa
jutro sobota i znowu nudy caly dzien :(

Gość grenadinka
alladynkaa a jak ty zarazbiasz ie stac ci ena tance czy sport?

Gość JaMamPodobnie
u mnie tak samo niestety ;(

Gość allaadynkaa
hmm no jak juz pislam mieszkam sama z mama... musze prawie wszystko oplacic...wode, gaz, swiatlo oraz rozne swoje wydatki net tele i cos mi zostaje na swoje jakies tam pierdoly...

Gość allaadynkaa
werka ale na czacie teraz to same sex oferty...sami napalency szukajacy kochanek albo jednorazowgo seksu

Gość grenadinka
ale czasem to nie jest drogie np tance bo jak jestes w duzej grupie to sie na wszystkich rozklad ai wtedy koszty nie sa tak mega duze. a moze bieganie? z jakiego miasta jestes?

Gość katemoss
mi akurat czat nie działa ale kiedys jak pamiętam to sami zboczeńcy tam byli...Ja zaplanowałam sobie trochhę na sobotę zajęć, a wieczór dopiero bedzie nudnu. Zamierzam kupić piwka i siedzieć przed komputerem dopóki mi sie nie zachce spać :( ech....

Dla mnie weekend to jak kazdy inny dzien. spedzam go z coreczka na placu zabaw i plotkuje z innymi dziewczynami. jak zaczelam tam chodzic od razu poznalam nowe osoby.

Gość allaadynkaa
no ja juz mam prawie caly film och karol 2 wiec na jutro go zostawie...ale co bede dalej robic to nie wiem moze jakis 2 film poszukam