Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allaadynkaa

nie cierpie weekendow :(

Polecane posty

jakbys byla z Wroclawia to tu sa rowery za darmo do wypozyczenia Ha! :P Zapisz sie do Couchsurfingu. poszukaj w google co to jest. Uwazam, że to najzajebistsza opcja świata. Ty mozesz sobie jechac gdziekolwiek chcesz- na weekend gdzies w Polskę, albo poleciec tanim lotem gdzies do Europy (ja ostatnio tak bylam w e Wloszech) albo na inny kontynent- spisz u ludzi za darmo, z reguly to swietni, przyjacielscy ludzie :):) Albo ktos spi u Ciebie (wystarczy miejsce na podlosze n akarimate i spiwor)- poznajesz wielu wesolych ludzi z calego swiata :) A jak nie mozesz ich nocowac bo nie masz warunkow- to tez nie problem- sa rozne grupy kauczserfingowców, np. kinomaniakow, food lovers (ja do nei jnależę właśnie)- spotykamy sie raz w tygodniu na gotowanie, dzis np. gotuja meksykańcy meksykanskie jedzenie :) ja nie poszlam bo juz jestem zmeczona calym tygodniem, wiec wyslalam samego faceta. Mozesz poznac mnostwo ludzi, na dodatek robic cos rozwojowego a nie tylko chlać browary w dyskotekach :P Albo znajdz na grouponie jakas dobra oferte i zapisz sie na kurs jezykowy/ tanca/ fotografii czy czegokolwiek. Ja sie teraz zapisalam na kurs chińskiego i kurs makijażu :D Na bank mozna tam poznac fajnych ludzi. Jezuu no opcji jest mnóóóóstwo. Albo jedź na stopa do Londynu :) Rób cokolwiek- zycie jest krotkie :):)

Gość uuuuuuuuuuuu
tak EWA 33 jest na kafe non stop :P:P wszędize jej wpis

Gość allaadynkaa
gryzelinka no u mnie jeszcze nie widzialam zeby mozna bylo rower wypozyczyc :) a to co Ty opisujesz moze i jest super ale trzeba miec odwage i nie miec zalamania i dola jak ja tej chwili ;)

Gość ja mam tak samo
wiekszosc znajomych spedza weekend ze swoja polowka, a inni albo ni emaja czasu, albo musza sie uczyc albo cos innego..lipa

Gość allaadynkaa
ja duzo nie potrzebuje do szczescia :( wystarczyla by jedna osoba z ktora mozna by pogadac o wszystkim i niczym... gdzies wyjsc od czasu do czasu... napisac glupiego smsa czy zadzwonic do niej :O

alladynka- wiem. Ale kiedys sama bylam w podobnej sytuacji, jak Ty, wiec wiem jak to jest. Przyjechalam na studia z malego miasteczka do Wroclawia, wynajelam mieszkanie- co prawda pelne mlodych ludzi ale moim zdaniem nie mialam z nimi zbyt wiele wspolnego, wiec nie wychodzilam z nimi, nie rozmawialam za wiele z nimi, bo byli dla mnie delikatnie mowiac "przyglupami" :) Moj chlopak zostal w innym miescie, wiec juz w ogole depresja. Znajomi ze studiow raz byli, raz ich nei bylo- wiec spedzalam dni podobnie jak Ty. A potem odkrylam podrozowanie i fotografie :) Najpierw wyjechalam 4 razy do USA, potem do Meksyku, potem Gwatemala, Afryka, potem Azja 8 miesiecy i sie zaczelo. Teraz mam faceta, ktory tez kocha podroze i jezdzimy razem, znajomych mamy mnostwo, ze to my ciagle nie mamy dla wielu z nich czasu, a oni tylko dzwonia i chca sie spotykac. No i ten kauczserfing. Dodatkowo prowadzimy swoje firmy, wiec ciagle na piątym biegu. Mam 27 lat. I naprawde jeszcze 6 lat temu żyłam tak jak Ty.

Gość allaadynkaa
gryzelinka to jestesmy w podobnym wieku z tym ze ja za bardzo z kasa nie teges... mieszkam z mama w wielkim domu i nie zarabiam duzo, mama jest na rencie i jak to sie mowi nie przelewa mi sie...wiec na takie luksusowe podrozowanie mnie nie stac :( dla mnie juz super radoscia byl by np spacer teraz z kims... pies odpada ;) niestety nie moge miec psa

Gość grenadinka
ja bym chciala miec tylko jedna kolezanke tez duzo nie pragne. a zeby podrozowac to trzeba miec kase nawet przez couch surfing..

Gość hhhhhhonoratahhh
ja również spędzę ten weekend sama, boże jesteśmy taie młoda a tak nam życie ucieka. Ja w sumie nie mam tak co weekend ale tez często, jutro miał byc wypad z koleżankami, ale plany legły w gruzach. :( Odkąd mają chłopaków to zapomniały o koleżankach :P Czuję się bardzo samotna, może jak pójdę na studia to kogoś poznam, mam taką nadzieję. Chciałabym właśnie zapisać się na jakiś kurs jak wspomniała koleżanka powyżej, ale w moim miasteczku nic takiego nie ma, a i na to potrzeba kasy :O

Gość allaadynkaa
grenadinka no wlasnie

Gość grenadinka
alladynkka a ty mas zchociaz jakies dobre studia? zeby myslec o przyszlosci? ja bym sie chciala na tenis zapisac, jakis taniec ale na to kasy trzeba

Gość allaadynkaa
heh a jakie to sa dobre studia ? :) cos mi sie wydaje ze jestem duzo starsza od Ciebie bo ja juz dawno zakonczylam edukcje i od 6 lat pracuje w jednej firmie :)

Ja w rodzinnej miejscowości nikogo nie mam właściwie i przychodzą do mnie tylko jak mają problem. A wczoraj mnie olano i mam to już centralnie gdzieś. Nic mi się nie chce jak zwykle Do niczego pożytecznego zmusić się nie mogę kur­wa

Gość allaadynkaa
tez juz mam wszystko gdzies :O najchetniej to bym sie napila czegos mocniejszego nie moge bo jestem na antybiotyku :( nic tylko sie powiesic 😠

Gość grenadinka
ale to dobrze ze masz prace!!! a w pracy jest ktos ciekawy? ale jak pracujesz to mozesz sie na taniec albo jakis sport zapisac?

Gość allaadynkaa
w pracy to u mnie same mezatki... i ciagle gadaja o mezach i dzieciach...

Gość Zapłodniona 17 latka
nie masz znajomych bo masz krzywą twarz pewni hahahh

Gość socol
Dziewczyny uwierzcie w siebie!!! A jeśli chcecie pogadać z jakimś gościem to piszcie 9808957

Gość werka ona
Alladynko a skad jestes:)

Gość allaadynkaa
ze slaska :)

Gość werka ona
Łeee to szkoda;) bo to dalekoo ode mnie.ja raczej mieszkam nad Wisła hihi,szkoda bo bym Cie porwała na piwko albo cokolwiek zechceszl) nawet na soczek:)

Gość allaadynkaa
jak pech to pech na calego :( ;)

Gość werka ona
No ale chociaz możemy sobie popisac:)

Gość allaadynkaa
oczywiscie ze mozemy :) a Ty tez taka samotna jak ja jestes ?

Gość werka ona
jESŁI chodzi o przyjaciół i znajomych to tez,jakos sie powykruszali ale nie poddaję sie;)tzn rozglądam sie wokół ,bo nienawidze sama siedziec na chacie, A jeśli chodzi o miłość- to mam:)mam faceta

Gość katemoss
piszcie skad jestescie. Moze sie spotkamy skoro nasze zycie takie monotonne :) :( Ja z Mazowsza...

Gość dvsdsdfsdfsa3W33
"allaadynkaa zaraz oszaleje w domu, siedze sama przed kompem i ryczec mi sie chce, nie mam nawet z kim pogadac a o jakims wyjsciu juz nie wspomne i co tu robic samej w domu " - Próbowałaś przerobić komputer na sex terminatora? :P

Gość allaadynkaa
kate strasznie daleko mieszkasz :( werka to masz szczescie bo nie jestes sama, masz sie do kogo przytulic i komu sie wyzalic :) takze nic tylko sie cieszyc :)

Gość allaadynkaa
dvsdsdfsdfsa3W33 nie probowalam bo nie wiem jak :P moze mi powiesz jak to zrobic :)