Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allaadynkaa

nie cierpie weekendow :(

Polecane posty

Gość JaMamPodobnie
katemoss--->ja jetsem z lubelskiego.

Cześć dziewczyny, jak tam mija sobota? Ja zaraz wracam do sprzątania, na wieczór nie mam żadnych ciekawych planów i raczej to się nie zmieni. JaMamPodobnie- gdzieś przy granicy może mieszkasz? Wybierasz się w tym roku nad Białe?

Gość allaadynkaa
🖐️

Gość JaMamPodobnie
hmm tak jak zawsze mija czyli nuda.. nie, nie mieszkam przy granicy ;] no i nie mam zadnych panow nt. wyjazdu nad Biale.

Ja piwkuje, a szkoda ze się nie wybierasz :( Ja w sumie mieszkam na pograniczu lbl i maz.

Gość JaMamPodobnie
ja jestem :) a co ty sie wybierasz na Biale? ;>

Nad morze, ale nad białe może też, jak zdam prawko to obowiązkowo Białe lub Firlej. Jak mija Ci wieczór? Mnie juz dzisiaj sie pytali czemu nie na jakiejś dyskotece, kurna i co ja mam odp? :O

Gość JaMamPodobnie
a kto sie Ciebie pytal? oj szczerze to beznadziejnie. chetnie bym wyskoczyla na jaks impreze, nie lubie tak siedziec bezczynnie w domu i dzumic. no ale cos..

znajomi siostry...No ja tez się nudzę, jeszcze ta pogoda mnie dobija. Dokańczam piwko i chyba idę spać :(

Koleżanki Ci nie proponowały dyskoteki? O mnie to już całkiem zapomniały, odzywają się jak czegoś potrzebują.

Gość JaMamPodobnie
nie ;( no o mnie tez wszyscy sobie przypominaja jak im cos trzeba, maja jakas sprawe. ale spoko juz sie przyzwyczailam. juz nawet wiem co odpowiem jednej z nich jak bedzie znowu do mnie dzwonic zebym ja skądś przywiozla czy zebym jej cos zalatwila. no sory, ale tak sie nie robi. takze widze mamy podobnie, hhee ;DD

Jak masz prawko i samochód to powinnaś mieć więcej ''koleżanek''. hehe... Ja myślałam że chłopak z którym się pokłóciłam może się odezwie ale dupa :/

Gość aaa po co mi nick :(
gadalam ponad pol roku z kolesiem na gg w koncu doszlo do spodkaaniaa... po spodkaniu mowil ze mu sie podobam, codziennie byly smsy, dzwonil..w ten czwartek napisal mi smsa ze w sobote idziemy do kina... ja mu na to ze nic mi o tym nie wiadomo (oczywiscie to bylo w zartach) na co on znow odpisal ze idziemy i ze mam wybrac film bo jak nie to on wybierze i bedzie gorzej... pozniej byly smsy z innej beczki...no i od wczoraj milczy :( nie napisal zadnego smsa od wczoraj, na gg nie ma go w sumie od niedzieli i teraz nie wiem co mam myslec :( doradzcie cos :(

Gość JaMamPodobnie
no mialam, super kolezanki, ktore rzecz jasna "kolegowaly " sie ze mna by miec pojazd na imprezy.phii ale odkad sobie chlopakow znalazly, to juz nawet takich 'kolezanek" nie mam. aha dodam ze ja i chyba wiekszosc normalnych dziewczyn majacych choc troche oleju w glowie by sobie takimi chlopakami glowy nie zawracalo. ale spoko, nie wtracam sie, ich zycie. a u Ciebie jak tam z "kolezankami"?

Gość JaMamPodobnie
moze telefon zgubil lub mu sie zepsul lub jeszcze cos innego. badz dobrej mysli! ;);*

mi jest glupio do niego napisc bo sobie pomysli ze sie narzucam albo ze sie o to kino upominam :( no ale to on sam wyszedl z tym pomyslem... wiec czemu teraz milczy?? codzien bylo ok. 20 smsow od niego a od wczoraj cisza :(

Gość JaMamPodobnie
poczekaj jeszcze troche, byc moze zczail sie ze na niego troche lecisz i chce zebys Ty troche zaczela zabiegac i przejela inicjatywe. ja tak czesto mialam, ze jak chlopak zauwazyl ze mi sie podoba otd. to troche bardziej olewajaco mnie traktowal ale to specjalnie zawsze bylo ;p;p

A więc u mnie dopóki nie miałam chłopaka to przyjażniłam się z kilkoma, ale później one(chyba za bardzo zazdrosne) również znalazły sobie chłopaków i mają ich do dziś a ja zostałam sama... Inne koleżanki jak juz wcześniej pisałam tylko jeżdżą po dyskotekach i sie przechwalają jak fajnie itd, ja jak miałam wolną miejscówkę to zawsze je brałam ze sobą, a one teraz mają mnie gdzieś! :O Dzisiaj mogłamm się spotkać z chłopakiem który juz od dawna nalega na spotkanie ale jakoś mi sie nie chciało nawet wychodzić...

Ze mu się zepsuł tel czy cos to na pewno nie :) Imprezuje pewnie, wiem że będzie chciał się spotkać pewni jutro ale ja będę twarda ;) hehe postaram się

nigdy do niego pierwsza nie pisalam to zawsze on zaczynal rozmowe i zawsze pierwszy wysylal smsa... nawet zdazylo mu sie dzwonic o 2 w nocy jak wrcal z imprezy tylko po to ze juz wraca i ze jest caly i zdrowy...nie powiem mile to bylo bo jakos czulam ze cos z tego moze byc...po spotkaniu od razu chcial sie umowic na nastepne ale jakos mijalismy sie bo kazdy z nas na inne godz pracuje i zostaje tylko sobota lub niedziela... no i mialo byc teraz to kino no ale on milczy i nie wiem czemu... moze jestem przewrazliwiona ale to takie glupie uczucie jak zawsze pisal tyle smsow a od wczoraj cisza :(

aaa po co mi nick----> może on czeka na wiadomość od Ciebie..? Ja na Twoim mniejscu bym się do niego odezwała skoro to on wcześniej pisał i mówił że mu się podobasz...

mowię Ci- napisz do niego. Może on mysli że masz go gdzieś, skoro się nie odzywasz. Napisz i zdaj relację;) hwhw. Noże jeszcze zdążycie do kina :):)

Gość JaMamPodobnie
oj no widzisz mamy podobnie widze. no ale nie ma co rozpaczac czy sie tak bardzo prezjmowac, jest jak jest. a moze sie cos kiedys tam zmieni ;]

ja napisaalam do niego w czwartek po nocce bo on mial w tym tyg 1 zmiane... on odpisal zebym sie za niego wyspala i ze mi zyczy kolorowych snow i od tego czasu cisza :( ja wlasnie mam taka cholerna dume ze nie odezwe sie pierwsza :( i jest mi z tym bardzo zle :(

Gość JaMamPodobnie
moze rzeczywiscie mu napisz! co Ci szkodzi. skoro napisalas ze nigdy pierwsza sie do niego nie odzywalas, zawsze on zabiegal itd. to teraz mozesz mu spokojnie napisac ;)

ale co mialabym napisac :( ??

Gość grenadinka
sdsd