Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Zimne piwo, papierosy, orzeszki ziemne...

Polecane posty

Gość gab
o to mamy real men, nie pogadasz...

"Szopenowa, to ty mi mojego starego nicka zarąbałaś w kwietniu 2010 roku? Bo z Szopenem był taki fajny cytat z Wyspiańskiego..." Nic mi o tym niewiadomo

Gość ten ostatni niedziel...
Moim ulubionym hobby jest zamienianie piktogramów na drzwiach w hotelowych toaletach i obserwowanie co się będzie działo

Gość ten ostatni niedziel...
Oglądam na VHS jeszcze raz zawody w skokach narciarski, które wygrał lata temu Małysz

Gość jarekcz- sąd ostateczny
Życie jest piękne tylko trzeba je doceniać szanować ,życie to największy dar czuć zapach kwiatów,rozmawiać z drugim czlowiekiem podziwiać przyrode a czas ucieka i dzień sądu ostatecznego coraz blizej

Raz jest lepiej a raz gorzej, nie można się załamywać ale wziąć się w garść i znaleźć jakiś cel w życiu, a jednocześnie doceniać to co się ma. Bo życie choć piękne tak kruche jest

Możesz też wynaleźć lekarstwo na raka 🖐️ (chociaż już pewnie zostało wynalezione). Życie bez celu jest życiem pustym.

noxelia ale od ciebie deprecha zajezdza:) daj spokoj, ciesz sie chwila, rob fajne rzeczy na codzien, jak nie chcesz byc ambitna to nie badz, ja tam ogolnie lubie moje zycie, choc nie zawsze tak bylo, ale w dupie mam wyscig szczurow, ciesze sie z tego co mam

w życiu, po co niby? jesli nie da siebie to chociaz dla innych. moglabys komus uratowac zycie albo chociaz je uszczesliwic. wiesz jakie to fajne uczucie

Edukację możesz mieć w dupie, pod warunkiem, że masz łeb do interesów. Z czego będziesz żyć?

Gość ,.,.,
Niedziel, jestes denny i sluchasz dennej nuty 🖐️ noxa, ciekawe za co masz ta rente: socjal, rodzinna, czy zdrowotna? Tyle chyba mozesz powiedziec

Gość noxi sroxi jest
chora na głowe , wiec jaką rente moze miec :O?? Niedziel , bo w sumie nie wiem ... opisz sie z wyglądu ?

Ale po co z wyglądu? No 190 wzrostu, 80 do 90 kg wagi, nie przypakowany, trochę tłuszczu, nie łysiejący, normalna twarz, niebieskie oczy... może to przez oczy odstraszam ludzi od siebie? Raz nauczycielka polskiego mi powiedziała że się patrzę jakbym chciał zabić... może to moje oczy odstraszają ludzi... ale ja się normalnie patrzę... tylko nie nawiązuję kontaktu wzrokowego z rozmówcą...