Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Zimne piwo, papierosy, orzeszki ziemne...

Polecane posty

Noxelia, przepraszam za to pisanie dowcipów w tym temacie o samobójstwie, przepraszam, chociaż nie ciebie powinienem przepraszać tylko autora, ale autora tu nie ma pewnie to ciebie przeproszą. Czasem tak mam że robię sobie żarty z takich rzeczy, to przez ta depresję, udaję takiego co ma wszystko gdzieś i wszystko wykpi żeby ludzie nie zobaczyli moich słabości że jestem słaby. Przepraszam.

Gość niewielka kobietkaaaa
bo zamiast orzeszków i piwa miałeś kupić różowe wino, nachos o smaku chilli :)

nie smuć się :)

dlaczego Ty się tak dołujesz?? nie szkoda Ci życia? :)

ee tam piertolisz, nauczyłeś się jednej regułki i teraz będziesz ją powtarzał ..:O

Jezu, daj spokój Niedziel Ja też podobno dziwnie się patrzę:D Każdy się rzuca do pocieszania samobójców itp a to bezsens, wiem po sobie. Ci prawdziwi i tak to zrobią a jak ktoś szuka tylko uwagi to i tak nic sobie nie zrobi. Też kiedyś próbowałam pocieszać tu na kafe, tylko sie wpieniałam bo do mnie z tekstami o nieznaniu życia lecieli, i że mam idealne życie to sobie mogę. A Ty przynudzasz jak cholera, co Ci to jęczenie daje? Tak serio ODPOWIEDZ po co to robisz?

weź przestań ceń życie ja ostatnio miałam operację, groziła mi bezpłodnośc, mógł to się okazać rak nie wiem nawet czy uda mi się kiedyś zajśc w ciąże nawet nie wiesz jak się bałam jak leżałam na stole operacyjnym i mi podawali narkoze a Ty jęczysz zdrowy jesteś to się ciesz jak Ci się coś w życiu nie podoba-to to zmień jak ja mam doła i mam dośc, to biorę ciekawą ksiazke, ide do ulubionej kawiarni i zamawiam ulubioną kawę i mija znajdź swoje sposoby na stresy i nudę i będzie lepiej a teraz idę spać dobranoccc

Pierd­oliłeś, że na Darkera ktoś leciał a na Ciebie nie. No baa, Darker tak nie smęcił to raz, a dwa jak myślisz po co tyle dziewczyn pyta się jak wyglądasz i gdzie mieszkasz?

Ja piertole czlowieku ciesz się,że jesteś zdrowy...masz gdzie mieszkać - a to już coś ! 😠

Ale co dusić? W tym nie ma żadnej treści. Słowa dla słów. A nawet przerostu formy nie ma Mam Ci pojęczeć? A może prosić Cię o radę? To powiedz co jest takiego złego, no, ale konkretnie. A nie przegram bo przegram bo gdybym nie przegrał to i tak bym przegrał

Noxelia odwal się od kultury. Nie wytykaj innym błędów bo błędy to Twoje drugie imię.

No ale o to w tym chodzi żeby jęczeć po to żeby jęczeć, tu nie ma treści... jak mam grypę to jęczę o tak "łoooojjjjj, łojooooojj, łoooooojjjjjjjjjjjj", ale to jesstem chory i w domu wiedzą że jestem chory więc mogę jęczeć na głos. No a w tym wypadku nie mogę jęczeć tak jak przy grypie bo by w domu pomyśleli że mi odbiło więc jęczę na kafeterii.

Kultura, ale z tamtym temat to nie chodzi o to że on to zrobiłby czy nie. Bo on chciał tylko uwagę zwrócić, bo jakby to ktoś chciał zrobić to by o tym tu nie pisał. Ale chodzi o to że z takich rzeczy się nie powinno kpić bo niektórzy to przeżyli (np Noxelia) i wiedzą co to znaczy próbować się zabić i to dla nich bolesne jeśli ktoś z tego kpi. A swoją drogą Noxelia to ja mam myśli samobójcze od wielu lat już :)