Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkodagadaccc

czemu w polsce kobiety w wieku 30stu lat sa traktowane jak stare baby???

Polecane posty

Gość Bo są już stare.
Przypudrowane, wymalowane, wystrojone, ale spróbujcie taką wykąpać tak rzetelnie i postawić obok zadbanej dwudziestolatki. Różnicę zauważy każdy. Choćby w tym, jak wygląda biust, którego nie trzyma stanik. Ale nie w tym problem. One z bagażem trzydziestoletniego życia są stare. Z ich życiowymi przyzwyczajeniami, z brakiem spontaniczności z interesownością i wyrachowaniem, jakiego w swoim trzydziestoletnim życiu zdążyły się nauczyć. Są psychicznie stare, z zadartymi nosami, przekonane o swojej atrakcyjności, o niepowtarzalności, są stare, bo są stare i koniec. Każdy woli taką po maturze, od takiej z doktoratem. No chyba, że potrzebuje intelektu, albo ma tak nieopanowany popęd, że może być potwór, byle miał otwór. Wtedy i stara może być, zawsze to lepiej, niż kochać się ze zdjęciem z internetu. Poszukajcie swoich zdjęć sprzed 10 lat, ustawcie takie zdjęcie (może być sama twarz) obok aktualnego.Widzicie różnicę, no bo jesteście stare!

Gość Bo są już stare
yebye mi z pyska

Gość spod pily chlopak taki
bo sa juz stare-masz racje... Trzydziestka to nie dwudziestka Rachunek jest prosty I choc faktycznie nie stara to juz nie pierwszej mlodosci-odpicowana,ubrana i wypachniona Ale oczy i twarz mowia wszystko-zawsze odroznie trzydziestke od dwudziestki Wszak rozni je dekada...

Gość pawel38
ja bym nie wzial trzydziestki,choc wiek jak w nicku Stare mieso mi nie smakuje;)

Gość pocieszna minka
a ja mam 33 a wygladam na max 19:) i myslcie sobie co chcecie... Mam mloda twarz i ubieram sie mlodziezowo. daje to super efekt.

Gość A ja mam 19 lat
I wyglądam a 35. Mam duży biust, biodra, choć nie jestem wcale gruba. Od dawna taka rozrośnięta jestem. I jakoś nie widzę, by ci, co się spoglądają na mnie, spoglądali się też za ciotkami po trzydziestce. Z daleka liceum, ale z bliska muzeum. Może ci, którym się podobacie powinni iść do okulisty?

Gość A ja mam 19 lat
mi też yebye z ryja

Gość pawel38
pukam wyłącznie 17 letnich chłopaków, nie ma to jak zwarte mięcho :)

Gość spod pily chlopak taki
pwel38, a mnie być wystukał ? Znudził mi sie już seks z moją upośledzoną umysłowo ciotką :(

Gość ADasdzxdas
Napisz do mnie na priv a ja już ciebie tak odmłodze ze nigdy juz nie pomyślisz o swoim wieku :)

Gość ADasdzxdas
to było do pawel38 oczywiście :) Pisz maleńki, a tak cie wyłomoce moją knagą, że zapłaczesz rzewnymi łazmi. Lubie analne dziewice takie jak ty pawel38, ten spod piły też się nada :)

Gość szkodagadaccc
o kurwa ale głupki tu piszą:D ktoś tu pisał żebym zestawiła foty sprzed 10 lat z teraźniejszymi, no kuźwa wasza mać, wymiękam 10 lat temu miałam nadwagę, aparat ortodontyczny i pryszcze!!! chyba nie widzieliście kobiety 30 letniej !!! dzielicie je na młode i stare !! prawiczki jakieś czy co?

Gość szkodagadaccc
dopiero po 25 roku życia zaczęłam się podobać facetom bo nie wyglądałąm już jak zakompleksiona licealistka

Gość Taka sobie laleczka
Ja mam trzydzieche i jestem szczesliwa, moj chlopak mowi ze jestem ladniejsza dzisiaj niz 10 lat temu. A jak sie komus nie podoba, to niech spada.

Gość do Taka sobie laleczka
jakby twój chłopak powiedział ci prawdę, jak wyglądałaś 10 lat temu, a jak teraz, to ty również powiedziałabyś mu prawdę. A przyznaj, że oboje tego nie chcecie. Po co psuć, lepiej się nawzajem oszukiwać. Bo nie wierzę, że jędrny dwudziestolatek nie robi na tobie większego wrażenia, niż ciut już rozciągnięty (od piwka i burgerów) jego o jedną trzecią starszy kolega. Więc nie pieprz i sama popatrz na zdjęcia. Zdejmij tapetę z twarzy i popatrz na kąciki ozu, na nos, na skórę. I jeśli masz jakieś zdjęcie z matury (może być to do indeksu na studia), to porównaj. Nie widzisz zmian? To do okulisty! W tym wieku niektórym wzrok również się zaczyna psuć.

Gość do Taka sobie laleczka
fetor dobywający się z mojego ryja kiedy mówię tak pali mnie w oczy, że ostatnio wykryto u mnie początki jaskry :( O problemach ze wzrokiem zatem wiem wszystko ą ę :)

Gość grrrr żal mi niektórych
normalnie jak to czytam, to aż mi żal niektórych. ja mam 30 lat. od jakiegoś czasu choruję. nie wyglądam na 20 lat. moje ciało nie wygląda idealnie. i co z tego, do k... nędzy?!?!?! każdy z Was będzie starszy. nikogo to nie ominie, no chyba, że umrze młodo. każdy tak samo będzie miał te 30, potem 40 itd. i każdy będzie w końcu pomarszczony i obwisły w różnych miejscach. i żal mi was, bo jak sobie pomyślę co będziecie czuć do samych siebie wypisując teraz takie opinie na temat 30-latek... to naprawdę współczuję wam samym, waszym żonom przyszłym... ludzie ogarnijcie się, nie jesteśmy tylko mięsem.

Gość jakiś młody byczek
ale co ma 30tka do starości bo nie rozumiem ? No każdy będzie stary ale to chyba znacznie później niż w tak młodym wieku jakim jest 30tka ? Starość zaczyna sie po 60tce jakby ktoś nie wiedział :O

Gość jakiś młody byczek
jak oni dożyją do 30tki, to będą uważać, że to młody wiek, nie bój żaby. Jak się ma 15 lat, to 30tka to starość ale jak się ma 25-30 to jakby inaczej się uważa...a jeszcze inaczej myśli się o 30tce kiedy się ma 50 + wtedy ten wiek jawi się jako gówniarski :D

Gość pewna Babcia siebie
te szczyle co tak rozpisują się natemat starości 30- latek....niedozyją tego wieku, narkotyki, przypadkowy seks, znajomości tylko w necie, brak przyjacióło, alkoholizm-juz teraz, solara, tapeta, dopalacze na siłowni to wszystko nie pozwoli im dozyć 30-tki, a jesli to będą to wraki ludzkie poniżane przez kolejne młodsze pokolenie więc 30- latkowie głowy do góry przynajmniej obchodzimy urodziny a nie date produkcji, przynajmniej wiemy jak smakuje CHLEB I ZSIADLE MLEKO a nie tost i MC donald, przynajmniej bujaliśmy się na trzepaku a nie przed kompem, jesteśmy lepsi, mądrzejsi i PRAWDZIWI pokolenie plastiku spłonie szybko jak foliowa torebka tylko że to gówno rozkładac sie będzie przez 500 lat więc szans na zmiane nie widzę pozdrawiam 37- letnia wolna kobieta! wolna od kłamstwa i konwenansów

Gość hiehoiehie haha
"nosze biale kozaczki ja mam 32 lata a ludzie mysla ze mam 18 nie mieszkam w polsce" to dlatego że nosisz białe kozaczki :D

Gość pawel38
a mi yejbie z ryja jak słoniowi z doopy po tygodniowej sraczce

Gość co sie idioci czepiają kuźwa
zdjęć, ja porównałam zdjęcia z matury sprzed 9 lat i widze różnicę, na lepsze! charkter też mam lepszy, więcej wiem, więcej wymagam od siebie, dbam o siebie, nie żyję od imprezy do imprezy, okres buntu na szczęści minął i teraz mogę w końcu zacząć żyć, poza tym własna kasa... o tym mogą szczyle pomarzyć

Gość Zraszacz.
Macie 30 pare lat i wygladacie na 19? Chyba tylko wy w to wierzycie :) ale rozumiem ze w tym wieku to ratujecie sie takim mysleniem hihi..

Gość starzeją się po 30
tylko k....y, wieśniaki, ćpuny i menele. Takie 30latki to rzeczywiście obwisłe wraki. Znam sporo osób które po 30 rozkwitły i niczym nie różnią się od 20latków. I to niezależnie od płci.

Gość bo ja wiem
Nie zauważyłam. A co do oceny wieku po wyglądzie, to zależy to od wieku osoby oceniającej ;) Zwykle 30-latka prawidłowo rozpozna wiek innej 30-latki, natomiast 50-latki postrzegają grupę 20-30 jako jednorodną.

Gość moja babcia ma 86 lat
i też sobie ciągle wmawia że wygląda na 60..... niektórzy mają po prostu taki defekt umysłowy, widzą proces starzenia u wszystkich z wyjątkiem siebie moja babcia zazwyczaj chełpi się że jej koleżanki to już są taaaakie staruszki, jedna neidowidzi, druga chodzić nie może....ale ona....to jest normalnie młódka

Gość pozdrów babcię
tobie też zdrowia życzę.

Gość Mam takie dwa zdjecia -
sprzed 10 lat: nadwaga, pryszcze, kiepskie wlosy teraz wygladam lepiej mam tez kolezanke, 23 lata JA wyg;adam lepiej

Gość ja lat37
spotkałam niedawno kolegę, szczerego aż do bólu, z którym nie widziałam się 10 lat. Powiedział że 10 lat temu wyglądałam jak laleczka, a teraz wyglądam jak cytuję - dorodna samica w sam raz do kopulacji. No nie wiem czy powinnam uznać to za komplement.