Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student22krk

dlaczego nie mogę znaleźć dziewczyny ??

Polecane posty

Gość student22krk

Ostatni raz dziewczynę miałem 3 lata temu, od tego czasu nie pojawiła się w moim życiu żadna dziewczyna, z którą chciałbym być w związku, jak już spotykałem jakieś dziewczyny, były to przelotne, jednorazowe przygody. Sam już nie wiem co mam robić, nie będę przecież zakładać profili w jakichś śmiesznych portalach randkowych...

młody jesteś, jeszcze masz czas, znajdzie się...tylko nie podchodź desperacko do tego.

a może tez czas zakończyć 'jednorazowe przygody' bo później będzie ciężko o fajną, wartościową dziewczynę.

Gość Snowdrop_
Co robisz ? Czym się zajmujesz?? Jakie masz zainteresowania???

Gość student22krk
studiuję pedagogikę, na moim kierunku jest wiele dziewczyn ale nie mogę trafić na tą swoją. Czym się interesuję....lubię bardzo śpiewać, należę do chóru (ale nie kościelnego). Interesuję się też teatrem i baletem (chociaż sam nie tańczę). Podróże też są fajne.

Gość student22krk
kolega wyżej nie założył tego tematu, tylko ja :) trądziku nie mam , spokojnie :) studiuję na wydziale prawa i administracji, a co lubię ...hmm. Muzykę (wszelaką), sztukę nowoczesną, podróże :) Właśnie postanowiłem jakiśc czas temu że trzeba znaleźć porządną dziewczynę, ale o taką trudno.... :/ albo po prostu nie wiem gdzie szukać.

Gość student22krk
to się tak mówi "młody jesteś, masz czas", a czas ucieka...

spoko aż tak Ci nie ucieknie, mniej desperacji na serio. Gustujesz w młodszych czy równolatkach? Może poczekaj aż te potencjalne dziewczyny trochę dorosnął, bo na razie większość z nich ma pstro w głowie (choc nie mówię że wszystkie).

Gość K C W
Na pewno wygląd też jest ważny, więc jak musi być twoja wybranka?

Gość ja odrzuciłam faceta właśnie
przez to, że gustował w jednorazowych przygodach, więc nie wiem co Cię tak dziwi prawiczku z kurwiarzami się zadawać nie będę, za bardzo się szanuję

Gość student22krk
wiesz co, jeśli byłaby młodsza a bym widział że jest ogarnięta , to dlaczego nie :) generalnie nie mam określonego wieku w jakim miałaby Ona być :) to nie jest też tak, że jestem desperatem który "zarywa" do każdej napotkanej dziewczyny. Może blokadę jakąś mam czy coś... Rok temu poznałem jedną taką dziewczynę, młodszą o rok, parę razy się spotykaliśmy, niby nic się nie wydarzyło, ale super klimat był. Potem się pokłóciliśmy, i od pół roku nie widzieliśmy się, czasem jakieś zdawkowe wiadomości na FB.

ktoś tam wyżej napisał dobrze, też nie zadałabym się z kurwiszonami gustującymi w przelotnych romansach. Mniejsza o to.

Gość student22krk
Jak ma wyglądać ? hmmm marzy mi się żeby była wysoka, miała ciemne włosy i uśmiechniętą twarz :)

Gość zipp
"z k**wiarzami się zadawać nie będę, za bardzo się szanuję" nie kurwiarzami, tylko maczo :o

Gość student22krk
Wiem, zrozumiałem o co Ci chodzi :)

autorze, jak jesteś fajnym chłopakiem to prędzej czy później trafisz na fajną dziewczynę, tak ten świat jest ułożony.

Gość ja odrzuciłam faceta właśnie
dla mnie to kurwiarze i zdania nie zmienię, wolę być do końca życia sama niż wiązać się z takim :o

Gość student22krk
Hmm, za ku*wiarza się nie mam, bo te przygody na palcach jednej ręki można zliczyć. No ale :) Boli mnie tylko jak widzę ładną dziewczynę gdzieś na ulicy, i nie umiem do niej zagadać, bo niby jak. Podejdziesz to takiej, to jeszcze za wariata Cię weźmie

Gość . . . . . . .
a myślisz że faceci dupczący panny mają z tego zrezygnować dla jednej? popierdolilo cie?

Gość wewew
Krakow i wszystko jasne. W krk nie ma z czego wybierac, tzn jest duzo dziewczyn ale marnej jakosci

Gość student22krk
akurat teraz nie mam czasu bo mam sesję :> i tak z nudów dzisiaj tu zajrzałem