Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student22krk

dlaczego nie mogę znaleźć dziewczyny ??

Polecane posty

Gość student22krk
krakuska --> wszystko zależy od sytuacji, miejsca.. może bym zaczepił, a może nie...

Gość krakussssska
rację masz, ale na 100% jest choć garstka tych atrakcyjnych* dziewczyn,które aż czekają na to by jakis facet do nich podszedł, zarzucił żartem, spytał czy mają wolną chwilkę i oprowadził po rynku :D w tej garstce jestem ja :D *ponoć :D

Gość student22krk
:D:D krakuska --> a czym Ty się zajmujesz ??:P mogę Cię oprowadzić hehe ;p

Gość powiem wam panowie
kurcze to czemu się marnujesz i w sobotę siedzisz na kafeterii, może Cię tam szukają :p

Gość krakussssska
a studiuję sobie żeby kiedyś mieć na chleb :P a siedze tu bo nie chce mi się pacykować. fajnie jest posiedzieć bez grama makijażu, w ciszy, z pełna lodówką i czytać te pierdoły kafeciarniane .

Gość powiem wam panowie
wiesz, dla mnie mogłabyś wyjść bez makijażu, prędzej bym Cię zaczepił, bo wolałbym poznać naturalną dziewczynę niż wymalowaną "lalkę" :p

Gość student22krk
powiem wam panowie --> brawo !

Gość krakussssska
uwierz mi,że nie mam ani pół kilo tapety ;) a tak serio to też wolę te z odrobiną makijażu, sama też nie znoszę się malowac, ale cóż... trzeba :P

Gość powiem wam panowie
nie no wszystko jest dla ludzi, tylko bez przesady ;)

Gość krakussssska
wiadomo ...:P

Gość Dalar
-----> krakusska Jest taki fajny portal na którym kobiety wypowiadają się jak nie lubią być podrywane. Zdaje się sagio.pl czy jakoś tak. Kiedyś tam zabłąkałem i obejrzałem parę filmików. Większość kobiet uważa uliczny podryw za totalną żenadę. Ja dla przykładu nigdy nie mam pewności czy dziewczyna na rynku jest rzeczywiście sama i czy jest polką. Kiedyś podszedłem do takiej jednej blondyneczki i zagadałem "cześć, przechodzę tędy wiele razy ale rzadko mam okazję spotkać kogoś tak zjawiskowego, chyba nie jesteś tutejsza, prawda?" Ona pomrugała na mnie swoimi wielkimi oczyma, a po chwili jak gdyby nigdy nic nagle znikąd wyskoczył jej chłopak z wyglądu dwumetrowy byk jedzący hantle z siłowni na śniadanie. Ona olała mnie, złapała faceta za rękę i poszli dalej. Nawet nie wiem czy była polką ;/

Gość powiem wam panowie
jednak nie dla wszystkim wiadomo :p

Gość student22krk
no to duży plus dla Ciebie ! :) ostatnio przeszło mi przez myśl jak jechałem tramwajem, żeby na kartce napisać swoje imię i numer telefonu , i dać ją dziewczynie która jechała tą samą linią, niestety za późno bo musiałem wcześniej wysiąść :( a Ty jak na coś takiego byś zareagowała krakuska ?:P

Gość student22krk
ten plus to za bark tony tapety :P

Gość krakussssska
Dalarze, widocznie zle trafiłeś człowieku :P ale wierz mi,że jakby ktoś oryginalnie zagadał, cokolwiek ale poruszyłoby mnie to nawet bym mu dała swój nr. nie, nie jestem desperatką, porpsotu spotkanie kogoś przypadkiem jest bardzo ekscytujące :D z tym tekstem co wypaliłeś to bym zwiała czym prędzej :D

Gość krakussssska
student- bardzo fajny pomysł, pogapić się trochę na nią... wypalic cos w stylu : 'wez, potrzymaj tą kartkę' i zniknąć z tramwaju :D bingo ! :D

Gość powiem wam panowie
no skoro dzielimy się opowieściami to muszę wam powiedzieć, że kiedyś wracając z przystanku, poznałem pewną dziewczynę, która po 15 min, dala mi swój nr tel. chociaż mówiła, że ma chłopaka, więc ostatecznie dałem sobie spokój :p

Gość powiem wam panowie
z tą kartką to rzeczywiście dobry patent ;)

Gość student22krk
będę musiał przetestować "numer" z karteczką :P czyli trzeba zacząć znowu tramwajami jeździć haha

Gość krakussssska
to jest o tyle fajne,że ani się nie ośmieszysz bo znikniesz :D a po drugie, jeśli zadzwoni to super a jak nie, no to nie :D

Gość powiem wam panowie
tylko ta kartka ma jedną wadę, dziewczyna pierwsza nie zadzwoni ;)

Gość krakussssska
jesli jej się spodobasz to czemu nie ? :D

Gość Dalar
----> Krakussska Studiuję kierunki techniczne. Kiepsko u mnie z elokwencją. Z odwagą lepiej, ale fakt teksty mam dziadowskie. Właściwie wszystko co wymyślę wydaje mi się słabe. Nigdy nie byłem na kursach NLF czy RMSU ale z tego co czytałem to oni właśnie uczą ludzi odwagi a nie tekstów. To mój problem i szczerze mówiąc nie wiem jak z nim sobie poradzić ;/

Gość student22krk
no ale napisać może zawsze :) czy ja wiem czy to takie ośmieszające...większą wiochą chyba jest podbicie do dziewczyny gdzieś na mieście, i zagadanie "bolało ? jak spadałaś z nieba" ... hehe

Gość student22krk
imię, numer telefon i podpisane "napisz :)", zobaczymy :P

Gość powiem wam panowie
wydaje mi się, że takie teksty, to działają właśnie na takie "lalki" :p normalne dziewczyny na to nie pójdą :p

Gość powiem wam panowie
kartka może się sprawdzić, ale musi trafić na odważniejszą dziewczynę;)

Gość student22krk
na dziewczynę z "jajem" :P

Gość powiem wam panowie
czyli w sumie fajną ;)

Gość krakussssska
wiecie co ? ja bym kupowała taki tekst wymyslony oczywiscie przeze mnie : 'wiesz, nie bede ci tu wciskał tanich kawałków,że "jeszcze nie widziałem tak pięknych oczów ", pytał cię" gdzie byłaś cale moje zycie? "... ale wydajesz się symaptyczna dziewczyną, bo cię tak chwilkę obserwowałem i chcialbym cię oprowadzic po rynku, zgodzisz sie ? ' :D :D