Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA

ALE WIDZIALAM WCZORAJ PATOLOGIE!!SZOOK!

Polecane posty

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA

wczoraj ok 22 w tesco...stalam za nimi przy kasie.ormalnie szok. on - wysoki, przypakowany lysy dres w nikach, no owszem, przystojny, nie powiem.ona - w minisukience, na mega szpilach, nie jakas wymalowana ale widac ze zadbana babka, super wlosy, opalenizna. no i o tej porze dziecko ze soba ciagneli do sklepu - sliczna dziewczynka ze 3 latka!!masakra jakas! od razu pomyslalam ze szumowina. a wozek zaladowany na maxa! i to jakie kurna frykasy - i miecho, i oliwki, i jakies krewetki, frytki, napoje, soki, owoce, slodycze!! skad taka patologia ma kase na takie zarcie? 200zl zaplacili:/

Gość kukurikukakad
czemu patologia?

Patologia powinni nazwac taki sposób myslenia jak twój :/ moze to normalni ludzie tylko gośc lubi ubierać sie w dresy (dla mnier tez to obcicach ale nie zaraz patologia) Jak można ocenić ludzie po jednym zestawie ubraniowym :O

Gość a w którym miejscu ta
patologia - bo nie załapałam? :-o

a dlaczego zaraz patologia. Moze nie mieli z kim malej zostawic. Juz nie przesadzaj. Patologia by byla, jakby brali 3 skrzynki wódki i 2 wagony fajek, a nie "frykasy".

ale dlaczego patologia? dlatego że to tak późno? może nie przesadzaj, może to była jakaś wyjątkowa sytuacja że tak późno byli z dzieckiem w sklepie. A może byli z zagranicy?Chyba że wszystkie 'nieciumkające' to patologia, to przepraszam.

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA
no o 22 dzieciaka brac na zakupy????to normalne wg was? i w ogole taki spoosb bycia?

Gość kukurikukakad
dokładnie może ta 3 latka spi w południe i wtedy chodzi spac o 23 co za problem? a patologia jestes ty... to napewno.

Gość fsdkofcsafcwfa
200 zł za cały wóżek? to tak dużo? :D jaja sobie robisz

Gość fdfdf
wiekszosc ludzi tu na forum ma ogromne problemy z rozumieniem nazewnictwa niektorych slow a powazna niewiedza odznacza sie wlasnie slowo patologia. LUDZIE SPRAWDZCIE W SLOWNIKU CO OZNACZA TO SLOWO

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA
patologia że tacy ladni a ja wygladam jak z serce z reklamy netii :( 😭

Gość kukurikukakad
swoja droga masz niezle zasrane w glowie skoro takie rzeczy cie ciekawia, pewnie nie masz swojego zycia skoro zyjesz zyciem czyims:(

dziecko w sklepie o 22 to nie jest normalny widok, ale pisałam już może była to sytuacja WYJĄTKOWA z różnych powodów, które nawet nie przychodzą nam do głowy. Nie szastaj trochę tak tym słowem 'patologia'.

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA
no dla mnie nie jest to normalne zachowanie...ze o tej porze rodzina robi zakupy..o tej porze porzadni ludzie siedza w domu...i tacy pewni siebie, ha ha ha hih hi hi i tylko: a moze ci to misiu jeszcze wziac? a moze jeszcze batonika? a moze tic taczki>? a to dziecko takie ogarniete ze szok pytalo sie taty ktore tic taki woli niebieski czy pomaranczowe...

Gość racjaracja8437234
faktycznie 200 zł za wóżek frykasów to mało

Gość erdwsasssss
szok, takie matoły i mają więcej kasy od normalnych ludzi po studiach, pewnie ukradli, handlowali kradzionymi samochodami z Niemiec, przeciez z takim wyglądem nie zajmują się uczciwą pracą

Gość kurna jak mozna nie miec
z kim zostawic dziecka jak sie idzie na lumpy po 22???kto normalny robi calotygodniowe zakupy w nocy? pewnie w dzien pijani leza

a Ty co robiłaś w tym sklepie skoro o tej porze porządni ludzie siedzą w domu?:D

Gość poiuytrew
nie no jakie frykasy i do tego CAŁY wózek nie wiem co mozna kupować by zapłacic 200 zł za cały wózek żarcia ja zawsze kupuję w hipermarketach większe zakupy nigdy całego wózka po brzegi nie zapakowałam i zawsze pałacę ok 300 zł .to co oni tam kupili?????

Gość malinkahalinkah
a ty piszesz pewnie o sobie i chcesz sprawdzic co inni mysla o takim zachowaniu,faktycznie jestes patologiA skoro wymyslasz sobie takie rzeczy idiotko. idz do swojego wysokiego przystojnego chłopaka i wal sie !!!

Gość erdwsasssss
nie przejmuj się dostaną raka od tych oliwek, prawdziwe są z beczki

Gość malinkahalinkah
hahahaha laska napisała o sobie i swojej rodzinie zeby sprawdzic co ludzie o nich mysla hahahahahah i teraz juz nie jest zalamana . samoocena wzrosla

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA
ej no dokladnie..on taki na mase przypakowany, bluze sobie niki rozpial ze mu bylo kudly widac, lancuch wypasiony, z twarzy tez kurna...do szyca podobny. ciekawe gdzie taki pracuje. albo ona - siksa ze 23lata moze miala watpie czy wiecej, odstawiona ze szok, ale zdziwilo mnie bo suie tak ladnie wypowiadala jak nie lump;/ i to mi jakos nie pasowalo do caloksztaltu. ciekawe bez kitu skad tacy maja kase.z mopru pewnie.

Gość fdfdf
PATOLOGIA TO CIAGANIE DZIECKA PO KNAJPACH

moja chrzesnica chodzi spac o 23,za to wstaje późno i to zadna patologia. Chyba zazdroscisz im tych "frykasów" bo sama pewnie kupowalas 2 piwa Tesco i słone pasztetową.

Gość erdwsasssss
kurwa ileż można jeść batoniki i tiki taki, przecież to przysmaki ubogich

Gość fdfdf
CZASE LUDZIE ZA DNIA CZASU NIE MAJA A I WOLA BEZ KOLEJEK POZNYM WIECZOREM ZAKUPY NA SPOKOJNIE ZROBIC. TAKIE TRUDNE TO?

Gość poiuytrew
a ty myslisz ze w moprze to dają miliony? zdziwiłabys sie

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA
ja jestem osoba samotna i nie widze nic dziwnego zeby po 22 pojsc sobie na piwo do klubu czy na zakupy, ale nie ciagac dzieciaka po tesko! i smieszni jestescie jak myslicie ze robie jakies prowo. po prostu zastanowila mnie ta sytuacja. bez kitu rzucali sie w oczy z tym dzieciakiem.