Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA

ALE WIDZIALAM WCZORAJ PATOLOGIE!!SZOOK!

Polecane posty

Gość erdwsasssss
ja nie mam żadnego kompleksu, stać mnie na to. To ty z pogardą patrzysz na biedniejszych bo wpierdalasz krewety , i ostentacyjnie pokazujesz jaka jesteś do przodu. wyglądem też prosty człowiek próbuje pokazać że jest lepszy i obwiesi się szajsem jak choinka

Gość radaradka
heheh autorka to jakas patolożka, zajeła by się swoim zyciem a nie obgadywaniem i zazdrościa, tą drogą sobie życia nie ułożysz

Gość me here now
chya ci sie cos pomylilo, bo ja o 'krewetach' nic nie mowilam :)

Gość erdwsasssss
poza tym u mnie to wzbudza niesmak a nie zazdrość, często ci co mają kasę już nie pamiętają jak to było gdy sami zazdrościli ,pożądali i huj i strzelał, dlatego w desperacji spierdalali do Anglii na przykład, pracować w sposób urągający godności ale za to za pieniądze

Gość me here now
erdw - oczywiscie, ze tacy tez sa. Potrafia sie zapozyczyc, zeby na wakacjach w Polsce cwaniaczyc, ale mysle ze to mniejszosc. Niestety takie osoby spowodowaly, ze z zalozenia zle sie patrzy na emigrantow, czego ty jestes przykladem, wyjezdzajac z tym 'myciem kibelka'. Prawda jest taka, ze wiekszosc pracuje i zyje normalnie. Czasem jest ciezej, czasem lzej, a to ze nas stac nie wynika z naszego nadzwyczajnego bogactwa, a z tego ze ceny sa przystepne dla przecietnego czlowieka. I nie uwazam, ze jest utopia oczekiwanie by w Polsce tez tak bylo.

Gość me here now
zada praca nie uraga godnosci... burzujko

Gość erdwsasssss
ale tutaj już odbiegasz od głównego wątku, do którego nie chce mi się wracać, mianowicie do wyzywającej panienki która udaje mamusię i słodko dziamga do swojego męza kretyna ze złotem na szyi, a córcia wygląda jak mała barbie, a wszystko po to żeby się lansować

Gość me here now
ano :) to ide zajadac te (jak to bylo?) 'krewetasy' ;)

Gość hgqhahahaahahah
hahahaahahahahahaahahaahaha no jebie z tego tematu, ze glowa boli :D tak kurwa. wydali AŻ 200zł i sie kafeteriusze zastanawiaja skad oni maja TAKIE pieniadze. no kurwa :D ja wczoraj wydałam 360zł w sklepie. to pewnie jestem milionerka nie? :D o ja jebie ;D

Gość ja jak przyjechalam
do Polski i poszlam na zakupy do tesco to ochroniarz podszedl do mnie i sprawdzal rachunek bo wg niego za duzo zaplacilam:O i pewnie myslal ze jeszcze cos ukradlam :O

Gość hgqhahahaahahah
TINIO - przyjebie. akurat nie o tym był temat, ale kazdy powod jest dobry by sie polansować :D 🖐️ a co do tej rodzinki. nic nadzwyczajnego. jak wydali 200zł w sklepie, to to na boga jeszcze nie świadczy o jakimś bogactwie. no ludzie :o no chyba, ze dla kogoś kto ledwo sobie chleb i mleko dziennie kupuje... ja pochodzę ze srednio zamożnej rodziny i jak pamietam to zawsze u nas byly oliwki - bo mama lubiła. tak samo krewetki jadalismy często czy inne owoce morza - po prostu lubilismy. zaden wielki to rarytas no bez przesady :o kompletnie nie wiem po czym tu wnioskować, ze oni jacys wielce bogaci :o a nawet jesli faktycznie byli bogaci - to na zdrowie. niech sobie beda. w ktorym miejscu tu patologia? jak ktos dobrze zarabia to to jest patologia ? :D

hgqhahahaahahah TINIO - przyj**ie. akurat nie o tym był temat, ale kazdy powod jest dobry by sie polansować ---rok juz czytam to forum i mam 200 postow --tak sie lansuje wlasnie :) -no cóż nie kazdy potrafi zrozumiec to co mialem na mysli. widzac ludzi z malym dzieckiem na zakupach wieczorem nie nazywam patologią bo nie znam ich sytuacjii -to odnosnie tematu

Gość massakraaa
"Chyba że wszystkie 'nieciumkające' to patologia, to przepraszam" Hyhyhy.. ;) "tró, tró, nieciumkające to zaraza polski! loll xD " No, jeśli ktoś utożsamia znaczenie tego słowa z patologią.. :P :P :p

Gość indiaindia
Hm.. 200 PLN za cały wózek w czerwcu.. Jakie frykasy?

Gość bochenek
nie lubie pomalowanych paznokci u malych dziewczynek