Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA

ALE WIDZIALAM WCZORAJ PATOLOGIE!!SZOOK!

Polecane posty

Gość erdwsasssss
niektórzy mają mieszkania po przodkiach i wynajmują,może stąd ta kasa, bo tacy ludzie są raczej bezproduktywni, nic nie robią ciekawego, oglądają tv ,dupcą się i jedzą pizzę

Gość a ja z kolei a
gdzie ta patologia bo nie widzę? Dobra.chodzi o te że Ty stałas tam tylko z papierem toaletowym i Ci było głupio?

A tak w ogóle to co Cię to interesuje? Niech sobie żyją jak chcą, ich cyrk ich małpy wtf?

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA
no nie, ja robilam normalne zakupy typu mleko, chleb, rzeczywiscie papier toaltwowy, wedlina, kurczak. a tam to byla rozpusta normalnie. jakbyscie to zobaczyli:/

hehe dziwna jesteś rodzice chodzą z dzieckiem nie trzymają go zamkniętego w pokoju , że o 22- może powód jakiś był np. wrócili z podróży , a ty sie czepiasz jak dziewica z cieczką :classic_cool:

Gość erdwsasssss
bo to jest paniusia nowoczesna, pewnie małej już maluje paznokietki i kupuje szpilki u prywatnego szewca

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA
o kurwwwwa jakbys zgadl obie mialay pazury na czerwono, obie loki do pasa prawie!!!!

Gość cccccccccccccooooooooooooooooo
dziewczyno Ty chyba nie widziałaś prawdziwej patologii. Niestety spotykam takich ludzi co dzień, w markecie, w tramwaju, autobusie. Kiedyś w realu chodzę sobie z koszykiem, robie zakupy i widzę kolesia ok. 24 lata, dresy, łysy, na rękach jakieś beznadziejne tatuaże i jakieś sznity, laska też coś koło tego wieku, jeansy, brudne, wręcz ujebane buty, bluza z kapturem, tłuste włosy i lezą po tym sklepie, przeklinają, mówili że muszą jeszcze "szlugi" kupic. Albo w autobusie jadę, tłok straszny i akurat stanęła obok mnie para, wyglądali podobnie do tamtych w realu, śmierdziało od nich wódką jak nie wiem! A była godzina 12! Dla mnie to tacy ludzie to patologia bo zamiast do szkoły czy pracy to chleją już z rana, pewnie nic nie robią tylko piją całe dnie i jeżdzą tymi autobusami do sklepu po zupki chińskie i jabola na wieczór. Eh palnęła bym takich w łeb za to że społeczeństwo gorszą.

Gość lady B...................xxxxx
od kiedy krewetki i oliwki są ekskluzywnym towarem?:P

Gość erdwsasssss
nadała by się rodzinka do Drzyzki program o patolach dla patoli

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA
bo to inny rodzaj patologii ---nie tylko lumpy sa patologiczne. takie nuworysze tez. on pewnie zlodziej a ona kurwiszon.

Gość EKIPA Z NEW JERSEY
my np nie mamy naprawde dziecka z kim zostawić wiec tez zabieramy ze soba do sklepu no ale zakupy robimy w niedziele w dzień

Gość .brand
kiedy się ludzie nauczą, że wygląd i sposób ubierania się nie świadczy o człowieku? oO pozdrawiam autorkę tematu z ciemnogrodu o ograniczonych horyzontach, brak jakiejkolwiek płaszczyzny do rozmów, a mógłby powstać ciekawy temat na podstawie opisanej sytuacji.

Gość erdwsasssss
krewetki i oliwki od zawsze, i wcale nie muszą być drogie. Krewetki kurwa z fermy , oliwki huj wie skąd, na pewno nie z drzewa

Gość erdwsasssss
wygląd świadczy o czlowieku, chociaż są ekscentrycy o których nie można tego powiedzieć

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA
co masz do zarzucenia moim horyzontom?jezeli chcesz blysnac, to ratuj temat.mialam takie a nie inne odczucia wobec tych ludzi i tyle.byc moze jakas zazdrosc tez sie wkradla.jestem tylko czlowiekiem. chcialabym tak wygladac, moc sobie pokupowac co chce. nie ma sprawiedliwosci wcale.

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA
a o co chodzi z tym ciumkaniem bo nie jetem w temacie>?

Gość erdwsasssss
świeże krewetki z hodowli kosztują 80 zł za kg, nie wiem ile kosztują prosto z morza, ale pewnie są drogie a ty pewnie szpanerko wpieprzasz mrożonki

Gość erdwsasssss
jak widzę taką hołotę to też mnie krew zalewa, a widzę wszędzie, zero inteligentnych, myślących twarzy, wszędzie buractwo jak pluskwy

ZSZOKOWANA NA MAKSA a skąd ty możesz wiedziec jak ci ludzie zarobili na takie zakupy?? Może ciężką własną pracą??!! To prawda, jest niesprawiedliwosc na tym świecie ale zamiast gapic się na innych i zastanawiac skąd mają kase to lepiej wez się za swoje życie, do szkoły, do pracy, i zapracuj sobie na to żeby móc sobie kupic wszystko. Proste jak budowa cepa

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA
na calkiem tepych to moze i nie wygladali widzialam juz gorszych....dziecko zajebiscie gadalo takie inteligentne raczej :/ale kurna mac gdzie takiejmu dzieciakowi pazury malowac, ciuchy markowe i w nocy po sklepach:/i to nie takie zakupy "art.pierwszej potzreby", tylko rozne bzdety:/

Gość me here now
jak ty po tym w szoku jestes, to ty zycia nie znasz. My tez sie kiedys z 8 miesiecznym dzieckiem do sklepu o 23 wybralismy. Mala za chiny nie chciala spac, wiec zrobilismy sobie wycieczke z nadzieja ze usnie po drodze. Oczywiscie jako ze mieszkam w UK to nikt na nas gal nie wywalal. W Tesco kilka osob uprzejmie i normalnie do nas mowilo 'tez tak mialam z moim dzieckiem, ze spacv nie chcialo'. Zadnych glupich zlosliwosci. Tak jak ktos napisal, gdyby kupowali skrzynke wodki to co innego, a tak to sie swoim tylkiem interesuj, a nie czyims

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA
cccccccccccccccccccccc no wlasnie skonczylam studia....i szukam roboty! i nic! nie moja wina ze nie mam takich wlosow takiej figury i twarzy jak nop tamta lalka.

Gość .brand
nie pragnę błysnąć, tylko nieciekawie się czyta takie opinie na temat ludzi, którym się powodzi a "nie wyglądają". znam kilka osób, co odpowiadają opisanemu wyglądowi: dres czy tam blachara, jak kto woli, a są wykształceni i mają świetne zarobki z racji dobrej fuchy. dlatego też, osobiście mnie dziwi ocenianie ludzi po tym jak są ubrani, tym bardziej, że sama autorko zaznaczyłaś, że kobieta wypowiadała się ładnie, dziecko też rozgarnięte, a to że tak wyglądali... no cóż, każdy się nosi jak chce i tyle. a zazdrość zazdrością, też znam to uczucie, ale żeby ludzi określać mianem patologii? troszkę przesada. stąd to moje spostrzeżenie że chyba jednak ograniczone te horyzonty, ale rozumiem, każdy może mieć takie zdanie jakie chce.

Zszokowana to ty chyba mało w życiu widziałaś Są tacy co każdego dnia mają w portfelu 1000 zł (żeby tylko) i wydają na bzdety. Chyba każdy tak by chciał, nie ma co ukrywac. Tez mam ochotę nie raz tak isc do sklepu i brac co mi sie tylko podoba i nie martwic sie tym że mi nie starczy pieniędzy. Ale wolę się nad tym nie rozczulac bo bym wpadła w depresję.

Gość cOOle twarde
serio mieli frytki, nie zartuj? :|

Gość lady B...................xxxxx
nie, mieszkam za granicą i stać mnie, żeby 2 razy w tygodniu zjeść na kolację krewety stir fried :D

Gość erdwsasssss
Nie trzeba kończyć szkół żeby się wysłowić. Tu chodzi o system wartości jaki oni serwują swoim wyglądem. Matką skazuje dziecko na to ,że będzie odbierane jak dziwadło przez inne dzieci

Gość erdwsasssss
dowartościowałaś się? Mnie też stać ale się nie chwalę pustaku

Gość czemu zaraz dziwadlo?
co w tym dziwnego?