Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA

ALE WIDZIALAM WCZORAJ PATOLOGIE!!SZOOK!

Polecane posty

Gość .brand
nie wiedziałam, że ubrania i sposób kreowania swoje wyglądu może być odzwierciedleniem mojego systemu wartości... ciekawe...

Gość cccccccccccccooooooooooooooooo
zszokowana a czy warto tak sie przejmowac że nie masz takich włosów i figury jak ona?? Ja też jak mijam na ulicy jakieś ładne dziewczyny to kłuje z zazdrości że ja tak nie wyglądam ale to tylko chwila. Nie zastanawiam się nad tym długo, po prostu tak nas obdarzyła natura i tak już będzie no niestety.

Gość lady B...................xxxxx
no to ciesz sie :D za granicą każdego stać na krewety wiec to zadne mi wielkie coś:D

Gość me here now
lady B - tez mieszkam zagranica i faktycznie swieze owoce morza to nic nadzwyczajnego. Ostatnio robilam kalmary, ktore kupilam swieze na targu.

Gość erdwsasssss
krewety,co to są krewety? widać że jesteś prosta

Gość erdwsasssss
teraz szpanujecie ,że jesteście za granicą, ileż można? Co tam robicie, myjecie kible po angolach?

Gość me here now
wlasnie ludzie nie rozumieja, ze my sie nie chwalimy, bo nie ma czym, bo to jest po prostu normalne. Tylko w Polsce to jakies produkty z tzw wyzszej polki i jak ktos mowi, ze ma to na co dzien to im sie wydaje ze sie chwali, a prawda jest taka, ze one w Polsce rowniez nie powinny byc czyms nadzwyczajnym.

Gość lady B...................xxxxx
no właśnie :D my jemy prawie codziennie ryby: kraby, kalmary, dorsze, krewety... są świeże, bo od lokalnych rybaków i tansze:P

Gość me here now
erdws - jakze to typowe :D

Gość me here now
to ze ty nie jestes sobie w stanie wyobrazic normalnej pracy zagranica, bo sama tylko do kibli sie nadajesz nie oznacza, ze wszyscy sa tak marni jak ty. Nie mierz ludzi swoja miara.

Gość .brand
cóż za jad i złośliwości :D jak mnie też stać na krewetki to znaczy, że myję kible po angolach?

Gość erdwsasssss
ah nie ma czym, to po co się chwalisz na forum gdzie ludzie z Polski nie mają na podstawowe rzeczy?

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA
taka siksa i ma wszystko.....urode, kase, rodzine.do dupy z tym

Gość erdwsasssss
Mogę sobie wiele rzeczy wyobrazić, ale mój mózg nie obejmuje jak można się tak puszyć.

Gość .brand
bo chwalenie się nie jest złą cechą, tylko taka polska mentalność, że się wszystko wszystkim zazdrości :)

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA
no oni szli tacy zapatrzeniw siebie ze nikogo nie widzieli, lby do gory bogacze psia ich mac

Gość jade w sierpniu do PL
na tydzien i juz sie boje :O Nie takie ubranie, nie o takiej godzinie do sklepu, nie to co trzeba kupuje, nie tak mowie, nie tak oddycham.... Tragedia!

Gość ZSZOKOWANA NA MAXA
to nie jedz jak ci sie nie podoba judaszu

Gość .brand
no tak zszokowana, powinni Cię przeprosić, że im się powodzi a Tobie nie i być nieszczęśliwi z tegoż tytułu :)

Gość erdwsasssss
Wyjechały i srają wyżej niż dupę mają, widać ,że nie zadajecie się z tubylcami bo już sprowadziliby was do odpowiedniego poziomu ,tylko siedzicie na squacie i robicie na czrno

Gość .brand
mieszkam w Polsce i nie mam byle jakiej pracy. uważam, że można robić wiele ciekawszych i pożyteczniejszych rzeczy dla samego siebie niż być złośliwym i obsmarowywać kogoś na forum, wylewajac tym samym swoje frustracje.

Gość me here now
tu nie chodzi o chwalenie sie!!! Tu chodzi o to ze poki mieszkasz w Polsce to jakos swoj wozek ciagniesz, a jak wyjedziesz to myslisz sobie : 'co jest z tym moim krajem nie tak? ze ceny ma europejskie, a zarobki polskie. dlaczego w UK nie musze sie zastanawiac co sobie kupic i odmawiac sobie niczego, a w Polsce jak szlam do H&Mu to bylo swieto lasu' Zyskuje sie po prostu inna perspektywe. Zamiast zazdroscic, ze w innych krajach jest lepiej, trzeba sie zastanowic jak osiagnac taki poziom w naszym kraju.

Gość .brand
tu nie chodzi tylko o "zarobki polskie, a ceny europejskie" tylko oto jak ludzie są do siebie wrogo nastawieni.

Gość erdwsasssss
Zamiast zazdroscic, ze w innych krajach jest lepiej, trzeba sie zastanowic jak osiagnac taki poziom w naszym kraju. Trochę utopia i nie do zealizowania w tym pokoleniu i nie upoważnia cię to to wywyższania się.

Gość erdwsasssss
do takiej hołoty nawet spokojni Francuzi straciliby cierpliwość

Gość me here now
erdw - a skad ty masz taka wielka wiedze? z doswiadczenia? Pewnie po prostu probujesz sie pocieszyc. No niestety jako ze Polska jest w UE nie mamy potrzeby pracowania na czarno, poza tym nie znam nikogo kto by wypelnil Twoje zyczenie, bo pracuje w ksiegowosci, tak samo jak inne moje kolezanki (tak, Polki), moj maz jest lekarzem, kolezanek mezowie pracuja w IT. Tak mi przykro :(

Gość siren
brak slow ! autorka jest chyba ta patologia ! nic dziwnego ze jest bez pracy.dlugo jej pewnie nie znajdzie.

Gość me here now
erdws - ja sie nie wywyzszam, to ty masz kompleks nizszosci.

JAK TO JUZ KTOS WCZESNIEJ NAPISAL --TAKA TO MENTALNOŚĆ ludzi ze wszystkiego zazdroszczą . sam to przerabialem --majac troche wiecej pieniedzy niz zawsze to nawet bliscy mi ludzie zazdroscili -a specjalnie sie nie obnosilem z tym ze mam wiecej kasy --jak ci sie lepiej powodzi od srodowiska z ktoorym sie spotykasz to juz jest zawisc .przyjaciele zamiast sie cieszyc ze tobie jest lepiej to tylko szemraja:) --masz kase =żłe nie masz kasy =tez żle.

Gość me here now
Niestety prezentujesz rodzimy brak szacunku do ludzi ktorzy pracuja, bo nawet praca osoby ktora myje kibelki zasluguje na szacunek.