Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cichy2020

Epiduo- na silny tradzik i przebarwienia? warto?

Polecane posty

Gość kodi334
Myślę, że to raczej lek na trądzik a nie na przebarwienia ale możesz się przecież spytać lekarza.

Gość Skoczka123
Hej, koniczynie skorzystaj z porady dermatologa :) Ja polecam epi, ale to zależy od osoby!

Gość gość
Cześć :) Moja przygoda z Epiduo zaczęła się jakiś rok temu.Moja twarz była naprawdę zniszczona,więc poszłam do dermatologa.Tam pani przepisałam mi właśnie Epiduo i dała mi krem nawilżający,ponieważ specyfik ten wysuszał skórę.Lek ten stosowałam przez jakieś 3 miesiące i moja skóra stała się naprawdę ładna.Mogę wręcz powiedzieć,że idealna taka jakiej oczekiwałam.Potem zmieniłam lek,gdyż pani zmieniła mi maści.Niektóre z nich niestety pogorszyły sytuację inne dobrze się przyjmowały.Pani dermatolog zaleciła mi również,żebym poszła do kosmetyczki i przepisała mi maść Benzacne. Po wizycie u kosmetyczki miałam przyjść na wizytę,ale nie poszłam.Znowu powrócił problem z trądzikiem,bo stan mojej cery się znacznie pogorszył.Planuje znowu wrócić do Epiduo,ponieważ dobrze wspominam ten żel i mam nadzieję,że doprowadzę twarz do porządku i będę mogła z uśmiechem patrzeć w lustro :)

Gość kolecznikowa9
Ja mam same dobre wspomnienia po stosowaniu tego leku a trochę już minęło czasu od kiedy skończyłam leczenie. Do dzisiaj nic mi więcej nie wyskoczyło, no może jakieś pojedyncze przypadki ale na pewno nie tak jak kiedyś. Wystawiam pozytywną rekomendację bo mi ten lek pomógł.

Gość gość
Też leczyłam się tym lekiem i bardzo mi się podoba to jakie były efekty po 2 miesiącach kuracji. Do teraz nie mam pryszczy, nie było nawrotów trądziku a minął chyba rok.

Gość gość
Epiduo to dobry lek, używałam go chyba pół roku temu, gdybym musiała kupiła bym drugi raz...na szczęście nie muszę:)

Gość lili222
Epiduo to świetny lek na trądzik polecam!

epiduo to jedyna masc, ktora pomogla mi zwalczyc tradzik :) jesli chodzi o wysyp po rozpeczeciu kuracji- nie pamietam, mialam i tak sporo syfków, wiec pewnie nie robilo mi to wiekszej roznicy :D nie wysuszal mnie, stosowalam codziennie na noc,czasem nawet w ciagu dnia. skora nie byla zaczerwieniona itd. reagowala jak na normalny krem, pryszcze zaczely znikac, takze u mnie sprawdzil sie bardzo dobrze

Gość kasetta
Ja wyleczyłam trądzik właśnie dzięki Epiduo a używałam bardzo wielu innych, które miały za każdym razem mnie wyleczyć. Uważa, że Epiduo to najlepsza opcja.

Gość gość
epiduo jest świetne naprawde dziala! tylko bardzo wysusza :(

Gość czerwonamaja
ja miałam w miarę ładną cerę ale co jakiś czas dostawałam wysyp w okolicach policzków, nosa i brody. dermatolog w luxmedzie przepisała mi epiduo, nic nie wspomniała o wysuszeniu skóry czy zbyt silnym działaniu leku. nie dała też nic na nawilżenie , zaleciła nakładać 1x dziennie na wieczór. po pierwszym nałożeniu rano miałam czerwone policzki i lekko wysuszoną skórę. po następnym nałożeniu skórę tak chropowatą i wyraźnie zarysowaną granicę nałożenia epi. następny raz nie nałozyłam go a pomimo tego rano i tak miałam tragedie czerwona jak burak a skóra tak kaszkowata sucha szorstka ze nie wiem co mam robic!!! na skore nakladam iwostin rehydrin na skórę wysuszoną kuracją dermatologiczną . nie wiem czy kontynuowac niech ktos da jakies opinie czy tez tak mial na poczatku

uzywalam epiduo, nie mialam pogorszenia stanu cery, wykwity zaczely znikac, uzywalam go codziennie, nie mialam problemow z przesuszeniem skory, uzywalam cetaphilu. pomogl, ale nie na stałe, teraz jestem na kuracji antybiotykiem. nie lepiej od razu zaczac kuracje izotekiem? epiduo nie nalezy do najtanszych masci nie nalezy, jakies 50 zł za 15 g na miesiac, izotek jest drozszy ale jest mniejsze prawdopodobienstwo nawrotu

uzywalam epiduo, i nic nie pomoglo, potem tetracykline, poniewaz lekarze maja obowiazek zastosowac ja przed kuracja izotekeiem, izotek tez stosowalam, a tradzik jak byl, tak jest;/

Gość gość
Epiduo to świetny lek przeciwtrądzikowy, jedyny tak skuteczny. Polecam i na prawdę nie warto się zastanawiać i czekać tylko do lekarza kupić w aptece i smarować bo im szybciej zaczniecie tym szybciej pryszcze się pochowają.

Gość gość
Epiduo g00wno działa, rok "leczenia" i niemal zero efektów. Dopiero leczenie wewnętrzne (ja brałam Izotek) zadziałało, i to bardzo szybko (owszem, efekty uboczne są, ale warto przecierpieć; przy smarowidłach też są). Teraz jak mam jakieś lekkie nawroty to stosuję żel Differin, i jest bajka.

Gość gość
Jest ktoś zainteresowany kupnem żelu na trądzik DAVERCIN? :) Mam prawie całą tubke kont:saandra7428@gmail.com

Gość KasiaPanicza2
Moim zdaniem totalna rewelacja, bardzo dobry lek na trądzik, pryszcze znikają w ciągu kilku tygodni i to na prawdę świetny wynik.

Gość samsonka55
Zgadzam się bardzo bardzo, bo to na prawdę dobry lek ba trądzik, polecam!

Gość gość
WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!!

Gość gość
TO jest wątek o Epiduo także wypad, nie ma cie.

Gość gość
Epiduo to najlepszy lek przeciwtrądzikowy a znam większość leków.

Gość gość
Na trądzik tylko Anti Acne Floslek

Gość gość
Fajne plasterki punktowe ma l'biotica, polecam.

Gość gośćxxz
Epiduo+witamina PP /na receptę/+ dobry żel do mycia twarzy ale taki z apteki przepisany przez dermatologa...zdziałają cuda. Dobru lekarz dermatolog wie jaki zestaw leków przepisac