Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

jestem uzależniony od masturbacji

Polecane posty

Gość od walenia koniaaa
od walenia onia moznasię uzależnić, tak jak seksoholik uzależnia się od seksu lub alkoholik od alkoholu... walenie konia aż po 7-8 razy na dzień jest nienormalne bo to bardzo wykańcza.. moze powinieneś spróbować trafić do anonimowych erotomanów http://sa.org.pl/

Gość równie dobrze możesz się
uzależnić od klepania pacierzy, jak niektórzy, których nazywamy teraz świętymi, a oni byli takimi świętymi, jak z koziej dupy klarnet, ot uzależnieni, jak ty od walenia konia. Nie martw, się zbytnio, tylko znajdź sobie dziewczynę, zabezpieczoną spiralą, by mieć pewność, że nie zrobisz bachora, a bardzo szybko ci przejdzie, przeżyłem to, więc nie popadaj w rozpacz.

Gość sdffss
to trzeba ograniczac sprubuje moze aby 1 raz dzienie ,pozniej co drugi dzien itd. samo ci nie przejdzie

ja wiem, że technicznie tak byłoby najlepiej zrobić, żeby stopniowo ograniczać, ale to nie jest proste. Z tych planów potem niewiele wychodzi. Nikt tego nie kontroluje, a samemu sobie trudno tego odmówić.

Gość shfh
czlowieku opanuj sie ciagle zakladasz ten sam temat kretynie nikogo to nie obchodzi