Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marlenka1990

wypadajace wlosy

Polecane posty

hej dziewczyny!!! wypadaja mi wlosy a najwiecej gdy je myje i dlaczego??? wczesniej bardziej ma wypadaly ale lykam onozis juz prawie 3 tydzien no i powoli jest poprawa.ile trzeba czasu zarzywajac onozis zeby byla calkowita poprawa???

wypadają ci po zimie pewnie jeszcze. chociaż to troche późno...

za mało witamin masz :) Jedz marchewki, pij soki marchwiowe, owoce, warzywa... Kup sobie jakąś dobrą odżywkę, np WAX http://imgx.doz.pl/image/preparaty_zdjecie/128674 koniecznie tą. Inne to podróbki. Rób maseczki z jajka, oliwy, miodu. Szampony ziołowe, z ziaji Czarna rzepa, Tabletki Merz Special. Tabletki Capivit piękne włosy,

nigdy mi tak nie wypadaly wlosy....a jak juz to nie wiele.watpie zeby po zimie mi tak wypadaly bardziej z niedoboru witamin bo wiele rzeczy nie jem.

a jesli chodzi o odzywki to ja uzywam od paru lat sprawdzona przez siebie gliss kura i zawsze bylam zadowolona i nowe wlosy mi rosly po niej

Gość a czy próbowałaś
chlapnąć sobie na mokry łebek żółtko, rozmasować i wmasowywać powstałą pianę w skórę głowy? Po spłukaniu wodą spłukać jeszcze wywarem z pokrzywy? I tak przez pół roku, gwarantuje efekt. Po co się faszerujesz chemią po której może masz pozór mocniejszych włosów a niedługo np zaczna ci wypadać zęby, kto wie?

nie, nie probowalam nigdy....ale sprobuje moze.wydaje mi sie ze ja mam bardziej problem wewnetrzny niz zewnetrzny.mam mieciutkie,gladkie i blyszczace wlosy i wypadaja...nie wiem moze to przejsciowe...

proponuję zrobić podstawowe badania profilaktyczne: www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/zdrowie-rodziny/podstawowe-badania-profilaktyczne-krew-cukier-cholesterol_40150.html i kupić szampon REVALID - naprawde pomaga, dobrze ze beierzesz jakies tabletki na wzmocnienie ale nie zapominaj ze morfologia moze wiele wyjasnic i lekarz znajdzie przyczyne

Gość już to ktoś napisał
mi zawsze wypadają po farbowaniu - bez względu na farbę, a farbuję bardzo rzadko, ot takie włosy, a Ty farbowałaś albo trwała?