Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 zwtrhdtrhtrdh

Nienawidz臋 polak贸w, mieszkam w Norwegii i jest mi cudownie

Polecane posty

Go艣膰 yugyuftftyf
No bo jestes chyba jakis nienormalny skoro nie poznales zadnego zyczliwego czlowieka. Ja mam malo przyjaciol, ale takich z ktorymi mozna konie krasc. Sam jestes pewnie do d**y i do d**y ludzie do Ciebie ciagna.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 yugyuftftyf
Wiele rzeczy mi sie nei podoba w Polsce i tez mysle troche o wyjezdzie, ale to, ze nie ma tutaj zyczliwych [przyjaznych ludzi jest jakims beznadziejnym klamstwem. Musisz byc zlym czlowiekiem dlatego nie spotkales nikogo fajnego w swoim zyciu. To zawsze dobro przyciaga dobro.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niemiecki mazur ur pod zaborem
A ja nienawidze ze zabrali niemieckie ziemie i ze sie teraz panosza na mazurach pomorzu i slasku, a przeciez jestescie zwyklymi odbytnikami europy, to co pisze zalozyciel posta to szczera prawda, tfu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
widze 偶e sporo tu os贸b za granic膮 ;) prosze was o rade jak mo偶ecie, znalaz艂abym prace za granica w Anglii np? sko艅czy艂am studia filologie angielsk膮 mo偶e bym by艂a t艂umaczk膮 tamtejsz膮 a angielskiego na polski? wzieli by mnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trd
ja nienawidz臋 polak贸w za chamstwo, prostactwo i totalny debilizm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wyjechany
Niestety polacy to tragiczny nar贸d. Historia polak贸w/Polski jest taka jaka jest i ca艂o艣膰 szlachty zosta艂a wybita w tej lub innej wojnie cho膰 kilka procent uciek艂o za granice. To 艣cierwo kt贸re pozosta艂o nie mo偶na nazwa膰 narodem. Tylko k艂amstwa,oszustwa,kumoterstwo i sztuczna duma. Niestety w tak pi臋knym kraju mieszka byd艂o. Na ka偶dym kroku i to nie wa偶ne gdzie: urz膮d,sklep i ko艣ci贸艂( bardzo 艣wi臋ty nar贸d) istnieje zawi艣膰 i kure*two. Sama szmata i cichodajki. Najcze艣ciej ( z w艂asnego podpatrzenia- standard ON mechanik umazany smarem a ONA 艂adna zadbana blondynka-maj膮 z zasady 2-oje dzieci) d**y daj膮 偶ony mechanik贸w samochodowych:-) Ale to tak na marginesie. Polityka-szambo pe艂ne polak贸w Sport-szambo pe艂ne skorumpowanych sportowc贸w i dzia艂aczy-polak贸w Ko艣ci贸艂-bez komentarza Prawo( s膮downictwo ) -bez komentarza itd..... Jest to kraj por贸wnywany do kraj贸w typu Boliwia,Uganda,Czad niestety kraje takie jak Meksyk ju偶 s膮 wy偶ej na li艣cie. Tak wi臋c dumni polacy-nic nie macie.Jeste艣cie 偶a艂o艣ni. Tak na marginesie-PISZE PO POLSKU ale dzieki bogu nie jestem polakiem(cho膰 wstyd przyzna膰 tu si臋 urodzi艂em ale to juz inna historia)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niepolak
POLSKA TO SYFFFFF i nic tego nie zmieni. Polacy to 偶ebracy tylko bat jest dla nich cudwonym narz臋dziem. GNOJE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poziomka vaniliowa
Widz臋, 偶e przegrane, pustynne plemi臋 mocno ujada. :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋 z autorem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 S艂owianka_1_9_8_5
A ja zgadzam si臋 z autorem tematu. Nie wiem jak 偶yje si臋 za granic膮, nigdy tam nie mieszka艂am i nie pracowa艂am, Bardzo chcia艂am si臋 przekona膰, ale ze wzgl臋du na chorego ojca nie mog艂am wyjecha膰 z kraju. Powiem jedno - chyba tylko kto艣 chory na umy艣l臋 nie widzi jak bardzo nasz pi臋kny kraj podupad艂. Polityka - dno, s艂u偶ba zdrowia - dno, zarobki - dno. Tutaj ka偶dy patrzy tylko na siebie, w stylu po trupach do celu, kantowa膰, oszukiwa膰, byle wyj艣膰 na swoje, Moralne dno. Ludzie s膮 niemili dla siebie. Wykorzystaj膮 Ci臋 je艣li jeste艣 mi艂y i uprzejmy dla nich, Pa艅stwo wi臋cej zabiera ni偶 daje. Wyzysk i z艂odziejstwo w bia艂y dzie艅. ZUS, US - instytucje maj膮ce na celu wyzysk obywateli, kt贸rzy ci臋偶ko pracuj膮. Uczciwi ludzie s膮 pokrzywdzeni. Jestem Polk膮, ale wstydz臋 si臋 tego. Jasne, 偶e inne narody 艣miej膮 si臋 z nas, bo ca艂okszta艂t prezentuje si臋 co najmniej op艂akanie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 S艂owianka_1_9_8_5
Bardzo zawiod艂am si臋 na swoich rodakach, zawi贸d艂 si臋 m贸j zmar艂y ju偶 tata - cz艂owiek, kt贸ry ci臋偶ko i uczciwie p艂aci艂 ca艂e 偶ycie podatki i sk艂adki ZUS, a kt贸remu w najgorszych chwilach 偶ycia karetka pogotowia odm贸wi艂a przyjazdu, oddzia艂 szpitalny wyrzuci艂 jak psa! Je艣li my艣licie, 偶e to jak za艂atwia si臋 sprawy w Polsce to norma, widocznie jeszcze 偶yjecie w b艂ogiej nie艣wiadomo艣ci, bo prawda jest taka, 偶e gdzie nie spojrze膰 wida膰 zepsucie od g贸ry (rz膮dz膮cych) do do艂u (nas, szarych obywateli). Ca艂a ta sytuacja w kraju powoduje chyba to, 偶e ludzie s膮 tacy zawistni. No c贸偶, jak mawia moja ciocia, 艣wiata nie naprawi臋. Ale dlaczego nie mia艂abym szuka膰 szcz臋艣cia w innym miejscu na 艣wiecie? Ciesz臋 si臋 je艣li m贸j rodak/rodaczka odnalaz艂a szcz臋艣cie poza granicami kraju. Sama zamierzam je odnale藕膰, Oszcz臋d藕cie sobie na forum z艂o艣liwych komentarzy, Polska to trudny kraj, zniszczony. Nie ka偶dy chce tu by膰. Za to ka偶dy, moim skromnym zdaniem zas艂uguje na szcz臋艣cie i godne 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To prawda ze w Polsce jest chory system i ludzia zyje sie zle.Ludzia ktorzy nie umieja krasc i kombinowac.Ale w kazdym narodzie sa ludzie zli i dobrzy.Mnie w*****a u Norwegow to ze sie tylko do ciebie usmiechaja a za plecami tak ci d**e obrobia ze nic.Nawet jak cos robisz nie tak w pracy to cie pochwala aby zaraz sie obrocic i suchej nitki na tobie nie zostawic,obgadujac do innej osoby.Wolalabym zeby ktos przyszedl do mnie i mi powiedzial co jest nie sie przymila a potem obgada.To falszywosc i tyle.Juz wole jak Polak na mnie krzywo patrzy,bo wtedy wiem ze sie nie polubimy i trzymam sie z daleka.U Norwegow to nigdy nie wiadomo taka obluda.Do tego sa zawistni,az ich skreca jak sie komus lepiej powodzi.Niby sa tolerancyjni i poblazliwi dla obcokrajowcow ale tylko wtedy jak obcokrajowiec zapierdziela u nich za polowe stawki i na rowerze jezdzi.Jak tylko Polak zarobi tu sobie na dom i dobry samochod,wakacje co roku to juz tacy tolerancyjni nie sa.No bo jak to zeby kogos z Polski mogloby stac na tyle samo co ich a czasem nawet wiecej bo Polak umie zagospodarzyc kasa tak ze jej nie przetraca,jak oni.Wiele moglabym tu jeszcze pisac o tej wspanialej mentalnosci Norwegow.Oczywiscie nie wszystkich bo znam tez naprawde fajnych ludzi.Ale wlasnie tak to jest ze nie ma co wszystkich do jednego worka wzucac czy to Polakow czy ludzi z innego narodu.Autor chyba nie zna j.norweskiego ze tylko ich usmiechy widzi.Jakby posluchal co mowia to by mu wlosy deba stanely:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polacy maja po prostu wrodzony brak empatii. Spojrzci na te rybie oczy, martwe i metne, nijakie. W ogole nie mozna spotkac czlowieka ktory ma inteligentne spojrzenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szary4
to nie Polacy wymy艣lili Auschwitz to nie Polacy w 艂agrach dzieci g艂odzili.... to nie Polacy II wojn臋 艣wiatow膮 rozpocz臋li ... to w艂a艣nie MY POLACY zostali艣my przez aliant贸w zdradzeni a p贸藕niej sprzedani sowietom !!!! Nie jeste艣my tymi Ostatnimi , nie jeste艣my najgorsi , to Cywilizowana Europa zrobi艂a z nas OSIEROCONE I OKALECZONE DZIECKO... Teraz jest czas odbudowy zaufania i oby to zaufanie nie zosta艂o po raz kolejny ZDRADZONE .... Ps. Niestety HISTORIA lubi si臋 powtarza膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣l膮zak
do niemiecki mazur ur pod zaborem ... Ty nieuku ... historii si臋 troch臋 poucz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rusofob
nienawidzi膰 to mo偶na rosji ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamawera
Zgodze sie w 1000%. Sa wyjatki od tej reguly, bo sa Polacy inteligentni, kulturalni i obyci, albo po prostu dobzi (tak jak czesc mojej rodziny, podkreslam czesc), ale ogolna masa jest tak zacofana i samolubna. W ogole nie przychodzi ludziom, ze to ze skarza sie na kogos do mnie, to na mnie zle wplywa. Nie ladnie jest psuc komus humor, tylko dlatego ze Ty jestes wkurzony. Poza tym moja landlord jest tez z tej wiejskiej grupy. Ja tylko tu wynajmuje pokoj, a ZAWSZE jak wracam musza mnie zaczepiac, wolac bez powodu, gadac o problemach innych, zadko kiedy widze usmiech, a jak jest, to zawsze jest po nim narzekanie. Boze spraw zebym dosta nowa prace i nowe mieszkanie. Przez 10 lat mialam wiecej stycznosci z Amerykanami i teraz po prostu jestem na krawdzi zalamania nerwowego...Blogoslaw Boze nasz narod, zeby cos ..duzo sie zmienilo na dobre...a jak na razie to trzeba z dala od nich!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy to czytam to mam tylko jedna odpowiedz.jaki pan taki kram! I chodzi mi o was wy wszyscy tacy wielcy norwegowie , anglicy jak z koziej d**y traba :) haha. Zal! Ale jak mozgu brak to wszak wam tam zapewne lepiej bo w tych krajach za wiele mozgu uzywac nie trzeba. W zyciu a mam tych lat 30 nie spotkalam sie by mnie ktos obgadal oczernil i to wszystko co pisze super autor. A dlaczego? Bo jestem normalnym czlowiekiem ktory lubi innych ludzi i to samo otrzymuje. Wiec panie autorze czym sie tu dziwic ze takis byl zaszczuty :) normalnie inna planeta . Skad wy sie bierzecie ludzie !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 srolska
P********y kraj k****, 5 lat studi贸w prawo, 3 aplikacji radcowskiej i wielki chuj k***a sie ojczyzna wysili艂a 1600 na reke do k***y... wszedzie k***a znajomosci, w piublicznej instytucji robie i k***a bez 偶adnej zas艂ony na legalu chuje ze starostwa chc膮 wp*****la膰 swoich k***a znajomych czy chuj wi kogo do roboty. a jak bedzie wojna z ruskimi to k***a j****y kraj sie zwr贸ci po pierwsze po takich jak ja 偶eby wys艂a膰 na front. a ja powiem chuja nie bede walczyl za tych c*****w polak贸w, kr臋taczy i kombinator贸w p**********h!

Udost臋pnij ten post

Do wszystkich, maj膮cych podobne podej艣cie jak autor. Mam nadziej臋, ze zrzekli艣cie si臋 polskiego obywatelstwa. Go艣ciu powyzej- p贸ki kasa b臋dzie znaczy膰 wi臋cej, jak cz艂owiek, to tak w Polsce m艂odym b臋dzie. Pod g贸rk臋. Proponuj臋 dobrze pomy艣le膰 przy urnie wyborczej, by potem nie narzeka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiking2015
Zgadzam si臋 i osobi艣cie polaczk贸w uwa偶am za podludzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez sie zgadzam. Nie poznalam w Pol sce ani jednego przyjaciela. Normalnych ludzi na dystans tez nie. Nie znaja takich poj臋膰 jak moralnosc,lojalno艣膰 szczero艣膰 uczynnosc. I to jest fakt. Nie potrzebuje smieci wok贸艂 siebie. Ja wiele czasu spedzilam nad swoim charakterem ale okazalo si臋 偶e na darmo bo w Polsce walory moralne sa niepo偶膮dane. Dlatego wyjechalam i pozna艂am kilku oddanych przyjaci贸艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty cienki palancie :D Norwegowie mili? sympatyczni? pomocni ? hahahahah :D te zimne nudne ryby ? I na marginesie Polak贸w nie cierpi膮 !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Norwegowie akurat s膮 troch臋 podobni do Polak贸w strasznie chleja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2014.11.07 Kiedy to czytam to mam tylko jedna odpowiedz.jaki pan taki kram! I chodzi mi o was wy wszyscy tacy wielcy norwegowie , anglicy jak z koziej d**y traba usmiech.gif haha. Zal! Ale jak mozgu brak to wszak wam tam zapewne lepiej bo w tych krajach za wiele mozgu uzywac nie trzeba. xxxx oraz Urszak xxx dzi臋ki 偶e s膮 jeszcze ludzie kt贸rzy u偶ywaj膮 m贸zgu :) xx Powiem tylko jedno , wsp贸艂czuj臋 wam m艂odzi ludzie podej艣cia do 偶ycia , przeliczacie wszystko na pieni膮dze, jeste艣cie okropnie naiwni w swych ocenach. Jeste艣cie tym co chcia艂 osi膮gn膮膰 obecny rz膮d w Polsce- jeste艣cie tani膮 si艂膮 robocz膮 , ciemn膮 mas膮 z syfem w g艂owie zamiast m贸zgu , nie macie 偶adnych warto艣ci , 偶adnych zasad ani grama honoru ! Jeste艣cie NIKIM !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Lamus to jestes ty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serenahhh
Ja te偶 nienawidze polak贸w. Mieszkam w Holandi , nie nie jestem wielk膮 holenderk膮, ale wiele by艣my mogli si臋 od holendr贸w uczy膰. Ja tu non stop dostaje po d***e mimo ze jestem oczytana i znam jezyki, zawsze s艂u偶臋 pomoc膮 napotykam ludzi bez zasad, 艂aknych pieniedzy i nie szanujacych siebie nawzajem.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰