Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dunia wunia

Widziałam dziś kolesia, miał chyba ze 169 cm, jestem w szoku

Polecane posty

Przestańcie głupoty wypisywać! Moja mama ma 166cm, a tato 165cm i są szczęśliwym małżeństwem tyle lat! Naprawdę wzrost nie gra żadnej roli! Jeżeli średnia wzrostu u faceta to 178cm , to 9cm poniżej normy nie jest wcale tragedią! A wzrost kobiety to średnio 165cm, więc naprawdę nie widzę problemu :O

Gość a mnie nie przeszkadza jak
mężczyzna jest niższy ode mnie (ja mam 170 cm). Kiedyś najbardziej przeszkadzało mi, jak był młodszy - dopóki takiego nie poznałam - i to o tyle lat młodszego - że szok - sama się dziwię :-D

a mnie nie przeszkadza jak Też tak kiedyś myślałam :) Dopóki nie poznałam swojego, młodszego ode mnie 6 lat i 2m-c :P A Twój ile jest młodszy ?

Gość Różnica wzrostu to podstawa
Laska mająca 160 cm i powyżej zacznijmy od tego że będzie ZA WYSOKA dla kolesia mającego tylko 169 cm!! Autorka tematu ma rację, że przy takim niskim wzroście faceta, laska nie powinna mieć więcej niż 155 cm!! W przeciwnym wypadku będą wyglądać razem fatalnie i żałośnie, to oczywiste i logiczne!!

Różnica wzrost u to podstawa Jesteś dziecinna :O Moja mama jest 1 cm wyższa od taty i jakoś nie wyglądają "fstalnie i żałośnie" ;O

Bo Twoi rodzice to pokolenie ciut wstecz. Aktualnie para, gdzie koleś 169 cm a laska tego samego wzrostu, wyższa albo tylko ciut niższa nie przejdzie :P

Idąc twoim tokiem rozumowania dziewczyna o wzroście 170cm musiłabymieć kolesia minimum 184cm, a dziewczyna o wzroście 175 cm muusiałaby mieć chłopaka minimum 189cm :O Jesteś normalna :classic_cool:?🖐️

Różnica wzrostu to podstawa Aha, to kiedyś dziewczyna mogła być wyższa od mężczyzny 1cm,a teraz już nie ? :classic_cool:

Nie Bazinka, taka spora różnica dotyczy tylko kurdupli :P Facet co ma 170 cm może mieć nawet laskę taką, która ma 170 cm. Był kiedyś temat na kafe, gdzie autorka wypisała przedziały wzrostu i z jakimi osobami kto może się wiązać. I koleś co ma 169 lub poniżej, powinien szukać minimum 15 cm niższej od siebie!! I to jest prawda, zgadzam się z tym :)

Kiedyś tak nie przeszkadzało to kiedy kurdupel prowadzał się z wyższą od siebie, a teraz bardzo przeszkadza i psuje dobry smak :( Pewnie dlatego że coraz mniej niskich kolesi młodszego pokolenia. Niski wzrost poniżej 170 BARDZO odpycha kobiety i nic dziwnego że taka co ma racjonalny wzrost nie chce być związana z kimś, kto znacznie odstaje od normy :P

Bazinka - nie spadnij z krzesła - o 12. Oczywiście nie jestem nastolatką - łatwo się domyslić i baaaaaardzo długo i jeszcze dłużej (liczone w latach) walczyłam z nim - ale się nie dał i wygrał główną nagrodę - czyli mnie :-D

Casia, no to przecież widać. 169 jest na tyle niskim wzrostem, że takiemu NIGDY na oko nie da się 170 cm ani powyżej!! A 171 cm to też niski, ale już w normie wzrost u faceta i to oczywiście widać :)

Casia... jeszcze jedno. Widzę w stopce Twój podpis odnośnie pozycji 69 :) To teraz sobie wyobraź że uprawiasz taki sex z kolesiem mającym 169 cm :P :P No nie wyobrażalne!! 169 cm koleś i pozycja 69?? Przecież to sprzeczne z naturą!!

a mnie nie przeszkadza jak Gratulacje! :):):) Dobrze, że nie jestem sama i nie tylko ja mam młodszego chłopaka, to podnosi na duchu :)

nie wiem od kiedy wzrost bardziej sie liczy niz to co człowiek ma w srodku..no ale moze juz stara jestem i nie ogarniam rozumowania dzisiejszych małolatów:P

Różnica wzrostu to podstawa To jaka jest w takim razie różnica wzrostu między Tobą a Twoim partnerem?

:-D 🖐️

wyobraz sobie akurat uprawiałam 69 z kolesiem co ma 169cm wzrostu i w niczym powtarzam w NICZYM absolutnie to nie przeszkadzało

Bazienka, a ty mając niskiego ojca sama pewnie nie jesteś wysoka. Ile masz wzrostu jeśli mogę zapytać? 160 cm? I mam nadzieję że Twój młody facet przynajmniej te 175 cm ma!! Laska nawet co ma 160 cm NIE POWINNA brać pod uwagę 169 cm kurdupli, takie jest moje i większości zdanie!!

No ja mam 174 cm, mój facet ma 179 i wystarczy :) Mógłby być wyższy ale co tam... Ważne że nie jest kurduplem. No i ma wspaniały atut - baaardzo duże stopy jak na swój wzrost - 45 :D Bardzo mi to odpowiada bo sama mam 42 i NIE WYOBRAŻAM sobie żeby facet mógł mieć mniejsze stopy od moich!!! Małe stopy u faceta (takie na prawdę małe jak 39 albo 40) są równie aseksualne co niski wzrost :P

CASIA nie rób sobie jaj!! Pozycja 69 NIE MOŻE sie udać z kurduplem co ma 169 cm wzrostu choćby przez konflikt liczbowy!! Bo jak sobie wyobrażasz sex 69 i koleś 169 cm?? No nie do wyobrażenia!!!!!!

taka sama roznica wzrostu miedzy nim i mna jaka miedzy toba a twoim facetem...wiec i wam tez nie powinno sie to udawac....no chyba ze wam nie wychodzi? ale tu juz napewno wzrost nie ma nic do rzeczy

Ja mam 163cm wzrostu, a mój chłopak ma 187cm, ale wzrost to nie było akurat żadne kryterium. Jesteś niesprawiedliwa, bo chłopak 179cm wg Ciebie już może mieć dziewczynę tylko o 5cm niższą, a facet 169cm już musi mieć aż 15 cm niższą? Myślę, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - facet 169cm jest kilka cm wyższy ode mnie więc nie jest dla mnie superniski,dla Ciebie jest kilka cm niższa - więc tak sądzisz. Ogólnie to wydaje mi się , że tylko wysokie mają coś do niskich facetów.

CASIA a ty sama ile masz wzrostu i ile ma Twój facet?? Oczywiście zakładam że jest wyższy od Ciebie :P

moja znajoma ma rozmiar stopy 42 - okropnie to wygląda :)

Gość Dunia wunia
jestem wysoką dziwką i daję doopy w CH dlatego jestem piękna i bogata:*

ja mam 166 a on mial 169 i powiem ci ze o wiele lepiej z nim bylo niz jak bylam z gosciem co mial 185

Tak moje drogie, bo nawet niskie często chcą faceta wysokiego i znam pary gdzie Facet ma 190 cm, a laska nawet nie ma 160 cm i wyglądają super :D Ale koleś co ma 169 cm nie ukrywajmy - jest specyfikiem niezbyt sexualnym i męskim. Jak takim zainteresuje się panna co ma 150 cm, to powinien bogu dziękować, bo często nawet i takie nie chcą być w związku z kurduplem :) Taka prawda kochani, wiem co mówię i popieram to :)