Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dunia wunia

Widziałam dziś kolesia, miał chyba ze 169 cm, jestem w szoku

Polecane posty

Ja przeżyłam większy szok widząc, jaką jesteś idiotką :) Nie wiedziałam, że takie istnieją.

A już na stopy to w ogóle nie zwracam uwagi, nie wiem jaki rozmiar ma dokładnie mój cłopak.

Gość Różnica wzrostu to podstawa
CASIA albo prowokujesz albo coś z Twoją główką jest nie teges... :( TAK z główką, bo bezguścia i zboczenia wywodzą się z główki... pocieszające jst to, że już z tym kurduplem 169 cm nie jesteś (skoro piszesz w czasie przeszłym) i CAŁE szczęście!! :P

i znam bardzo duzo facetow o niskim wzroscie co sa superowi i przystojni wiec jak dla mnie wzrost nie ma az takiego znaczenia...ja tez stałam w kolejce po rozum i na dobre mi to wyszło:D:P

Chcecie to mogę wam pokazać jednego kolesia co ma 169 cm i wcale nie jest pzrystojny :P To mój znajomy, bardzo się nielubimy bo kiedyś startował do mojej koleżanki (ładna dziewczyna, za ładna dla niego) to mu powiedziałam parę słów co o tym myślę i potem mścił się, wyzywał mnei na fejsie. Żenada!! :(

alez informuje cie z moja glowa jest calkiem w porzadku raczej pomysl nad soba...tak jak pisalam wczesniej w zlej kolejce sie ustawilas...ta po rozum była na prawo a ty stanelas w tej na lewo po wzrost i dlatego masz takie braki w mozgu 🖐️

Dunia wunia przejedź się więc do jakiegoś bardziej licznego miejsca (wioski jakieś - miasta nie polecam bo możesz doznać szoku od nadmiaru ludzi) niż to w którym mieszkasz bo tak dziwić może się tylko mieszkanka PGR'u, która nigdy się z niego nie ruszyła :P

Dunia, Twoja teoria jest śmiesznq,współczuje, że Twój facet przyciagnął Cię tylkoze względu na wzrost :) ograniczony pustaku

Stopa u kobiety nr 42:/ Boże to ty jak monstrum musisz wyglądać i o fajnych butach to pomarzyć możesz, współczucia-to jest dopiero aseksualne,fuj

Już lepiej wygląda stopa 42 u kobiety niż 39 u faceta!!! :P I to o wiele

juz pisałam, ze moja znajoma ma 42, nie moze ubrac japonek bo wygląda to fatalnie, paluchy długasne :) mój facet ma 43 rozmiar i ma słodkie stopy:)

Nie widzialam u faceta tak malej stopy wiec nie wiem, za to kolezanka ma 41 i same problemy z tym no i ten wygląd:/

Kurwa szok ludzie,jacy wy wszyscy jestescie durni. Uwaga,halo uswiadamiam wam-na wzrost nie mamy wplywu. Wasze licytacje kto jest lepszy/gorszy są pozbawione jakiegokolwiek sensu.Zajmijcie się wlasnym zyciem,ludzie...to przykre ;)

Podobnie sprawa ma się ze stopami. naprawde myslicie,ze jak ktos ma male/duze stopy bedzie sie chowal w domu i nie wyjdzie do ludzi bo jakiegos debila to razi ?!

Gość trąbabomba
Dziwic się, że facet miał 169 wzrostu (swoją drogą jak to obliczylaś, geniuszu?) Mało dziecko w życiu widzialaś w takim razie!

wypierdalaj w podskokach z takim tematem!! ten topik to prowo, marne zresztą, ja niski nie jestem, żeby nie było, ale mam kumpli niskich i mnie wkurwia jak jakaś szmata będzie obrażać niskie osoby, czy nie wiesz że wzrost jest zależny od genów, do szkoły chodziłaś jebnięta szmato? Wkurwia mnie naśmiewanie się z za brzydkich, za chudych, za niskich, za głupich, za grubych. Pieprzone polskie tolerancyjne społeczeństwo, tolerancji ma tyle żeby akceptować homosiów ( nic do nich nie mam ) a normalnych ludzi, ale trochę mniej urodziwych już nie.

lepiej być niskim niż tak głupim jak dunia wunia czy różnica wzrostu to podstawa, biedne dziewczyny mają mózgi wyprane, właściwie tego organu im chyba brak. Co powiecie na to że znam wiele par gdzie facet jest niski, i się kochają? Nikogo normalnego to w oczy jakoś nie razi, dziwne:P

Gość do jedynynienormalny
nareszcie ktoś normalny się odezwał! (serio to piszę) 🖐️

Gość jhngnmgn
a ja widzialam wczoraj chyba typa 166 mial nie wiecej, w szpilkach byłam wyzsza od niego :( co z tego ze z twarzy nawet nawet tak beben piwny jak cholera :( gosciu ze 25/26 lat mial nie wiecej. wspolczuje 😭