Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polcia123

prosze o opinie

Polecane posty

Mam jednego partnera seksualnego z ktorym uprawiam seks od pewneo czasu. Zauwazylam ostatnio ze wydluzyl mi sie cykl. Niestey przesunely sie tez dni plodne. Los chcial ze ostatnio uprawialismy seks w jeden z tych feralnych dni. Teraz spoznia mi sie okres i mam 37 stp. Nie jestem jeszcze gotowa na dziecko ktore jak sie urodzi wywroci mi zycie do gory nogami. Czy moje objawy moga byc pewnoscia ze jestem w ciazy? Umowilam sie do ginekologa ale wizyte mam dopiero za tydzien. Zwariuje do tej pory...

A test robiłaś? Nie chcę być niemiła, ale skoro nie chcecie dziecka, to czemu nie stosujecie antykoncepcji?

zrób test a na wizycie dopytaj sie lekarza... nikt nie jest wróżką, żeby ci teraz odpowiedzieć ;) sory za nie dyskretne pytanie, ale jeśli jesteś rzeczywiście w ciąży to co wtedy?

Gość lonely4
polcia123 Ile partner ma lat?

Gość lonely4
polcia123 Ile partner ma lat?

nie wiem, to twoja i twojego mena decyzja... ja jednak zastanowiła bym się nad tym jeszcze bo bała bym się że zjedzą mnie wyrzuty sumienia... w moim przypadku taka rewolucja dużo zmieniła, co prawda jeszcze nie urodziłam, ale dziecko to odpowiedzialność ale i mnóstwo radości...

mam XXI wiek antykoncepcja jest powrzechnie dostępna, nie lepiej ja zastosowac ? i uprawiac sex do woli? ja bym nie usuneła. twoje zycie twoja decyzja