Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaOlgi

do jakiego wieku ubieralyscie body i pajace moja 2i6 mc corka

Polecane posty

Gość mamaOlgi

nie chce ich nosic a dla mnie byly po prostu wygodne

Gość bhdbbbbbbbbbbbbbbbbb
Jak moja corka miala dwa lata to nie nosila juz pieluchy i wtedy body staly sie juz niefunkcjonalne...

Gość przestancie bo gluptoy gadacie
pajace tylko do spania do 2 lat - body czasem zakladam zeby w plecy nie wialo, ale juz wyrasta z nich ma 2,5roku

Gość bhdbbbbbbbbbbbbbbbbb
Dla mnie body byly niezastapione jesienia i zima, ale jak mala przestala w pieluchy robic to przeszlam na dluzsze podkoszulki :)

Body przestałam zakładać jak skończyła 2 lata - wyrosła, poza tym przestała używać pampersów. Pajaca jeszcze nie tak dawno (marzec? kwiecień?) zakładałam jej do spania, z racji tego, że często zamiast pod kołdrą śpi na kołdrze.

Gość xxxxxxyyy
Ja pajace tak do roku zakladalam straszym dzieciom, body do 2 - jak przestaly nosic pieluchy to body juz stalo sie niepraktyczne. Najmlodsza jest indywidualistka - przez wiekszosc czasu nie toleruje niczego na stopach , wiec pajace poszly w odstawke ok 6-7 miesiecy. Body tez juz nie nosi od 3 tygodni od czasu gdy sie pozegnala z pielucha (ma 2 lata 2 mies.)

Gość mamaOlgi
Moja nie sika od 15 mc życia ale jednak body zawsze byly wygodniejsze i tak sie zastanawiałam czy nie kupic z 2 3 sztuk bo moze moga sie przydac

moj pajace jak mial z poltora roku. pewnie bylyby ki teraz praktyczne bo czesto spi na koldrze z golymi plecami, ale on nie chcial juz ich zakladac to nie zmuszalam. body jak mial jakies niespelna 2 lata. odkad nosi majtki body przestaly byc praktyczne dla mnie. Autorko, tak z ciekawosci, skoro corcia nosi majtki to nie przeszkadzaja jej te zapiecia na dole?

body nosił do 1,5 roku i to do spania. pajacyków nie nosi już od czasu gdy skończył 14 miesięcy. jak jest chłodno to zakładam dłuższą podkoszulkę tak żeby w spodnie włożyć i już.

Gość mamaOlgi
w ajtkach nie ma przeciez zapiecia sa ale w bodach

Gość w bodach
hahaha dzieki za rozsmieszenie z samego rana :D

Gość Dopuki sie dziecię mieściło.
Body i pajace są zazwyczaj do rozmiaru 86/92. Puki się dziecko mieści i dobrze się czuje w tych ubraniach to zakładaj.

Gość mama 22 miesiecznego synka
Moj jeszcze nosi, rozmiar 98/104. Ja uwazam, ze jest super i u nas idealnie sie sprawdza. Zakladam je na dzien pod bluzeczki, ale tez do spania juz bez pizamki (spi w spiworku).