Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ogole nie chciala mnie sluch

Kto z was uprawia jogging? ja wlasnie zaczelam i mzam pytanie...

Polecane posty

biegacie samemu czy z kims? powiem szczerze ze na razie idzie mi srednio. biegne wolno i co jakis czas robie przystanki. i zastanawiam sie czy samemu nie wyglada sie smiesznie... mieszkam na malym osiedlu...

Gość mozilla firefoxx
ja biegam samemu, aczkolwiek biegam na stadionie, na biezni, tam biega sporo osob, wiekszosc samemu choc i zdarzaja sie grupki powiem szczerze ze dziwnie bym sie czul jakbym mial biegac po ulicy, znaczy po chodnikach, po miescie jezeli juz to po polach, lakach albo w lesie

To może na początek poszukaj jakiegoś programu w internecie? Np. żeby przebiec godzinę non stop, chyba zaczyna się od 3-5 minutowego biegu z ok. 5 min przerwami. Nie pamiętam tego za bardzo. Osobiście wolę biegać sama, bo nie lubię dostosowywać się do czyjegoś tempa.

Gość też biegam sama
wcześniej biegałam z koleżanką i było gorzej. Żadna z na nie biega dobrze ale miałyśmy różne tempo + plotkowałyśmy więc bieganie słabo nam szło ;) Początki są straszne. Pamiętam jak zaczynałam w marcu to biegałam po 100m i przystanek i tak przez całą godzinę. Teraz przebiegam 2km na luzie bez przerwy :) Więc moim zdaniem lepiej biega się samemu :)

na stadion mam daleko, do lasu tez. ale mam blisko sciezke rowerowa, tam ludzie biegaja. ale raczej tacy po ktorych widac ze robia to regularnie..

Gość też biegam sama
ach i ja biegam również w mieście ale niedaleko jest niewielki park i droga szybkiego ruchu więc fajnie się tam biega.

Gość też biegam sama
każdy kiedyś zaczynał. Ty też kiedys może będziesz jedna z tych "regularnie ćwiczących :)" Nie zrażaj się do biegania!

A ja po ulicy normalnie. Trochę ludzi u mnie tak biega, to ja też. Tak jak mam dobry dzień to 8km przebiegnę.

a o jakich porach dnia biegacie?

Z tego co wiem powinno się biegać rano na czczo i raczej się do tego stosuję, ale nie zawsze ;)

Gość mozilla firefoxx
o ile twoim celem jest zrzucenie brzucha, spalenie tluszczu, to fakt najlepiej rano na czco, jja biegam wieczorami

to chyba sobie ustawie budzik na 5 ;)