Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julian_Assange_guy

Facet pyta: wolicie niższego (183) czy wyższego (193)?

Polecane posty

Gość lokoolkok
Niska kobieta może oczywiscie robić loda na stojaco wysokiemu mężczyźnie, ale przecież nie o sam seks chodzi :p

Gość Julian_Assange_guy
LOL :D

Gość Julian_Assange_guy
Ciekawa uwaga, a jakże prawdziwa w odniesieniu ogólnie do życia- punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Czy jak kto woli- prawda jest jak dupa, każdy ma swoją :D... Tyle, że w temacie wzrostu i związków chyba jednak można mówić o jakichś obiektywnych spostrzeżeniach, typu: a)niska dziewczyna albo ucieknie przed zarówno wyższym jak i niższym, albo nie zrobi jej to różnicy b)wysoka- wiadomo a po środku skali najtrudniej powiedzieć, czyż nie ;) ?

Ja wybrałabym tego który by mi bardziej pasował...nie ma bata, żeby wzrost był jedyną różnicą.

Gość Navya
183 bo sama mam 163 mój facet ma coś powyżej 180 i jest idealnie jak dla mne

Gość Julian_Assange_gey
Możecie sobie rozpatrywać czysto teoretycznie bo i tak wolę chłopców :D

Gość jhdjhfjfjf
jak jest wyższy o głowę to dobrze się z takim rozmawia zadzierając głowę do góry?

Gość vfbyghnuynju
jasne ze 183 - wzrost idealny jak na faceta 195 to już goryl, nie lubię takich długich dryblasów

Gość Julian_Assange_guy
No właśnie, sporo niedogodności widze w przypadku, kiedy ona ma 163, a ja 193. Aż może lepiej nie wymienię :D

Gość Brrrrrrrr
Seks może być udany. Jak jej włożysz, to głowę ma na wysokości twoich sutków i może ssać ;)

Gość egma
Mój facet ma 168 cm wzrostu. Jest meeeega przystojny ! I mi wzrost w ogóle nie przeszkadza. Jest wiele wysokich chłopaków ale co z tego jak niezadbani i zasyfiali?

ja mam faceta który jest równy wzrostem ze mną i jest super :) a jak bym miała wybierać, wybrała bym niższego a nie wielkoluda... im wyższy tym bardziej traci proporcje...

Gość Julian_Assange_guy
Tylko domyślam się, że jest sporo niedogodności przy różnicy wzriostu. A co do tracenia proporcji, to znowu zalatuje mi niepotrzebną generalizacją ;)

Gość Julian_Assange_guy
@ fawila to prawda, ale ryzyko nadwyrężenia szkieletu jest niemałe ;) Wszystko niby jasne, różnica ok.15-20 cm niby najlepsza, ale jak to jest, że za jednym gostkiem mojego wzrostu, czyli 193 cm, a może nawet ciut wyższym, uganiało się pół liceum, a zwłaszcza dziewczyny mające ok 155-160 cm :D ?!

Gość Julian_Assange_guy
Jednak, czytając, tak sobie gdybam, że chyba jednak seks z taka niską, filigramowa kobietka byłby całkiem, całkiem :P Pominę to ssanie sutków, ale, przyznam sie, ze zaczyna mnie to intrygowac i wyobraźnia pracuje.

Może być przystojny, zabawny, fajny? Może go po prostu było widać? :D Ja jestem od swojego chłopaka niższa 33cm (czy coś koło tego...głową sięgam mu do ramienia). I problemów nie ma :D

Gość Julian_Assange_guy
Dobry podszyw, hehe aż sam się uśmiechnąłem :P Tak czy inaczej, to pamiętajmy, że wzrost ponad 190 cm jest najczęściej dominującą cechą wygodlądu kolesia, więc zastanawia mnie na ile to jaki jest wpływało na powodzenie, a na ile te centymetry, hehe :D

Zależy kto czego szuka. Znam gościa który ma ponad 2m wzrostu, a chociaż uwielbiam wysokich to ten mi się wybitnie nie podoba...ma na delikatną twarz.

Gość Julian_Assange_guy
No dobrze. Nigdzie sie do tego jeszcze nie odniosłem, ale zapytam teraz, skro juz atmosfera tematu troszeczkę zeszła na ten tor, dlatego pytam :) Jak sądzicie, czy wzrost idzie w parze z cm męskosci ? czy natura obdarza wprostproporcjonalnie, czy moze spłatac figla i :)

Nie idzie. Podobnie jak wzrost nie idzie w parze z typem sylwetki i kształtem głowy.

Ja i mój chłop mamy po 175cm no on może ze 2 cm wyższy jest... i jest to świetne rozwiązanie, kompatybilne, ani mnie ręce nie bolą, ani jego szyja, jest w sam raz... a niestety im człowiek wyższy bądź niższy tym bardziej proporcje się zaburzają, chociaż to nie reguła. Spójrz na koszykarki albo koszykarzy... długie nogi, łapy jak u małpy, dość długie szyje, średni korpus... głowa wygląda często już jak lizak...

Gość Julian_Assange_guy
:) Pytanie nasunęło sie samo. Tak samo jak kolejne. Tylko powaznie do tego podejdźcie :) Kiedy mijacie wysokiego mężczyznę, to tak mimo woli zerkacie również w miejsca ukryte dla oczu i czy sobie wyobrażacie potencjał takiego"wielkoluda" oczywiscie odnosząc sie do wzrostu :P

Gość blaskpajęczyn
pismo swiete czytac i do kosciola,modlic sie a nie pierdoly tu piszeta!!!!