Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mannuelle.

Fajne i wolne dziewczny po 25 łązmy się i pokażmy, że jesteśmy :)

Polecane posty

Gość wyglonda
no jak 30 latka chce się urobić na 15 latke.... - powykręcała jeszcze te nogi jak siakaś.... :D żenua po prostu Niegłupia_Blondi super fotki :) - masz styl i godność :)

Gość Holykris
ale trzeba przyznać że z wiekiem jest co raz ciężej znaleźć kogoś kogo byśmy zaakceptowali w pełni... Mamy co raz więcej swoich przyzwyczajeń i co raz więcej razi chyba:)

holykris masz racje z wiekem ciezko ale jestem zdania ze jesli sie spotka ta swoja polowke to przyzwyczajenia da sie zaakceptowac przez druga osobe kwestia kompromisu wyglada dziekuje bardzo

Gość mannuelle.
setunia jak wg ciebie powinien wyglądać opis, bo czegoś tu nie rozumiem? Wychodzę z zasady, że trzeba dobrze mysle o sobie, wtedy i inni bedą tak cię widzieć. :) Nie chcę się chwalic. Do ideału mi daleeeko ;)

Gość mannuelle.
A wiecie, czemu wybrzydzamy, bo szukamy kogoś na stałe, nastolatki to mogą sobie przebierać. A my myślimy juz przyszłościowo. Takie jest moje zdanie

manuelle maszracje wkoncu przygod raczej juz nie szukamy tylko kogos do ustatkowania sie i zycie az do konca czas mlodosci i milostek nastoletniego wieku minal i teraz mysli sa powazne i ustatkowane wiemy czego chcemy

Gość Holykris
Dokładnie ja mam 28 lat i tak na prawdę nie w głowie mi już jakieś wybryki... Raz zaryzykowałem chciałem stworzyć coś więcej z dziewczyna młodszą o 6 lat . Ale to była pomyłka bardzo często w tym wieku dziewczyny potrzebują kogoś kto nie szanuje kobiet... Oczywiście nie wszystkie tego oczekują ale hmm .... A teraz wole czekać i poznać kogoś wartościowego.. dziwny facet ze mnie co??:D

holykris ja tez mam 28 lat hehehe i takze szukam stalego partnera i uczuciowego a nie chamskiego damskiego boksera ale masz racje mlodziutkie szukaja takiego maczo co by je nie szanowal i zlewal

Gość mannuelle.
"w tym wieku dziewczyny potrzebują kogoś kto nie szanuje kobiet" jakkolwiek by nie było, to dziwnie to brzmi. A do czego im taki facet jest potrzebny? Nie wiem, czym się to objawia, ale takiej nie spotkałam.

Gość Holykris
Bardzo proste Nie szanujesz kobiety nie dbasz jesteś macho bo przecież to kobieta ma być twoja własnością i ma być na twoje rozkazy...Jak nie to wrzasku trochę huknę w stół to się przestraszy i posłucha... Odprowadzić Ją a po co przecież zna drogę To coś w tym stylu;);)

nie rozumiem intencji tego topiku,wiadomo,że jesteśmy... i co z tego?:)

Gość mannuelle.
no tak, być może, ale nie można mówić, że wszystkie dziewczyny w tym wieku takie są. Zresztą 22-latka może już być dojrzała, a nie wiem, czy z takiego umiłowania macho można "wyrosnąć" ;) P.S. Holykris skąd jesteś? ;)

Gość mannuelle.
missyyy niektórzy twierdzą, że nas nie ma, niech więc sie przekonają ;)

Gość Holykris
Szczecinek jeżeli coś będzie Tobie mówiła nazwa miasta:)

Gość Holykris
Missyyy Fakt czasami wydaje nam się że już nie mas was pięknych i wciąż samotnych dziewczyn... Skoro w okół tylko same młode gimnazjalistki stylizowane na kobiety..:)

Gość mannuelle.
nie mówi, ale już znalazłam. Ja Zielona Góra

aaaa,przepraszam,przeoczyłam słowo "wolne" starość nie radość jednak:)

Gość Holykris
Nom ten mój Szczecinek często uważany jest za przedmieścia Szczecina:):)...

Gość Holykris
I fakt wolne może się źle wyraziłem ;)

Gość Blues Man
Niegłupia_Blondynka i 30toletnia kobieta : Ładne zadbane kobiety (mimo ze nie w moim typie), aż dziw, że singielki. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego

a szkoda ze tak malo fajnych wolnych kobiet :) no ale podziwiajac wasze zdjecia az sie milo robi na duszy :D

Gość czy żle widzę?
niegłupia blondi - samotna z obrączka na placu....

Gość sefghj
Niegłupia_Blondi zmien nik na jebnieta blondi

Gość Holykris
Obrączka a czy Ty wiesz może na jakiej dłoni powinna być obrączka??:)

Gość Holykris
Dziewczyny trzeba przyznać że zdjęcia robią wrażenie..Wszystkie jesteście piękne;)

a co do singli kazdy w swoim czasie znajdzie ta swoja polowke ale można łatwo coś schrzanić i i coś może nas właśnie ominąć Autorko głównie chodzi mi o przymiotnik "fajna":P:) Oferma podkreślam, że nei op wygląd mi chodziło:D

Gość zbulwersowany82
do kobiety trzydziestoletniej: miksujesz muze? to ciekawe!! tez jestem DJ, ale obracam sie glownie w klimatach retro-classic house, czyli produkcje lat minionych. A jaki gatunek twym konikiem, jesli mozna wiedziec?