Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mannuelle.

Fajne i wolne dziewczny po 25 łązmy się i pokażmy, że jesteśmy :)

Polecane posty

Gość Holykris
Ja jeszcze 28 :)

Hołykris czyli w tym roku kończysz 29??:) a blondi rzeczywiscie ma obrączke

Gość Holykris
Zgadza się w tym roku wskoczy mi na plecy cyfra 29:):)

Webster pewnie, że nei chodzi o żadne wyścigi ani też o szukanie szczęścia na siłę;) tak tylko pytałam z ciekawości;)

czasem warto poczekac - aczkolwiek z drugiej strony ile mozna czekac....hm wakacje sa wiec czas odpowiedni na poznawanie kogos........

moze nie na sile ale jak sie szczesciu nie pomoze to nic sie nie zdarzy....a Ty ile szukasz juz swojego ksieciunia ?

Gość localocaloca
no to ja też się przyłączę. niedawno stuknęło mi ćwierć wieku ;) ładna i fajna, inteligentna, z poczuciem humoru, dużym dystansem do siebie, szerokim wachlarzem zainteresowań, towarzyska... mogę sobie mnożyć plusiki ;) ludzie mnie lubią, mężczyźni adorują, a jednak jestem sama. po ostatnich dwóch nieco traumatycznych pseudo-związkach powoli przestaję wierzyć w to że każdy znajduje sobie Drugą Połówkę. mi nie wychodzi. wiekszość moich rówieśniczek już ma narzeczonych/ mężów ..nawet dzieci. ja nie twierdzę, że mam jakąś dużą potrzebę zakładania rodziny, ale jednak jakieś silne męskie ramię obok -przydałoby się... . dlaczego adorują mnie mężczyźni zupełnie nie w moim typie...? :( nie mam wygórowanych wymagań ...na pierwszy rzut oka głównie zwracam uwagę na ładny uśmiech i szerokie, męskie barki. ehhhh... no cóż. narazie trzeba się bawić w pojedynkę ;) na szczęście są przyjaciele :)

moze nie na sile ale jak sie szczesciu nie pomoze to nic sie nie zdarzy....a Ty ile szukasz juz swojego ksieciunia ?

Gość Holykris
Hmm.. Ja przestałem szukać co ma być to będzie ... A na siłę niczego się nie zbuduje Takie moje zdanie. Oczywiście jeżeli poznam jakąś dziewczynę to nie będę się bronił ani uciekał od niej:):)

Gość Holykris
localoca To może ja się uśmiechną;);) Żarcik :)

Gość mannuelle.
Webster a może ty powiesz oś o sobie, skoro zdjęcie już dałeś?

Gość localocaloca
no to uśmiechnij się, Holykris :) ..ja się uśmiecham, zawsze i wszędzie :) wszyscy mi mówią że nie widzieli mnie jeszcze smutnej :) ...i w sumie to prawda, bo gorsze dni staram się przeżyć z dala od ciekawskich spojrzeń, żeby nie było szoku, histerii i chaosu w społeczeństwie :P teraz też miałam kiepski nastrój -na szczęście nie musiałam wychodzić z domu :D ..ale już przeszło -dostałam zamówioną sukienkę przymierzyłam do niej moje boskie szpile i... już się nie mogę doczekać imprezy, żeby móc w tym wyjść do ludzi :D :D :D ...thx God łatwo mi poprawić nastrój :D nowy ciuszek, impreza i zapominam o dołku . chyba proste ze mnie stworzenie :P

Targowisko próżności... W polsce same inteligentne,piekne i cnotliwe łóżkowe żylety :P I każdy facet ma

... fiuta dłuższego niż 25 cm. I jak kobieta ma 30 lat i jest nie zagospodarowana to się biednej tak zdarzylo, a jak facet to dziwak. P.S. Jak baba ma iluś tam chlopa za sobą i mówi "muszę poczekać z seksem" to znaczy, że chce hołdów i lubi manipulować... Nazwijmy rzeczy po imieniu. Wybaczcie przerwę w pisaniu wyświetlić tekst po znaku "większe/mniejsze" to przekracza możliwości tego forum

Gość taki se facet
ładna fajna z charakteru I WOLNA powyżej 25 lat ? ktoś tu ale kłamie jak pies nie ma takich mam 25 lat i coś o tym wiem, wszystkie moje znajome i znajome znajomych spełniające powyższe kryteria są zajęte!!! moja walnięta ex roztyła się strasznie ale nadal myśli że jest sex bombą więc autorko tematu i reszta dziewczyn albo wstawcie fotkę albo wyrywać mi z takimi ściemami że jesteście ładne sorry ale nie wierzę

weżcie pod uwagę że nie każdy fajny facet zaczepia kobiety :) ci co zaczepiają robią to zazwyczaj regularnie; więc czekanie aż mnie ktoś fajny zaczepi to dupiata taktyka

Gość do taki se facet
sa takie dziewczyny tylko jest maly haczyk... wymagania z kosmosu 🖐️ nie do spelnienia

Gość localocaloca
nie musisz wierzyć, nikt ci nie każe :) a te fajne, wiedzą że są fajne :P i wcale wymagań z kosmosu nie mamy -przynajmniej ja nie mam. :P ja mam 'problem' z tym że wyglądam na młodszą niż jestem, więc większość 'zainteresowanych' jest poniżej mojego kryterium wiekowego, tzn mają mniej niż 25, a jak już się trafia ktoś w odpowiednim wieku to nijak mi nie pasuje z wyglądu, albo zachowania :( ..z kolei ostatnio trafił mi się adorator sporo starszy ode mnie, co z kolei zapaliło u mnie czerwoną lampkę, bo skoro wyglądam na mniej niż 25 lat, -czasami mnie nawet pytają o dowód :O ...no ale powiedzmy na te 20 to wyglądam, a On ok. czterdziestki, tak na oko (zadbany i ogólnie z klasą facet, no ale... )... to jak nic szuka sobie pewnie młodej siksy do bzykania :S więc raczej będę ostrożna w tej relacji :S

Gość pajęczynnka
oj dziewczyny, piczki wam zarosną 🖐️

Gość mowcie co chcecie....
ja tam trzydziestoletnia i nieglupia blondi chetnie bym poznal :classic_cool:

Gość PEWNIE ZE TEZ BYM JA POZNAL
ALE JAKBY BYLA WOLNA , MEZATKI MNIE NIE RAJCUJA :D

różnie mozna byc wolnym ale szukac seksu na imprezach kobiety są różne niektóre poprostu wolą chodzic tylko na randki dzięki temu mają zabawe za free :O

różnie mozna byc wolnym ale szukac seksu na imprezach kobiety są różne niektóre poprostu wolą chodzic tylko na randki dzięki temu mają zabawe za free :O

Gość mannuelle.
taki se facet - jeśli ktoś myśli, ze po 25 nie ma ładnych i wolnych, to jest strasznie ograniczony, nie potrafi samodzielnie myśleć i bazuje na stereotypach. tyle w temacie.

Gość kanujsu
"oj dziewczyny, piczki wam zarosną " popieram 🖐️