Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mannuelle.

Fajne i wolne dziewczny po 25 łązmy się i pokażmy, że jesteśmy :)

Polecane posty

Gość skandybnawa
Zdazylem Cie juz poznac, rozmawialem z Toba. Fajna nie jestes, po prostu

Gość setunia jest fajna
ale zajeta 😭

to , że dla Ciebie nei okazałam się fajna nie znaczy , że wszyscy którzy mnie ZNAJĄ! też tak uważają podkreślam ZNAJĄ:)

Skandy przypuszczam , że z Tobą pisałam może z dwa razy na gg przy czym sam przyjąłeś taktykę pasywno-agresywną , po czym, uznałeś, że jestem właśnie "niefajna" dla Ciebie aktualnie jestem wolna

Gość skandybnawa
Nie jestes fajna. To ze Ci ktos mowi ze jestes fajna to nie oznacza ze taka jestes.

Gość nie ma to jak wierzyc
w poprawnosc polityczna :classic_cool: a co znajomi maja ci mowic ze jestes tepa glupia nadeta laska? czy jak ?:D

Nie jestes fajna. To ze Ci ktos mowi ze jestes fajna to nie oznacza ze taka jestes. no i wakacje się zaczęły nie jestem w gimnazjum żeby ktoś musiał mi mówić , że jestem taka czy owaka ludzie po ile Wy lat macie;) Wam mówią , że jesteście fajni czy niefajni?:D

ja nie przepadam za wszystkim, za mną też wszyscy przepadać nie muszą i nei mam z tym takich problemów jak Wy;) czy laski wstawiające tu swoje zdjęcia które same siebie uważają i piszą o sobie , że są "fajne" co świadczy o tym, że nei dopuszczają do siebie myśli , że dla innych fajne wcale nie są ;)

Gość ale powiedzcie tak szczerze
nie czujecie ,że coś was w życiu omija? seks, facet itp .?

Gość ale powiedzcie tak szczerze
w ogóle bliższe obcowanie z płcią męską

Gość Jak jestes taka FAJNA to co
stoi na przeszkodzie czyzby nie bylo adoratorow :classic_cool:

blondi i manuela sa na tyle fajne, że wyczerpały im się tematy i ich wypowiedzi ograniczają się tylko do stwierdzenia " temat się rozkręcił" wcześniej natomiast ich wypowiedzi ograniczały się do tego "jakie to one są fajne" nic tylko się za nei brać!:D

bo debata zeszła na inne tory ale zawsze można przestawić zwrotnice:D zresztą ileż można pisać jakie to fajne jesteście toż to o narcyzm zahacza;)

Gość nie ma to jak popatrzec
jak jedna zazdrosci fajnosci drugiej :classic_cool:

WEBSTER jesteś mega przystojny;-) i ta Pani nie wiem jaki nick, ma zdjęcie w stopce ''po motocrossie'' świetne zdjęcie, jesteś śliczna-piszę to jako kobieta;-) pozdrawiam;-)

nie zazdroszczę widać inaczej na to patrzę nie lubię zuchwalstwa i przechwalstwa rażą mnie takie zachowania naprawdę niczego nikomu tutaj nei zazdroszczę:)

ja sie nie przechwalam bo nie mam czym jestem normalna przecietna kobieta , jak wiele innych a zdjecie po to bo poprostu tak mi sie podoba i wiele osob ma choc nie jestem miss to nie wstydze sie wlasnego wygladu wiadomo wiele bym zmienila ale akceptuje siebie taka jaka jestem

Gość belerofront
przepraszam ale gdzie sa te kobiety opisane w temacie? bo blondi, to już chyba dawno przekroczyła 25, przynajmniej tak wygląda na tym odpustowym zdjęciu, chyba, że to przed wyjściem do opery :D

Gość blondi pisala ze ma 28
ale jak sie jest az takim kretynem i czyta ostatnia strone to nie ma sie czemu dziwic :classic_cool:

Gość belerofront
nie przeszkadza tylko śmieszy umieszczanie swojego wizerunku gdzie popadnie, to oznaka narcyzmu i próżności