Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mannuelle.

Fajne i wolne dziewczny po 25 łązmy się i pokażmy, że jesteśmy :)

Polecane posty

🖐️ sama nei wiem ile ja szukam tzn ciągle z kimś tam próbuję ciągle jacyś faceci się kręcą i jak chcę to mam z kim się spotkać ale ostatnio zaczęło mi jakoś dziwnie zależeć na "takim jednym", i przypuszczam , że tylko dlatego, ze on mnie lekko zlewa bo jeśli o jego wygląd chodzi to nie jest mój typ, chociażby dlatego, że jest nie za wysoki:)

Gość ona667887
ja mam 21lat wiem ze napiszecie uuu ze mloda i w ogole;P ale co z tego jak widze co sie dookola dzieje to zal, jak przystojny i fajny facet to chodzi mu o jedno i odzywa sie kiedy ma ochote, a tych co nie chce, to lepiej nie pisac...nie mam duzych wymagan, ale spotkac kogos wartosciowego jest ciezko, w moim wieku chlopacy no wiadomo...a starsi czy ja wiem czy mysla o dziewczynie w moim wieku powaznie? takze lacze sie z wami w bolu;)

Gość taki se facet
przepraszam czy wy jesteście tępi? :( jakie stereotypy? co wy mi wkręcacie? NIE to nie stereotypy, to moje obserwacje nie ma lasek 25 lat lub wyżej które: a) są naprawdę ładne. komentarz: ładna to ładna, czyli seksowna, na której tylko widok penis rozrywa gajty. np. laska z k.urwikami w oczach która przyciąga uwagę na seks NIE JEST ładna mimo że pozornie cieszy się zainteresowaniem. laska która myśli że jest ładna wcale ładna być nie musi, np komplementy podrywaczy dyskotekowych to ściema nawet jak są żałosne. o zachwytach rodziców nad córeczką chyba wspominać nie trzeba. mógłbym tak wymieniać do jutra b) jest fajna z charakteru, czyli ma pazur. niestety wartościowa to może być za mało jak laska jest nudna jak flaki z olejem, znam takie niestety -------------- do laski która ma 21 lat mam lat 25 i jestem szczerze zainteresowany 21 latkami także w opcji "na poważnie" głowa do góry

Gość taki se facet
nie ma lasek 25 lat lub wyżej które: a) b) i są wolne oczywiście bo chyba nie dopisałem

Gość localocaloca
a ja ci mówię że są :P ..chyba mało masz znajomych biedny żuczku :D i nawet nie muszę mówić o sobie, bo aż tak wysokiego mniemania o sobie nie posiadam :D ale znam takie dziewczyny. i są. wolne. więc nie gadaj bez sensu. by móc dyskutować w tym temacie musiałbyś znać wszystkie dziewczyny/ kobiety -a nie znasz. więc nie rzucaj imperatywami kolego ^^ to że TY nie znasz ładych i fajnych Wolnych kobiet nie świadczy o tym że nie istnieją :P

Gość mannuelle.
facet pewnie myślisz też że nie ma ładnych Niemek? :P ładne dziewczyny też się rozstają. chyba nie myślisz, że ładne są przywiązane do faceta łańcuchem.

wlasnie powrocilem do swiata zywych z tego co tu czytam to paru krzykaczy chce udowodnic ze nie ma ladnych wolnych po 25 ano sa :) tak przynajmniej slyszalem :)

Gość localocaloca
no właśnie, manuelle, dziewczyny/kobiety nawet te najpiękniejsze co jakiś czas się rozstają ze swoimi facetami. i nie zawsze jest tak że na podorędziu już czeka kolejny, boski adorator w którego ramiona chce się paść :D czasem to trwa zanim trafi się na kogoś odpowiedniego, i tutaj pole do popisu dla Panów - zauważyć że jest wolna i próbować zdobyć tą WOLNĄ, FAJNĄ >25-latkę :P

no wiec pewnie ze nalezy probowac :D kazdy probuje jak moze :) ja do niedawna bylem w zwiazku takze nie probowalem bo nie jest to w moim stylu ale widze w Was dziewczyny potencjal :D

Gość localocaloca
cream, zebys sie nie przejechał na swoich wywodach :D 25-latki (i więcej) to zazwyczaj jeszcze grupa wiekowa, która nie miała w zwyczaju bzykać się w wieku 14 lat, jak to ma miejsce u obecnej młodzieży :P wiec może mieć mniejszy przebieg niż te młodsze :P

Gość localocaloca
heheheh :D cream, prowadzisz jakieś badania i sondaże pod tym kątem, bo chyba ci nie wychodzą ... ?? - muszę cię rozczarować. ja mam 25 - i facetów z którymi sypiałam miałam DWÓCH. ależ ze mnie sentymentalna, uczuciowa, nieżyciowa, zacofana 25-latka :D

a ja lubie takie zacofane co nie ida z lubiezna moda i dbaja o swoj "przebieg"

Gość localocaloca
już nie obecny. już były. a ja znowu- 'fajna i wolna 25-latka' ;) no cóż. życie... . :P

Ojjjjjj Kremm!!!!! DZiś to 16nastolatki miewają większy przebieg od 25latek!

nie zycie tylko poprostu wybieracie sobie takich a nie innych . mnie zadna nie wybrała :D więc po co mi teraz kobieta po przejsciach ? jak mam na taką patrzec? - nie wyszło jej bo faceci to swinie - musiała sie wyseksic z innymi aby zasmakowac zycia - jest głupia i wybiera nieodpowiednich

ależ ty jesteś zmierzły... :D nic dziwnego że cie żadna nie 'wybrała'. trzeba coś od siebie dać, trochę optymizmu... a nie wieczne marudzenie :P mi się nie udało, może się tez w ogóle nie uda znaleźć drugiej połówki 'na zawsze' ..ale cóż... mam z tego powodu siedzieć i jęczeć nad niesprawiedliwością tego świata ??? :D i dont think so.. :P ciesze się życiem jak umiem, biorę to co od życia dostaję i czekam na więcej ...nie można pozwalać sobie na zanurzanie się w marazmie ..bo to tym bardziej odpycha innych ;) a ja liczę na to że jednak kiedyś w końcu kogoś odpowiedniego przyciągnę :P

kazda tylko chce przyciagnac odpowiedniego - ale jaki ma byc ten odpowiedni bo juz sam nie wiem czy sie golic czy zapuszczac brode :P

moze ci sie uda . skąd twierdzenie ze nic od siebie nie dawałem? ,a optymizm to wiesz jest mało istotny grunt to spodobac sie z wyglądu :) widzisz ty jestes kobietą i do ciebie startują faceci a ty mozesz sobie wybierac bo masz łatwiej , a mnie zadna nie chciała a obecnie po co mi ktos z przebiegiem jak mam sie z tym czuc?

Gość Holykris
A ja powiem tak nie osądzaj kobiet które są rozwódkami albo po przejściach.. Fakt niektóre faktycznie źle wybierają ale niektóre po tym wiedza co tak na prawdę im potrzeba . Zdarzaja sie tez takie które mimo sponiwierania przez mężczyzne tale tęsknie ale takich jeste niewiele i trzeba walczyć:)