Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwator zycia.

Atrakcyjne fizycznie kobiety mają zajebiście....

Polecane posty

Gość Obserwator zycia.

Bez kitu... atrakcyjna kobieta fizycznie jeśli do tego ma fajny, spoko charakter z poczuciem humoru to po prostu wygrała życie... w jej życiu nie istnieje pojęcie "nuda" ani "samotność" znałem pewną kobietę, która była szalenie atrakcyjna i anielsko ładna.. do tego po prostu kozacka z charakteru i ona dosłownie CAŁY CZAS była zajęta, miała co robić, byli przy niej ludzie itp... ona jak szła na imprezę to CO CHWILA ktoś do niej podbijał a jeśli był jakiś weekend kiedy zostawała w domu i to nie dlatego, że nie miała z kim wyjść tylko dlatego że jej się nie chciało to i tak pełno osób zawsze na gg do niej pisało itp... takie kobiety mają po prostu zajebiście bo nie muszą NIC robić a miłość, sex, przyjaźń itp cały czas puka do ich dzwi... do tego z taką urodą banalnie znaleźć kogoś bogatego.. ehh zazdroszczę atrakcyjnym kobietom, naprawdę...

Gość żal żal żal żal
cały sens życia to dla takiego prawiczego frajera jak ty to związki :O

Gość Obserwator zycia.
Jeśli chodzi o płeć męską to tylko jeden gatunek ma jeszcze lepiej niż wyżej wspomniana atrakcyjna fizycznie kobieta a mianowicie jakieś znane postacie.. aktorzy, sportowcy czyli piękni, bogaci i znani, wtedy tacy goście również nie znają pojęcia "nuda" i "samotność", kobiety do nich lecą jak pszczoły do miodu z tym, że tacy faceci musieli na to ciężko zapracować aby być na szczycie a atrakcyjna kobieta po prostu dostała w genach urodę i nic nie musiała robić

Gość tiiiiieggoooooooo
pozostaję się zgodzić z autorem, ogólnie faceci mają dużo bardziej przejebane w znalezieniu partnerki, bo laski nie musza nic robic a faceci caly czas szukac

Gość olka555
hmm , może coś w tym jest prawdy , tylko czasem jak znajdzie sie taki zboczony prześladowca , wielbiciel ;-) męczące

Gość Obserwator zycia.
//tylko czasem jak znajdzie sie taki zboczony prześladowca , wielbiciel // nie poważna jesteś? wtedy taka kobieta mu mówi prosto z rury, że jest chujowy i nie chce z nim być.. wątpie by któryś facet po takich słowach nadal by się uganiał za kobietą a nawet jeśli jakiś totalny kretyn by się przyczepił to dziewczyno... atrakcyjne kobiety mają mnóstwo kolegów, pójdzie do któregoś z nich i poprosi aby tamtego sklepał i po sprawie

Gość przepocona skarpetka
gówno prawda. ja jestem wyjątkiem chyba jakimś, może temu nie mogę się wybić bo nie mam znajomych tak na codzień ...tylko od święta ...

Nie wiem jak z tym charakterem, ale bez zbednej skromnosci, jestem ladna kobieta i kreci sie kolo mnie mnostwo facetow. Wkurza mnie to ze im zalezy tylko na seksie, albo glownie na seksie, a ja potrzebuje wiecej czasu zanim wskocze komus do lozka. Poza tym trafialam w zyciu na samych drani. Moj ostatni mezczyzna byl kochany, ale zginal w wypadku. Ogolnie nie lubie facetow, chociaz jestem hetero. http://www.voila.pl/439/gplbe/?1

Gość olka555
pewnie tak , tylko cały problem w tym , ze sie go ..lubi;-)

Gość olka555
a zgodze sie z kobietą trzydziestoletnią , ze wiekszosci facetów zalezy głównie na seksie , jezeli zdobedzie atrakcyjną kobiete to dopiero jego poczucie własnej wartości wzrasta , tym bardziej jezeli facet jest zwykły , przeciętny

Gość TorbiarzWenezuelski
dlaczego sie do niej nie zblizyles? Taka okazja !

Gość olka555
a wiem co mówie , bo cały czas wokół mnie kręcą sie rózni faceci , bo mówią , że uroda , urodą , ale ten charakter , poczucie humoru , ciepło;-)

Gość Obserwator zycia.
// ja jestem wyjątkiem chyba jakimś, może temu nie mogę się wybić bo nie mam znajomych tak na codzień ...tylko od święta ... // widocznie nie jesteś tak atrakcyjną za jaką się uważasz.. /// kobieta_trzydziestoletnia /// jeśli fotka, którą dałaś to Ty to bez urazy ale z wyglądu właśnie sprawiasz wrażenie w oczach faceta jako kobieta tylko do sexu... nie chce Cię urazić, nie znam twojego charakteru ale po samym wyglądzie tak jest ja z kolei znałem kobietę, która była sexowna, ładna i każdy facet nie marzył o tym, aby ją przelecieć tylko aby z nią być a najlepiej to wziąć ślub..

Gość Obserwator zycia.
Wiesz.. byłem raz z dziewczyną, na którą jak się spojrzy to chce się z nią tylko sypiać.. taka "suka", opalona, sexowne ciuszki, tatuaż miala itp no i oczywiscie na poczatku ze sobą sypialiśmy i tak do niej podchodziłem.. ale z czasem ją pokochałem i zajebiscie mi na niej zaczeło zależec i wiesz co sie wtedy stało? ona mnie zostawiła...

Gość olka555
obserwator życia! w jakim jestes wieku? pytam z ciekawości

Gość prawda między oczy
do kobiety trzydziestoletniej-nie dziwię się facetom,bo bez urazy ale ty masz wygląd niuni dobrej na raz.

Gość Armando........
kobieta trzydziestoletnia - na tej focie widać kawałek twojej cipki :p

Gość przepocona skarpetka
no własnie jestem atrakcyjna ... i tu problem jest.

Gość kulaunogi
Obserwator zycia. Ty chyba czerpiesz satysfakcje sexualna z bzdur, ktore wypisujesz, musisz miec strasznie nudne zycie. Chlopie idz po rozum do glowy bo cholernie masz niski poziom intelektualny.

Gość bdlkvddivjnm ,
kobieta_trzydziestoletnia------> wygladasz jak koorewka z pizda na wierzchu :D

Gość Obserwator zycia.
kulanogi.. schowaj sobie te rady do kieszeni , idiotka... ktoś pytał ile mam lat - 23

tyle,że mnie np. czasem wkurza łatka która dosyc czesto slysze...ze jestem ładna, mam zajebisty charakter i ejstem swietnym matrialem na zone. Isłyszałam to juz od kilku facetów i nie wiem czy to powod do dumy.

Gość olka555
ja pytałam 23 lata powiadasz? no coż jeszcze całe życie przed Tobą , głowa do góry , nie ma co załamywać rąk ;-)

Gość Armando........
dobra 🖐️

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja jestem atrakcyjna fizycznie ,ale nie mam wielu znajomych bo mam zjebany charakter i jestem introwertyczką choć ludzie są dla mnie mili tak generalnie szczególnie na początku za to faceta zawsze miałam i zawsze oprócz niego odoratorów od 16 roku życia bo wcześniej byłam brzydka bo baardzo zaniedbana zanim się wzięłam za siebie

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
w ogóle to chetnie przebywam sama. lubię samotność nawet ,a na pewno przez pewien czas lubię też czasem pobyć wśrod ludzi ,ale nie przebywać wśród nich cały czas ale pracuje nad tym żeby być bardziej otwarta. z różnym skutkiem ,ale czasem mi sie udaje być dość wyluzowana w towarzystwie

" tiiiiieggoooooooo pozostaję się zgodzić z autorem, ogólnie faceci mają dużo bardziej przej**ane w znalezieniu partnerki, bo laski nie musza nic robic a faceci caly czas szukac" Jakos nie widzę aby 40 latki miały powodzenie większe niż 40 latkowie:P.