Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aphrodite les folies

Bylam wczoraj caly dzien na zakupach w Chelsea a wy biedaki?

Polecane posty

Oj zmeczona wrocilam. Wiecie Prada, Dior, Jimmy Choo, Marni...Tyle pakunkow chyba jeszcze nie mialam:) A wieczorem spotkalam sie z Francisem. Uroczy mlody czlowiek. Myslicie, ze cos z tego bedzie??

Gość co???co???
londyn??

Gość ghjghkj
zesraj sie w te majty diora

Gość ghjghkj
zazdrosnik czego ci zazdroscic tlumoku?? osranych majtek z logiem Diora??czy jak tam

Gość rumcajz
aphrodite les folies! Ja jestem tym gościem któremu robiłaś wczoraj loda w metrze :D

Gość co???co???
chelsea jest hujowe l, chelsea jest do dupy bylam nic ciekawego a i tez w ldn mieszkam pozatym w burdelu robisz z tego ci mi wiadomo

Gość Francis to twój sponsor?
czy pierwsza wypłata była i poleciałaś się obkupić, bo w dresach nie wypada już chodzić?

Gość do elisy
hahahahaa każdy psycholog ci powie że takie topiki są oznaką niskiej samoocone i założyłaś go żeby ukryc swoje kompleksy i podwyższyć samoocene.

Gość ghjghkj
my tak o tym sraniu bo chyba sama zapomnialas kim jestes niestety nie roznisz sie niczym od innych ludzi po za jednym ze jestes glupia i to wlasnie pokazalas a teraz lepiej zamknij klapaczke i wracaj do swojej pracy pisuardesso

Gość wiecie co???????????????
Wy tak na nią najeżdzacie :D ale faktycznie na przykłąd ja bym dała bardzo wiele żeby w ogole móc przeprowadzić się do Londynu :(

Gość kuhjkjhk,m,
wiesniaro:) tydzien temu robilam zakupy w south china mall- najwieksze centrum handlowe na swiecie ale o czym ty wiesniaro mozesz wiedziec:) dior? prada? nie osmieszaj sie kobieto, teraz modne sa rzeczy szyte na zamowienie na ktore czekasz miesiacami a nie dior kretynko....na diora kazdego obecnie stac, wystarczy pojsc na wyprzedaze heheh

Gość trudno ze mną wytrzymać
temat poniżej poziomu morza :classic_cool: żegnam

Gość no dokladnie
autorka sie osmieszyla....Mieszkalam we Wloszech 4 lata, najbogatsze Wloszki maja szyte rzeczy na zamowienie i maja pewnosc ze nikt juz w takim czyms nie pojawi sie na ulicy....autorko jestes biedaczka jak widac:)

Diora to mam fantastyczny tusz nie powiem :) Trochę kosztował ale na tyle ile użytkuje zwróci się a ciuchy hmm.... nie mój gust :D

autorka sie osmieszyla....Mieszkalam we Wloszech 4 lata, najbogatsze Wloszki maja szyte rzeczy na zamowienie i maja pewnosc ze nikt juz w takim czyms nie pojawi sie na ulicy....autorko jestes biedaczka jak widac coz wole byc biedaczka w DG niz tak jak wy w szmatach z bazaru czy innego lumpeksu

Gość no dokladnie
tak bo trzeba byc mega wiesniara zeby sie chwalic czyms takim.....naprawde dior i chanel na nikim juz nie robi wrazenia.....

Uuuu w secondhandzie gwarantuje że znajde lepsze firmowe szmaty niz z półek sklepowych i co zabawne jeszcze z metkami tyle że za jak śmieszna cenę :D

Gość trudno ze mną wytrzymać
aphrodite les folies - lepiej zainwestuj w dobry balsam przeciwzmarszczkowy bo starość czeka :classic_cool: a pomarszczonej skóry nikt nie dotknie nawet odzianej w Diora :classic_cool:

Gość aaalllaaaaaaarmm
A ile wydałaś jednorazowo na tych zakupach?