Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaCalineczka

Baby pow. 165cm to babochłopy!

Polecane posty

Gość Proffesional ..
Widzę, że nawet z kreatywnością masz problem. Nie musisz naśladować moich tekstów. Ale widzę, że ci się spodobały i wolisz nie ryzykować większego ośmieszenia. Inteligencyjo .. :D (celowo tak piszę, zanim się zachłyśniesz okazją) :D

Gość Mary Czary...
Mały, zakompleksiony człowieczku. Momentami potrafisz być zabawny w swej głupocie :D Pozdrawiam bardzo serdecznie, dbaj o woreczek żółciowy.

Gość Proffesional ..
To właśnie po stylu i znajomości ortografii widać, czy ktoś jest oczytany, czy też nie. Czytanie inteligencji nie jest obce, a głupim i owszem.

Gość Mary Czary...
Zatem do książek, matołku. Nie pogrążysz mnie pitoleniem o mojej pisowni. Przyczep się do czegoś innego, bo przynudzasz. Czekam z niecierpliwością :D

Gość Proffesional ..
Mary Czary... Zatem do książek, matołku. Nie pogrążysz mnie pitoleniem o mojej pisowni. Przyczep się do czegoś innego, bo przynudzasz. Czekam z niecierpliwości" Długo nad tym myślałaś, ale jak już napisałaś ... to klękajcie narody... Inteligencja aż razi... :D

Gość Mary Czary...
Załóż okulary, skoro tak Cię razi. Nie jesteś asem w tej dziedzinie, więc bardzo proszę, daruj sobie komentowanie moich poprawnych stylistycznie wypowiedzi. Czytam te Twoje rewelacje i uśmiecham się sama do siebie. Jakim jesteś głupawym i zawistnym człowieczkiem. A raczej babą. Brzydką, niekochaną babą, która próbuje udawać kogoś, kim nie jest.

Gość Proffesional ..
Na szczęście ty swojej inteligencji udawać nie musisz.. :D Tyle inteligencji filozofom się nie śniło.. :D Hahahaha..

Gość Proffesional ..
**cream** lepsza wysoka (168-178) niz krasnal co ma 160 cm" Z Inteligencyją się nie dyskutuje.. A każdy kto myśli inaczej niż Inteligencyja, to niestety głupek. A ponieważ Inteligencyja to niski człek, zatem wysoki to głupi! Jak może być inaczej? A pisać przecież nie musi poprawnie.. W końcu żona genialnego sportowca. :D hahaha..

Gość Mary Czary...
Filozofom na pewno się nie śniło, że tacy pseudointeligenci jak Ty będą przynawali się do czytania ich dzieł. Niestety na darmo.

Gość Proffesional ..
A sportowcy to śmietanka inteligencka, bo jak pisałaś swój do swego ciągnie. Zatem od dzisiaj inteligentniejszych od sportowców nie ma. Mimo, że nie czytają! Ba niektórzy nawet nie potrafią.. :D Często to analfabeci wręcz..

Gość Mary Czary...
Nikogo nie obrażałam, wręcz przeciwnie. Nie patrzę na ludzi przez pryzmat ich wzrostu tak jak Ty to robisz. Jestem żoną świetnego koszykarza, tak, to prawda. I tutaj żal Ci tyłek ściska, a jad wychodzi uszami. Aż boli, że wyrażam się w taki sposób, ale inaczej się nie da. Bo w rzeczywistości nie reprezentujesz sobą nic. I wszystko co napiszę, wykorzystasz przeciwko mnie, żeby troszkę podleczyć swoją zakompleksioną osobę.

Gość Proffesional ..
**cream** nie wiem o co ci chodzi proffesional" W gruncie rzeczy to nie ma znaczenia.. Bij pokłony, bo Inteligencyję obraziłeś, nazywając jej krótki odwłok "krasnalem"! :D

Gość Mary Czary...
Powtórze to jeszcze raz. Masz prawo do swojego zdania o sportowcach, ja również. Ale żaden mądry mężczyzna nie spędzi połowy dnia na pisaniu pierdół, tym bardziej na kobiecym forum.

Gość Proffesional ..
**cream** gdzie jest ten krasnal , do ogrodu by sie przydał" Uważaj, bo cię pobije super koszykarz! :D Oczywiście intelektualnie, .. :D

Gość ola12345
mary czary przestan bo on dalej bedzie twierdzil że jest chory hahaha ciekawa jestem na co

Gość Proffesional ..
Co innego krasnal z ambicjami, co nie? :D

Gość Mary Czary...
Nie schlebiaj sobie. Mam wystarczające poczucie własnej wartości, żeby taka mizerna kopia mężczyzny mogła mnie obrazić.

Gość piotrek280
professional pewnie walisz konia cały dzień przed komputerem

Gość Proffesional ..
Niczego nie zamierzam "twierdzić" to i tak nie jest w stanie niczego przyswoić taki gejzer intelektu..

Gość Proffesional ..
Mary Czary... - wiecznie o tym twoim poczuciu wartości... Psychoterapeuta kazał ci to powtarzać? W co drugim poście to samo..? Musisz sobie to wmówić, że jesteś warta cokolwiek? Czy co? Co za kreatywność! :D

Gość bożena26
Widać że Ona to doskonale wie i ty tego napewno nie zmienisz wiec daruj sobie te puste dogryzki

Gość Proffesional ..
piotrek280 professional pewnie walisz konia cały dzień przed komputerem" Co zrobić strasznie kręcą mnie takie plastikowe krasnale ogrodowe. A Ciebie nie? :D

Gość Mary Czary...
Nie wiem, nigdy nie byłam u psychoterapeuty. Mówisz, że tam tak radzą? Będę powtarzała to częściej! :D A Tobie radzę zmienić specjalistę, coś kiepsko mu idzie.

Gość Proffesional ..
Tak długo trzeba czekać aż napiszesz (pewnie jednym palcem piszesz), ale za to jak napiszesz!!!! :D Gejzer aż dymi.. :D

Gość koncz wasc wstydu oszczedz
Czary mary czy ty naprawde niewidzisz, ze przegrywasz z gosciem w tej przepychance slownej? Oszczedz wstydu sobie i innym kobietkom i zaprzestan udawania ynteligencji, bo niestety Ci to nie wychodzi jak widac. Pozdrawiam