Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaCalineczka

Baby pow. 165cm to babochłopy!

Polecane posty

Gość Proffesional ..
Nie wiem, nigdy nie byłam u psychoterapeuty. Mówisz, że tam tak radzą?" Pragnę wyjaśnić, że psychoterapeuta to jeden człowiek. Niepotrzebnie kombinujesz, że psycho i terapeuta to dwoje. :D Bo nie radzą, a radzi jeśli już... :D Nie możemy zatem powiedzieć, że "psychoterapeuta radzą" :D Ale przy takim umyśle, to nie ma co się czepiać.. :D

Gość Proffesional ..
Heh... czyżby ktoś wątpił w ynteligencyje? Jak śmie, co nie? :D

Gość ngjndgkndgkjdnkjgsdjk
Proffesional ..., nie wierzę, że jesteś facetem i cały dzień spędzasz na "jechaniu" po niskich kobietach, które przy okazji obrażasz

Gość Mary Czary...
Inteligentnej osobie chyba nie trzeba tłumaczyć, że tak radzą w poradni psychoterapeutytcznej. Mam oszczędzić wstydu? Komu? Bandzie skretyniałych małolatów? To nie jest walka, nie ma wygranych i przegranych. Ludzie, co Wy za bzdury wypisujecie?

Gość Proffesional ..
Cóż, nie zawsze rozrywka musi być na wysokim poziomie. Czasem warto zobaczyć, jak się ynteligencyja bawi na salonach.. w remizie. :D Uważam, że trzeba wszystkiego spróbować...

Gość Proffesional ..
Inteligentnej osobie chyba nie trzeba tłumaczyć, że tak radzą w poradni psychoterapeutytcznej." Pisałaś wyrażnie o psychoterapeucie, a nie o poradni psychoterapeutycznej. To zupełnie co innego. Lekarz nie jest szpitalem.. :D

Gość Mary Czary...
Właśnie po Twoich czepialskich zagrywkach widać, jak bardzo jesteś "na poziomie".

Gość bożena26
dobrze napisała TAM TAK RADZĄ debilu

Gość bożena26
huj ci w dupe transwestyto

Gość Proffesional ..
A od kiedy to psychoterapeuta jest poradnią? To nie jest to samo! Tak jak lekarz nie jest w żadnym razie szpitalem. To nie są synonimy!

Gość Skrzypek na dachu
O nie, to sa wlasnie baby! Niskie jadą na wysokie, wysokie na niskie. Kobity, jestescie rozgarniete wiec powinnyscie wiedziec ze to nie od nas zalezy ile mamy wzrostu. To jest w genach i nie mamy na to wplywu, wiec nie wiem po co te wsyztskie tematy ;/ Jak dla mnie laska powinna miec powyzej 175 bo sam mam 192cm wzrostu wiec z taka drobinka 165 i nizej nie chcialbym byc. Ale mam sporo kumpli ktorzy maja np. 175 i dla nich taka panna jest wrecz idealna. Dlatego dla kazdego znajdzie sie odpowiednia druga polowka. Jednych pociagaja wysokie, innych niskie i nie ma tu reguly. Ogarnijcie się kobiety!!!!

Gość Mary Czary...
Nie są to synonimy, ale tak jak zazwyczaj lekarz przyjmuje w szpitalu, klinice, przychodni itp. tak psychoterapeuta w poradni. Ciężko zrozumieć? Ja wiem, że niektórym ludziom trzeba tłumaczyć jak krowie na rowie, bo z myśleniem u nich ciężko.

Gość Proffesional ..
Boshe, jacy tu ludzie przesiadują? Oczy przecieram ze zdumienia. To może koszykarz jest koszykówką? :D

Gość Mary Czary...
Boshe? A co to za słowo? :D Mój znajomy gej często używa takiego zwrotu na Facebooku, muszę go o to zapytać :)

Gość Proffesional ..
Mary Czary... - tak się składa, że psychoterapeuta także bywa w szpitalu, a także może bywać na prywatnych wizytach. Wcale nie jest przywiązany do poradni. Może także przyjmować prywatnie, a wtedy także to nie jest poradnia, a gabinet. Skąd ci się wzięło, że psychoterapeuta to poradnia w jednym? :O Nie nadążam, za tym gejzerem...

Gość Proffesional ..
Mary Czary... Boshe? A co to za słowo? Mój znajomy gej często używa takiego zwrotu na Facebooku, muszę go o to zapytać" Tak to z pewnością jest szyfr gejów.. A twój mąż jest koszykówką wg twojego szyfru.. :D buaahaha

Gość Mary Czary...
A Ty jesteś zniewieściałą cioteczką, bez żadnego szyfru. Tak gwoli ścisłości :)

Gość Proffesional ..
Skrzypek na dachu - co tam wzrost! Tutaj się człowiek tyle dowie! Jej mąż jest koszykówką! Czujesz? :D

Gość Proffesional ..
A gdzie mąż koszykówka? :D Zajęty pomponiarami?

Gość Mary Czary...
Mąż koszykarz czyta razem ze mną te bzdety i nie może uwierzyć, że w jakimś, nawet najmniejszym stopniu, jesteś mężczyzną.

Gość Proffesional ..
No popatrz, a ja nie wierzę w jego ynteligencyję. Dziwne? :D W końcu wniosek nasuwa się sam, skoro ciebie wybrał.. To musi powalać inteligencją. :D

Gość Proffesional ..
Na pewno poznał cię, jak czytał Platona.. :D buahaha

Gość Mary Czary...
Tak na serio, jest mi Ciebie szkoda. Wyjdź do ludzi, może masz jeszcze szansę kogoś poznać. I życie stanie się przyjemniejsze, nie trzeba będzie ani sobie, ani nikomu udowadniać swojej jakiejś tam wartości poprzez wylewanie żółci na kogo popadnie. I nie na damskim forum :D

Gość Proffesional ..
A sama możesz wyjść, czy to zakład zamknięty? :D

spieprzaj autorko :O kobiety powyzej 165 są zajebiste a te co mają 172-175 cm królują :classic_cool: nie cierpię małych pizdeczek co im mniejsze tym wiecej krzyczą :D deszkiiiiiiiiiii po paszkiiiiiiiiiiiiiiii :D łahahhaha :D

Gość Mary Czary...
Ja pytałam Ciebie, znowu nie zrozumiałeś. Ehh...

Gość Proffesional ..
Kolejny wpis o wartości. Niech ci twój koszykarz wytłumaczy, że koszykarz nie jest koszykówką, chociaż gra w koszykówkę. Tak jak psychoterapeuta nie jest poradnią. On rozumie różnicę, czy to ten sam poziom?

Gość BUAHAHAHHAHAHAH
Najlepsze są dziewczyny 160-165 i nikt ani nic tego nie zmieni 🖐️

Gość Mary Czary...
Ja doskonale o tym wiem, nie rozumiem natomiast dlaczego przyczepiłeś się tak tej koszykówki. Sam to napisałeś i ciągle się powtarzasz.

no najlepsze są poniżej 165 dla faceta co nawet 170 nie dosięga, na ulicy pełno takich męskich kurdupli i żeńskich tez :O