Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daga_Julka

Czy są tutaj mamy z Łodzi??

Polecane posty

Gość operatorka
nie

Gość shanizze
a ja babcią miesięcznego wnusia

Ja jestem z Łodzi ale raczej nie mam czasu na spotkania... ;( Synek w sobotę kończy rok, też nie mam zbyt dużo koleżanek z dziećmi i Mały nie ma się z kim bawić ale nie narzekam. Będę zaglądać na topik. POzdrawiam

Ja 79 ...Twoj Maz jest z rocznika mojego Brata;) Szkoda ,ze nie mieszkam blizej moglybysmy czasem wyjsc na lody ;) Pozdrawiam Cieplo ;)

a dziekuje. Moze czegossie dowiem od Ciebiie:) np. w ktorym szpitalu rodzilas, jak bylo? Przec okres cazy opieralas sie na wizytach nfz czy prywatnie?

Cala ciaze prowadzil mi dr.Jaworski z publicznej przychodni na dabrowie. Rodzilam w CZMP i chwale sobie ten szpital. Mialam tam "swoja" polozna.

Moze chcesz pogadac prywatnie na gg?? Jestem zadowolona z tego gin. Jestem jego pacjentka od 5lat :)

Nie ma juz wiecej mam z Łodzi?? To moze mamy z innych miast,ktore chcialyby sie podzielic doswiadczeniami?? Zapraszam...

Dziewczyny,bede na forum dopiero w poniedzialek rano (ok 9). Moze wtedy pogadamy. Milego weekendu :)

hej :-) ja też z Łodzi, dokładnie z Radogoszcza. Jestem mamą już prawie rok :-), więc dzieci w podobnym wieku. A gdzie dokładnie mieszkasz?

właśnie się zorientowałam, że już kiedyś zakładałaś taki topik i się nawet odzywałam