Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnodzis

moje fantazje.. o tym idealnym..

Polecane posty

Gość smutnodzis

czasem brakuje mi tego takiego faceta z krwi i kosci. Takiego przy ktorym bede sie czuła bezpieczna i malenka w jego silnych ramionach.. I ktory nie bedzie mnie nigdy ranil.. nigdy! Kto bedzie sie cieszyl z kazdej chwili spedzonej razem, ze liczy sie tylkp tu i teraz - chociaz przez chwile. Chce w koncu czuc sie kochana i czuc ze jestem jemu potrzebna.. I czuc ze on traktuje mnie na serio, wszystko mi mowi, jest szczery, nic nie ukrywa i czasem przyjdzie po rade. Taki facet chyba nie istnieje... Moze miala ktoras z Was takiego..?? chyba malo prawdopodobne - tak mi sie wydaje moj to jakby przeciwienstwo tego co napisalam.. ale coz, takie zycie

Gość smutnodzis
nie ma nikogo?

Gość yhggeytrgdf
Ja też bym chciala :(

Gość yhggeytrgdf
jakie? :P

Gość takkkk oczywiscie
a jak juz takiego macie, to spier.dalacie od niego mówiąc ze "chce was zagłaskać na smierc" ze daje za duzo ciepła.. i to bezpieczeństwo jest takie nudne.. wiem to po sobie...

Gość takkkk oczywiscie
bo Wy chcecie tego meskiego tylko wtedy jak Was cos w du.pe ugryzie zeby wyssał frajer jad.. a jak jego cos ugryzie.. to sam sobie musi jad z du.py wyssac.. tez wiem po sobie.. i moge mnozyc takie przykłady..

Gość norma ze kazda
idealnego chce i byc traktowana jak dama i ksiezniczka tylko troche im brakuje i do dam, i do ksiezniczek, ale to juz szczegol

Gość takkkk oczywiscie
a jakby taki idealny wymarzony powiedział Ci teraz autorko "chodz kochanie do łózka a nie kwitnij na forum" to by dostał zje.be ze Cie osacza i zniewala... tez wiem to po sobie.

Gość takkkk oczywiscie
chcesz czuc sie kochana autorko a w zamian za jego kochanie powiesz mu "ja nie jestem tak wylewna" szkoda gadać. chcecie ideału a daleko Wam samym do bycia ideałem.

Gość f z jajami
witam panie chętnie pofantazjuje na priv