Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia16181

jak powinien wygladac okres po pierwszyc tabletkach anty i czy powinien wystapic

Polecane posty

Gość natalia16181

hej dziewczyny jestem po pierwszym blistrze tabletek artizia i w 4 dniu przerwy dostalam okres to dobrze czy nie?bo moj gin na kontroli powiedzial ze jak w czasie 7 dniowej przerwy bede czysta to mam przyjsc bo mialam przez caly czas brania tabletek okres a bardziej takie plamienia a nie moglam pojsc na kolejna kontrole bo ponownie dostalam okres i co teraz?

czizys.... normalnie w przerwie sie dostaje krwawienia, nawet po 1 opakowaniu jest to normalne, ale że często są krwawienia i plamienia podczas całego pierwszego opakowania to MOŻE się tak zdarzyć, że już w przerwie nie będzie, aczkolwiek zazwyczaj jest i co teraz? to chyba oczywiste, pójdziesz na kontrole do gina jak już Ci się ten okres skończy, jaki problem?

Gość natalia16181
no bede miala problem jak i po tym okresie bede miala ciagle plamienia

nie bedziesz miała, plamienia są przy pierwszym opakowaniu jak sie organizm przyzwyczaja, potem już nie ma, co Ty myślisz, że po to bierzesz tabletki żeby wiecznie plamić? jak teraz skonczy Ci sie okres to juz bedzie ok, nie bedzie żadnych plamień

Gość mogą też dojść w poniedziałek
a czytać potrafisz? W ulotce masz napisane, że plamienia w czasie cyklu mogą być nawet przez pierwsze 3 opakowania. Gdyby występowały nadal to wtedy problem..

siedzę na tym forum pare lat, zresztą mam też masę znajomych biorących tabletki, i powiem tyle: w życiu nie widziałam żeby ktoś miał plamienia 3 miesiące, utrzymują się one tylko w 1 miesiącu brania, ja sama miałam przez pierwszy miesiąc nawet nie plamienia albo normalnie krwawienie i przy 2 opakowaniu jak ręką odjął, wiec po tym jak teraz skonczy ci sie okres to juz bedzie ok

Gość natalia16181
moniak nie trzeba bylo odrazu tak napisac tylko odrazu najezdzac?nie mam jeszcze doswiadczenia z tabletkami dlatego pytam owszem w ulotce jest napisane ze moze tak byc ale wole sie poradzic kogos kto przezyl to samo na wlasnej skorze bo pisac to sobie moga rozne rzeczy dziekuje za odpowiedz pozdrawiam

pisać to sobie mogą różne rzeczy ale NA FORUM a W ULOTCE zawsze są rzetelne informacje więc zachęcam by kierować się przede wszystkim ulotką i tym co mówi lekarz