Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję_się_marnie

DO JUTRA CHŁOPAK MA ZADECYDOWAĆ CZY BĘDZIE ZE MNĄ CZY WRÓCI DO BYŁEJ.

Polecane posty

Gość amandaaa768889
ja jestem ciekawa co on napisze...

Gość czuję_się_marnie
macie 100 % racji. ciężko w tych czasach trafić na kogoś odpowiedniego.

Gość czuję_się_marnie
no już napisał, że nie wie co czuje i nie wie co ma zrobić.

więc mu napisz tak: zdecydowałeś, wybrałeś, więc nie musisz juz robic nic. musisz ponosic konsekwencje własnych decyzji. Z mojego zycia wyszedłeś sam i juz do niego nie wchodz.

Gość amandaaa768889
Herbaciana dobrze pisze.

Gość takmalami
Herbaciana Różyczka daj spokoj, najlepiej jak autorka zamilknie i nie bedzie z nim utrzymywala zbednego kontaktu. Nie ma sensu juz cokolwiek odpisywac, jest dobrze jak jest, a kolejne smsy beda dla niego sygnalem ze jeszcze jest jakas szansa

ja juz sie doddalam bylam z moim facetem 5lat i mnie zostawil dla 10lat od siebie mlodszej(on ma 30)jest dupkiem i nawet esli zmienil by zdanie mam to gdzies ,mam swoja dume,wartosc i nie bedzie mie akis palant wymienial czy sie zastanawial,radze ci to samu zainwestuj w sibie idz na jakis kurs ,zroc cos czego nco zasze chcialas ...a facet rzecz nabyta znajdzie sie jak sie nie bedziesz zpodzewala tylko pamietaj NIE DAJ SIE TAK TRAKTOWAC!!pozdro

Gość czuję_się_marnie
napisałam mu że już sam zadecydował wspominając o wyborze i nie dam się traktować jak zabawka. nawet jak teraz odpisze - choć wątpie, to mu nie odpisze, nie ma sensu.

Ja bym odpisała, że skoro ma taki problem z własnymi odczuciami, to Ty mu pomożesz się zdecydować, bo ktoś w tym związku musi być dorosły. Granie 2-gich skrzypiec i balansowanie na niezdecydowaniu faceta "ta a może tamta" potrafi wpędzić w kompleksy, nerwicę i depresję. W trosce o własne zdrowie psychiczne, zostaw go. A nawiasem mówiąc, i tak wróci na kolanach... widać, że coś go ciągnie do tamtej dziewczyny, niestety skoro ją zostawił z ważnych powodów, to one wrócą, tylko pamięć ludzka jest wybiórcza i zwykle pamięta się lepsze chwile,o gorszych zapominając. Ale nie daj mu odczuć, że zgadzasz się na jakieś wybieranie, dziewczyno ! miej swoją godność, poczucie własnej wartości, nie jesteś przedmiotem w hipermarkecie, a on Cię właśnie tak traktuje. A jeśli nawet "wybierze" Ciebie (co i tak jest w jakiś sposób upokarzające..) to będziesz z nim szczęśliwa wiedząc że dokonał tego wyboru nie z wielkiej miłości i oddania, tylko czystej kalkulacji, w dodatku zapewne z przeświadczeniem o własnej stracie i poświęceniu .. ?

Gość takmalami
ale juz mu napisala w perwszym smsie wiesz jacy sa faceci? jak zacznie do niego pisac to bedzie myslal ze jest jakas szansa albo co gorzej ze sie narzuca Moim zdaniem autorko powinnas na jakis czas urwac kontakt, nic nie pisac i nie odpisywac na smsy

Gość czuję_się_marnie
5 lat to dużo....co oni mają w głowie. faktycznie nic.

Gość czuję_się_marnie
nawet gdyby mnie wybrał, to i tak bym się czuła upokorzona i bym pół życia się bała i zastanawiała kiedy znów taka sytuacja się powtórzy. jeszcze bym sobie myślała, że wybrał mnie z łaski, litości itd.

mowie ci dziewczyno....ja sie jeszcze nie pozbieralam tez napisalam kilka smsow on pisal ze nie wie co ma robic ze ma mentlik w glowie itd...to ich wymowki i serio znajdziesz faceta ktory nie bedzie mial watpliwosci czy chce z toba byc!!nie warto zawracac sobie glowy byle czym..nie popelnial mojego bledu bo wiesz co dupek zawsze bedzie dupkiem;)a ty jests lepsza jego strata tylko sie szanuj i nie daj mu sadysfakcji

Gość czuję_się_marnie
Mam do Was pytanie ;) będziecie tu zaglądać wieczorem? Ja będę pisała na bieżąco o ile coś on odpisze itd. chodzi mi o to, że jest pora obiadowa, połowa pewnie pójdzie na obiad, później na spacer lub do rodziny a chciałabym jeszcze pogadać. ja na pewno będę, bo żadnych planów na dziś nie mam.

hej a ja mam rande:P ale z kolega wiec wsumie nie randa ale koniec siedzenia w domu ale sprawdze co u ciebie jutro tylko napisz jak ci sie potoczyloi pamietaj GLOWA DO GORY JEGO STRATA;)

Gość amandaaa768889
ja będę.

Gość czuję_się_marnie
myślę, że dobrze się stało jak się stało. co to byłoby za życie, gdyby on np. nie odpisywał 2 godziny a ja bym się już martwiła, że się rozmyślił, że znów nie wie czego chce a może pisze z byłą. wcześniej miałam chłopaka i przez niego nabawiłam się podejrzeń i tego, że jak ktoś nie odpisuje w przeciągu godziny, to już pozamiatane. Wiecie jak trudno się tego pozbyć? czasem myślę, że to niemożliwe.

Gość czuję_się_marnie
dziękuję Wam, jesteście kochane ;) nawet nie mam komu się wygadać niestety. będę pisała na bieżąco :) tym co na chwilę odchodzą życzę miłego dnia.

Gość czuję_się_marnie
z jego strony cisza. idę do ogródka na porzeczki ;) wrócę za chwilę.

Gość amandaaa768889
ja myślę,że jeśli odpisze, to jutro albo w ciągu kilku dni. Oczywiście w zależności od tego jaką jaśnie Pan podjął decyzję. Ale dla Ciebie będzie lepiej jak się nie odezwie... po co Ci ktoś taki. Znajdziesz sobie takiego, który będzie wpatrzony w Ciebie i nie będzie nawet brał pod uwagę innej. Do wieczora ;)

Gość ona_236_
Pamiętaj żaden facet nie jest wart tego żebyś sie nim przejmowała i smuciła sie przez niego.Zasługujesz na kogoś lepszego a nie na takiego dupka.

Gość czuję_się_marnie
wróciłam, porzeczki były pyszne ;D jest mi strasznie głupio przed samą sobą... ja tak mam, że jak się zakocham to wkładam w to całe serce i jestem wierna - i zawsze obróci się przeciwko mnie. fakt, faktem oni byli ze sobą dłużej ale po jaką cholerę wracać skoro niby zdradzała? dobrze mu żyć z tą świadomością?

Gość lady-lady
Podoba mi sie twoje terazniejsze nastawienie do niego. Chlopak zawsze jest pewien ze moze wszystko i dziewczyna nie ma nic do gadania. No niestety taka prawda widac ze on ja nadal kocha i z pewnoscia przez caly ten czas myslal o niej a ty moglas byc dziewczyna tylko na pocieszenie. Ale trzymaj sie i nie zamartwiaj takim dupkiem :)

Gość czuję_się_marnie
zawsze mnie faceci zostawiali, tylko raz z jednym zerwałam......chyba za dobry charakter mam. takie za przeproszeniem suki nie mają takich problemów.

Gość lady-lady
Po prostu na takich trafialas i na ciebie nie zaslugiwali ale wiesz co? warto poczekac na tego odpowiedniego :) a odwrocmy sytuacje.. powiedzmy ze gdybys to ty nie wiedziala czy wrocic do bylego czy do obecnego to wiesz na jaka bys wyszla? na zaje*ista szm*ate i nikt by sie juz toba nie przejmowal. Dlatego uwazam ze dobrze teraz robisz.

Gość ona_236_
To jemu powinno być głupio a nie Tobie a on na pewno sie tym nie przejmuje.Skoro woli tamtą to niech sobie z nią bedzie powinna go znowu zdradzic.Niech żałuje co stracił i naprawde nie przejmuj sie nim on nie jest tego wart

Bardzo dobrze zrobiłaś że sama zakończyłaś ten związek. Ja bym chyba szału dostała jakby mi facet powiedział coś takiego, że do jutra mi da odpowiedź czy chce być ze mną czy ze swoją byłą. No kuźwa chyba od razu by dostał w pysk i już więcej bym śmiecia nie chciała widzieć. Aż dziw że Ty się na takie coś zgodziłaś. Dobrze, że tu dziewczyny Cię postawiły do pionu i przekonały do słusznej decyzji. A na przyszłość zapamiętaj, że w życiu TRZEBA być trochę egoistycznym, przynajmniej nie będzie się dostawać co chwila po dupie. Też mam takie koleżanki jak Ty, które za bardzo nadskakują facetom i co z tego mają? nic. Tylko liżą rany po każdym związkach, bo oczywiście to zawsze faceci z nimi kończyli.

Gość czuję_się_marnie
powiem Wam szczerze, że niedawno też zakończyliśmy z byłym naszą znajomość było to kilka miesięcy temu ale nie wróciłabym do niego, nie byłoby sensu, wolałabym zostać przy osobie nowo poznanej, bo nie ma sensu wchodzić 2 razy do tej samej rzeki skoro ktoś cały czas rani, to będzie nadal ranił.