Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elennaaa

Co zrobić z włosami??

Polecane posty

Gość elennaaa

Chcę zmienić kolor włosów, nie mam pojęcia co jest takie czasowe na ten moment. Mój kolor włosów to średni, ciemy blond wpadający trochę w lekki brąz. Mam balayage jasny blond, i duży odrost przez to, że nie wiem co zrobić. Dawniej miałam jasny blond na całości, w odcieniu ciepłym ale nie czułam się. Wróciłam do balayagu, ale znudził mi się. Chciała bym coś zmienić, ale się trochę obawiam. Mam niebieskie oczy, ale oprawa jest raczej ciemna, nie czarna ale w sumie taka jak mój naturalny kolor włosów:)Proszę doradźcie co zrobić, podobają mi się blondy ale te ciemniejsze, boję się jednak że nie będzie mi on pasował. Bo w tych całych na blond jasnych włosach nie wyglądałam za dobrze, jakoś tak moja twarz się zlewała i byłam taka jak to powiedzieć bez wyrazu. Co teraz się robi z włosami, no i może jest tu ktoś kto ma podobną urodę do mojej i pomoże dziękuję

Gość elennaaa
wstawiłabym, ale tak głupio do neta. Nie stać mnie raczej na styliste;(może z mojego opisu podsuniecie mi jakieś pomysły byłabym wdzięczna

Gość dfdffgfg
a czemu nie zapuscisz naturalnych wlosow?

Gość aksja
no własnie w sumie bym chciała, tylko muszę zrobić zdjęcia do dyplomu. No a z tym odrostem wyglądam masakra źle:(