Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marco_33

Moja żona po ciąży...co robić

Polecane posty

Gość Andrzej30..
ale się uśmiałem hahahah porównujesz jakieś stare pruchna do młodych laseczek? hahahhha

Gość matacz ,,,..,,,,
CYCKI nie , jednak to ze jednej zmienią sie bardzo , a innej mniej - nalezy głosno powiedziec . Moja zona miała cycki C jak sie zeniłem , po porodach zostały jej cycki o rozmiarze D dokładnie 75 D i tak było bardzo długo. Jednak nie zwisały - do dzis sa bardzo pełne , choc dzis juz zwisają , ale z racji wielkosci , bo są ciekie - jednak dalej to nie jest tzw skarpeta !

Gość matacz ,,,..,,,,
andrzeju , ty cały czas masz na mysli ładne zgrabne młode kobiety - ale ile takich jest ? a ile tych młodych , ale ktore ja mimo wieku bym do lózka nie wpuscił ? i nie mam tu na mysli grubych ! Nie przekonam cie z znanych Tobie też powodów, ale musisz mi uwierzyc , ze ładna 40 jest po prostu ładna i wcale bys takiej 40 nie dał . tak tez bywa !

Gość matacz ,,,..,,,,
ja tu znany jestem moze nie w tym temacie , ja mam kochanke młodsza od siebie o 20 lat wiec ja moge cos na temat kobiety 45 letniej i kobiety 25 letniej coś powiedzieć . Ja też mam szczescie , ze moja kobieta - zona jest piekną kobietą , a czas jej az tak nie ugryzł ! wszystkim co beda chcieli napisac iz widocznie moja kochanka to pasztet - dziekuję mylicie sie .

Gość matacz ,,,..,,,,
sumujac na koniec - kobieta majaca nawet 45 lat moze byc całkiem ładna , miec ładne ciało ... tyle

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a teraz porozmawiajmy o waszych sflaczałych penisach łącznie z jajcami! jedni mają worki po kolana a inni takie piękne kuleczki-od czego to zależy? A za to starszym facetom przestaje stawac kutas,czemu tak się dzieje? Musicie dbac o siebie zawczasu. A wasz tors z wiekiem sie robi ohydny-cycki opadają i rośnie wam brzuchol od piwska-jakbyście w ciąży byli. Faceci są dopiero żałośni.....[opatrzcie na swój wygląd-i ćwiczcie juz kaloryfer bo też nie dorównacie w przyszłości młodym chłopaczkom..... wredne kutasy!!!!!!!!!!!

Gość jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr masz racje popieram w 100% wy mlodzi bogowie myslicie ze jestescie tacy zajebisci cale zycie juz pomijam te jaja ale cala reszta i to tak naprawde bez powodu bo przeciez nie chodzicie w ciazy ,sami sie zapuszczacie a o seksie to mozecie co najwyzej pogadac co drugi to erotoman gawedziarz:P dzieckiem sie zajac nie umiecie instrukcja pralki to dla was carna magia ze o kobiecie nie wspomne 5 minut sapania i finisz na tyle was stac!!! my mozemy do konca zycia uprawiac seks a wy bez viagry ani rusz i kto tu wyszedl na durnia???

Gość moja zona ma to samo 35
:o a ja już nie mam sił

to ja zmien ona wtedy odzyje wezmie sie za siebie bo pewnie i ty jestes beznadziejny to po kiego ma sie starac:P znajdz sobie mlodsza niech cie porobi za jakis czas:D

Gość Małoszka
A ja uważam, że faceci to egoisci. Im ciąża nic nie zmienia w organizmie, oni nie przezywają porodu, połogu, w większości to i tak kobieta przejmuje 80% opieki nad dzieckiem, bo facet cyca nie da i nieraz, nawet jak kobieta bardzo chce wrócić do wyglądu, zadbac o siebie itp, to zwyczajnie nie ma czasu. A większosc facetow ma podejscie "zostaw, to moze poczekac", a nie "zostaw, zajmij sie soba, ja Cie odciaze".

Gość marsjanka atake
ty matacz to masz żone chyba jak sobie z czasopisma wytniesz:D jesteś takim debilem że żadna by cie nie chciała i nie pierdol tu o atrakcyjności starej baby po 40 tce bo stąd widać jak nos ci rośnie:D a kochanka pewnie niepełnosprawna ślepa i głucha:P

Gość olkalkaka
o kurcze, ale tu się narobiło:) ksiezniczko jesli faktycznie miałaś cesarke i jesteś matka to współczuje twojemu dziecku takiej debilnej matki.zero dystansu do siebie do swoich rodaków.:( zawsze bedziesz polką , zawsze bedziesz ta gdzie sie urodziłaś, obrazajac swoich rodaków obrazasz siebie.

Gość olkalkaka
a co do autora , to widzisz pare dziewczyn podtwierdziło ze wszystko jest mozliwe, wyszlij ja na siłownie, dieta i bedzie taka jak przed . ale ona tez musi chciec. nie tylko ty.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
facetów chyba zatkało albo poszli na piwo,zatankować baki......faceci są żałośni.... oceniają kobiety a tak na prawdę to powinni sami zobaczyć jak oni wyglądają i co robią. Ciekawe czy autor dba tak o siebie,żeby żona nie narzekała?!!!!! Bo od zony dużo oczekuje-pomóż jej beznadziejny facecie! Ja na jej miejscu bym cie już dawno zostawiła

Gość olkalkaka
rrrrrrrrrrrrr-dokładnie swietna racja, koleś jest niezle walniety że założył żałosny temat. Zamiast sie cieszyć dzieckiem to on mysli o tym jaka to zona kiedyś była:( co za baran z autora:D :D :D

Gość wyjebalam sie na plecy
:D takie mlodziutkie galerianki przeruchane w ta i wewte 1,5 litra to malo:) jak kupisz jej jeansy to zrobi ci loda trypla masz gratis.Jacy faceci sa beznadziejni byle pustak byle dal:P

Gość wjudhcb wjuhcb
a ja nie wiedzialam, ze kobieta po 40-stce jest juz stara baba... I fakt-faceci spojrzcie na siebie, malo jaki po 30-stce ma atrakcyjne cialo, a chcialby zone miss :P Autor nie docenia zony, nie liczy sie z tym, ze ciaza zmienia cialo, nie obchodzi go bol porodu, nie cieszy go dziecko. Martwi sie tylko wygladem zony i zamiast ja wspierac, oglada sie za innymi. Zalosny jestees chlopie !

Gość komu wisi temu wisi
A co ma porod i ciąża do obwisłych cycków ??? Jak się nosi staniki nieodpowiednie do wielkości cycków, lub nie nosi wcale to wtedy obwisają (szczególnie te duże). A jak ktoś dba o dobór stanika i na nich nie oszczędza i nosi je także w czasie karmienia w nocy to nic nie obwiśnie... ja mam 34 lata, dwójkę dzieci, piersi 70 C i nic nie wisi:) Fakt brzuszek mi się zaniedbał, ale to moja wina... leniuch ze mnie... biorę się do roboty :D

Gość moja żona tez ma wiadro
po porodzie :o i jest gruba... na sex nie mam ochoty, nie z nią...

A ty biedaku siedzisz na kobiecym forum o ciazy i maciezynstwie czego tu szukasz zwyrolu???

szacun jestes wielka!

Gość ja od poczatku piore
to jest zwykla prowo ktore pojawilo sie pare mscy temu na tym forum . Ta osoba tez podpisala sie nickiem marco. Zalosne , ze wszystkie mu odpisujecie i podnicacie sie tym tematem.

ku przestrodze skurwysynom:P

Gość komu wisi temu wisi
a kto tu się podnieca... jeśli kogokolwiek podniecają te rozmowy na forum to do psychologa proszę, podneicać to mzoe realne życie, Marco pewnie spobie trzepał konia ale to frustrat :)

Gość Marco__33
wiecie ostatnio zastanawiam się nad chłopcami. bo przeciez oni tacy ciasni som. i nigdy nie urodzą. no to chyba jutro zaczne szukac jakiegos ciasnego jedrnego chłopiecego ciałka. a jak się zestarzeje albo zgrubieje to wezne nastepnego:)

Gość Marco__33
wypraszam sobie to nie jest provo. ja naprade mam problem i pszyszłem się do was poradzic tu na forum o ciązy :D. tak lubie to kobiece forum. tutaj pszynajmniej wszyscy mnie doceniajom:)

Gość matacz ,,,..,,,,
marsjanka atake ty matacz to masz żone chyba jak sobie z czasopisma wytniesz jesteś takim debilem że żadna by cie nie chciała i nie pie**ol tu o atrakcyjności starej baby po 40 tce bo stąd widać jak nos ci rośnie a kochanka pewnie niepełnosprawna ślepa i głucha i co ? ulżyło ci ?:) zapewne tak . Stare to jest wino i kon ! No i człek po 70 dopiero , ale kazdy moze uwazac inaczej . Co by nie napisac na temat ciała - facet zawsze bedzie mial je z wiekiem lepsze od kobiety - taka po prostu natura jest .

Gość matacz ,,,..,,,,
zawsze mozecie dzieci nie rodzić ! nie sadze by to facet naciskał na owe , choc takowe sie zdarzają . Kazdy ma prawo wymagac od zony by była piekna , tak samo jak zona od meza by ten był jej wierny ! stawiam to w jednym szeregu . Problem w tym , ze wiele kobiet zasłania sie praktycznie wszystkim , a szczególnie dziecmi ! Juz tu na tym forum pisałem o tym . zawsze biedne , zawsze pod górkę itd. a ja cały czas podtrzymuje tu to co napisałem - w przyszłym zyciu ja chce byc kobietą - mądra kobietą !