Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carodziejjjj

Czy napisać do byłej?

Polecane posty

Gość carodziejjjj

Nie wiem dlaczego ale jakoś naszła mnie dzis ochota zeby napisać do byłej.Zdradziła mnie z innym po kilku letnim zwiazku.na dniach minął rok od rozstania i tak chce napisać "To już rok" Od rozstania nie utrzymywalismy kontaktu. Co myślicie o tym,jak może to odebrać?

Gość carodziejjjj
No właśnie nie chodzi o to ze chce z nia porozmawiać tylko zeby może przypomnieć o sobie

Gość helga33333
Rok i nic nie wyrwałeś? Cienko :P Przecież nie przysięgała Ci wierności do końca życia, widać czegoś jej brakowało w tym związku z Tobą... A Ty zamiast o tym rozmyślać rozejrzyj się za kimś nowym!

Gość carodziejjjj
Miałem inną pozniej inna ale to nie było to.Byłej juz nie kocham i za nic bym nie wrocił

Gość czuję_się_marnie
to w jakim celu Ty chcesz do niej pisać? wszystko z Tobą ok?

Gość carodziejjjj
Tak jak pisałem zeby moze przypomniec o sobie i ze juz roczek strzelił

Bez sensu. Po co chcesz jej o tym przypominać? To żałosne. Naprawdę. Zero klasy to raz, a dwa widać, że nadal się z tym nie pogodziłeś, nie żyjesz własnym życiem, masz żal i ogólnie dupa wołowa z ciebie. Jak chcesz jej to pokazać, to rzeczywiście wysłanie smsa będzie świetnym pomysłem :O

Gość czuję_się_marnie
i z tego powodu ona ma się cieszyć? weź się zastanów. nie ma czego świętować, żebyś o tym przypominał.

Gość carodziejjjj
Właśnie sam nie rozumiem bardzo po co mam pisać,ale dziwnie mnie korci.Czy sie wyleczyłem z niej? Tak napewno. jest ostatnią dziewczyną z ktorą bym chciał być

No to się zastanów po co chcesz jej przypominać o sobie? Bo to tylko świadczy o tym, że się nie pogodziłeś z sytuacją.

Gość carodziejjjj
no własnie obawiałem sie ze tak sobie pomyśli

"nie chodzi o to ze chce z nia porozmawiać tylko zeby może przypomnieć o sobie" Ponownie proponuję, żebyś napisał do niej sms-a, że jesteś idiotą. Zresztą... jakikolwiek sms od Ciebie ona potraktuje dosłownie tak samo. :) Ogarnij się, człowieku. Dziewczyna przyprawiła Ci rogi a Ty co? Sms-ki puszczamy? Przypomnij nie jej, tylko sobie co Ci zrobiła.

Gość sniady zenon
nie pisz nic czlowieku bo tylko sie osmieszysz , mowie ci bo bedziesz zalowac jesli cokolwiek napiszesz miej swoj honor jej juz nie ma