Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhahahahahahahahaaa

Co sądzicie o tatusiach z wózkami ?

Polecane posty

Aaaaaa już rozumiem, przytyk w stronę literówki "ma" zamiast "mam":D Było od razu pisać. Potomka planujemy za rok, dwa max, jesli cię to interesuje. Choć nie wiem jaki to ma związek z tematem:)

Gość agteagtyret
anulls wiele kobiet robi wszystko same, wszystko od deski do deski i wcale nie ejst zle, samej da sie zrobic wszystko!!!

Pewnie, że się da, ale po co? Mąz też ma dwie ręce i może partycypować w obowiązkach domowych oraz przy dziecku.

Gość jako żona ,matka i męża kochan
ka stwierdzam,że jest to mega sexowny widok. mój facet,człowiek za którego wyszłam,z którym zwiażałam całe swoje życie ,trzymający na rękach małą istotkę,potrafiący zapewnić jej bezpieczeństwo,ciepło. no mega sexowne i rozczulające.;)

Też uważam, że to sexy - silny facet i malenstwo, które w jego ramionach jest bezpieczne jak nigdzie... Dlaczego niby kobieta ma robić wszystko? Ja pracuje i zarabiam dobrze, zajmuje się dzieckiem, piorę, sprzątam, prasuję i gotuję... Dlaczego mój facet ma tylko pracować? A czy to ja do cholery jestem jakimś robotem? Co innego jakbym siedziała w domu - wtedy rozumię, obowiązki domowe i opieka nad dzieckiem to moja praca... ale ja pracuję zawodowo na umowę o pracę i zlecenie (czytaj pracuję i dorabiam)... dlaczego mam się zajeżdżać? To nie te czasy, że baba siedzi w domu i gnysa w garach a chłop wraca z pracy i rządzi... Emancypacja juz dawno za nami, jest równouprawnienie i bynajmniej nie dotyczy to jedynie tego, że kobieta może byc strażakiem ale i tego, że męskie jest kiedy facet zmienia pieluchy czy wozi dziecko w wózku... Ps: a jakby miał dziecko w nosidełku to, autorko, jest ok?