Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona prawie łysa

Nizoral

Polecane posty

Gość penelopecruz
ja mam jeden z tych babcinych sposobow, ktory mi pomogl troche, ale robilam narazie tylko 2 razy. Tez mam problem z tlustym lupiezem i to straszny, bo moja skora glowy jest az mokra momentami jak chce sie podrapac, tragedia.. Okazalo sie ze tak moja skora reauguje na firme Schwarzkopf, przestalam uzywac i od dwoch lat sie mecze. Noziral kiedys byl dobry, teraz jest drogi i do dupy. Wiec, kupujesz w apteczce buteleczke rycyny, podgrzewasz i dodajesz dwa zółtka, sok z jednej cytryny i robisz papke.. Ta papke nakladasz na wlosy, zawijasz folia i trzymasz 2 godziny, pozniej zmywasz szarym mydłem.. Jezeli masz wlosy farbowane to troche szkoda, bo ja tez uzywam szamponow koloryzujacych i nie moglam patrzec jak mi 30 zlotych spływa, ale wole to niz sciecie na zapalke :D a na szczescie jestem ciemna brunetka, wiec moj kolor nie jest zly..

Gość dodam ze po wymyciu szarym
mydlem, wlosy moga byc po nim takie szorstkie, mozna splukac je czyms o kwasnym odczynie, czy to octem, czy to sokiem z cytryny, wtedy beda ladniejsze, blyszczace. nie mozna przesuszac skory glowy, wrecz przeciwnie, wyprobuj robienie takich masek z oliwy z oliwek z pierwszego tloczenia albo z olejku wiesiolkowego

Gość haneczkkaaa
jaaa jaaa jaaa uzywalam !!! :D i mi nawet pomogl hehe :) ale i tak dodatkowo polecam fajna szczotke do czesania z donegala anty danraff therapy ;) jest megaa mozna ja zamowic przez neta http://www.donegal.com.pl/ polecam

Gość veryAnka
Pomaga, ale dosłownie na chwilę. Doraźnie. Jeśli mogę polecić coś skutecznego, to niech to będzie Pirolam - lek i kosmetyk w jednym.