Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boże.......

Jak mnie mąż wkurzył....

Polecane posty

Gość Boże.......

.....okropnie

Gość cataramerta
dobre, szacun

Gość Boże.......
poszliśmy do znajomych na kawę i ciastko- mogło byc miłe popołudnie- A ten po jakiejś pół godzininie ,że już wychodzimy , bo ON idzie jeździć na rowerze, i i tak głowę zawracał,,że w końcu wyszliśmy- oczywiście zrobiłam mu dziką awanturę, że jest niekulturalny itp i że co ja mam w domu sama siedzieć , a on sobie będzie jeździł

Gość ja dziś
To czemu nie zostałaś??? Ja jak idę z mężem a jedno chce wróćić to drugie zostaje i juz czy to znajomi czy rodzina.

Gość Boże.......
oczywiście z tym rowerem to podszyw, ludzie bądźcie poważni, nikt nie uwierzy w takie bzdury

Gość Boże.......
Mówiłam mu żeby poszedł, a on nie i nie- razem przyszliśmy, razem wychodzimy- popieprzyło go- nie chciałam tam się kłócić dlatego w końcu wyszłam , odreagowałam już w samochodzie , nie mówiąc o domu. Teraz on jeździ

Gość Boże.......
No właśnie to jest takie beznadziejne zachowanie,że jak ktoś tego nie widział i nie słyszał na własne oczy i uszy to wierzyć nie chce. Załamka

Gość A K I M A
podszyw :D:D:D

Gość Boże.......
Aktualnie nie mam roweru - muszę nabyć- zresztą nawet jakbym miała to bym z nim nie poszła w tej sytuacji

Gość Boże.......
najgorzej że on już u znajomych pod stołem kutasa wywalił i moją rękę usiłował naprowadzić. tak mi wstyd, mam nadzieję że nikt tego nie dostrzegł.

Gość Boże.......
on teraz nie jeździ, tylko siedzi w domu i wietrzy kutasa na balkonie z naburmuszoną miną, bo miał w planach straszenie dzieci i starszych pań w parku

Gość Boże.......
Po prostu będę unikać wyjść z nim, sama będę sobie chodzić ,a on niech sobie jeździ Jutro znowu jesteśmy umówieni na grilla- ciekawe co wymyśli - normalnie wkurwia mnie

Gość Boże.......
on przy grillu czasami tak się wygłupia, że kobietom każe zamknąć oczy i nagle z nienacka podstawia kutasa do ust jako kiełbasę swojską

Gość A K I M A
Podszyw jestem obsikana :D

Gość A K I M A
Tak,tak!!!!:D

Gość A K I M A
Boże....... pożycz mi swojego męża :classic_cool:

Gość kkanniaa
Mnie moj tez dzisiaj wkurzyl niemilosiernie. Bylismy u znajomych na urodzinach. Pojechalismy samochodem, bo to jakies 30 km od nas. Na miejscu oczywiscie pytanie " kto pije, kto prowadzi". Bardzo niechetnie, ale zgodzilam sie, ze to ja prowadze, ale pod warunkiem, ze wyjedziemy, jak bedzie jeszcze jasno. Strasznie boje sie prowadzic i on dobrze o tym wie. Impreza sie przeciagala i mimo moich prosb moj durny maz nie chcial wychodzic. Jechalam, jak bylo ciemno, w dodatku zabladzilismy, bo maz przesadzil z alkoholem i nie byl w stanie mnie dobrze pokierowac. Teraz spi a ja siedze wkurzona i po prostu mam ochote go zabic. Juz mu powiedzialam, ze ostatni raz prowadzilam. Strasznie duzo nerwow mnie to kosztuje. Ehh, nie wiem czy ktos to przeczyta, ale musialam sie wygadac.

a moj powiedzial ze ma na mnie wyjebane i jak chce to moge odejsc

Gość kkanniaa
Ja mam ochote mojemu dzisiaj przywalic, ale nie bede go wyciagac z lozka. Jutro sie dowie, co o nim mysle!!!!! Powinnam juz isc spac, ale cisnienie mi tak podskoczylo, ze nie zasne tak szybko.

zazdroszcze wam mezow ktorzy przejmuja sie gdy jest wam przykre lub gdy jestescie n a niego zle, jednak po latach ludzie okazuja inni

Gość kamiliska
a mój dziś nic nie wypił, mimo iz bylismy na imprezie gdzie wiekszośc znajomych przesadziło z alkoholem i narobiło wstydu żonom... mimo iż mój też lubi alkohol to nic nie wypił :))

Gość kkanniaa
Mojemu zazwyczaj jest przykro, ale dzisiaj nie byl zdolny do jakichkolwiek uczuc wyzszych.

Gość MAX 22
Dziewczyny a kto Wam powiedział że mając męża lżej się żyje, małżeństwo to jazda bez trzymanki i tak najbliższe 50 lat i więcej. Musicie wziąść siebie na cierpliwość albo odwalić syzyfową pracę i zacząć wychowywać męża z tym że to się w większości przypadków nie udaje. Powodzenia :D