Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona czy cos

facet poznany w necie

Polecane posty

Gość zamyslona czy cos

Tacy tez sa zazdrosni? Poznalam kogos w necie- kilka lat temu.. codziennie sie kontaktowalismy, duzo rozmawialismy- raz sie widzielismy.. ale nie moge zniesc jego zazdrsoci. To powoli zakrawa o chorobliwy stan. Szkoda, bo to byla fajna znajomosc.

Gość zamyslona czy cos
dodam, że był czarnoskórym Kameruńczykiem, który mieszka juz kilka lat w pobliskim ośrodku dla uchodźców

Gość zamyslona czy cos.
podszywie jak to milo,ze podnosisz;) durniu spadaj!

Gość zamyslona czy cos.
tak się akurat złozyło, że jedyny orgazm, jaki z nim miałam był w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość zamyslona czy cos.
podszywie jak masz ochote pisac o swoich doznaniach marnej jakosci to prosze zalozyc swoj temat i mi tu nie spamowac :)

Gość prawiczek z warszawy
Narobiłaś mu nadziei a teraz jego serce płace :( :classic_cool:

Gość zamyslona czy cos.
nie chodzi o nadzieje.. oboje wiedzilismy jak ta znajomosc bedzie przebiegac.. oboje mamy dosc skomplikowane sytuacje osobiste poza tym odleglosc.. ale uwielbialam z nim spedzac czas mimo naszych gigantycznych kłotni. ALe na dzien dzisiejszy zalamaly mnie jego zazdrosci bezpodstawne zazdrosci koszmar. jednak znajomosci z neta sa na prawde trudne.

Gość prawiczek z warszawy
Skomplikowane to są przepisy podatkowe w naszym kraju. Wszystko inne jest jedynie kwestią chęci !

no wlasnie checi ale jak sie trzyma kilka srok za ogon to niestety umarly straci cierpliwosc.