Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 987 987

Kobiety jak radzicie sobie z brakiem seksu?

Polecane posty

Gość ona 987 987
hmm nie, nigdy nie rozmawialiśmy wprost o tych sprawach, ale on też jest sam i nie raz dawał mi do zrozumienia, że mu sie podobam, zresztą widujemy sie dość często... a on jest dla mnie nieziemsko przystojny. Wcześniej nie patrzyłam na niego w tych kategoriach...a ostatnio zaczęłam;)

Gość ona 987 987
a jeżeli chodzi o te potrzeby to myśle, że w tym momencie mogłabym się z Toba licytować;)

Gość ona 987 987
no i jeśli chodzi o części ciala mojego, które byly lizane... to latwiej pewnie byłoby wymienić te, które nie były... chociaż nie wiem czy w ogole takie są;)

Eh, czyli nie jest jeszcze tak zle, bo napisalas, ze moglabys sie ze mna ... licytowac ... a nie ... ;) Mephisto87 dokladnie, ostatnio - chyba na onecie - bylo, ze T. C. powiedzial, iz "seks z nim jest jak latanie, bo w kazdej dziedzinie chce byc najlepszy". Ale co to za przyjemnosc ... odbywac wyuczony seks? Nie lepiej gdy widzisz w oczach partnera pozadanie, wiesz, ze w kazdej chwili ... chcialby Cie ... i w kazdym miejscu ... (no, moze pominmy dach tramwaju) ...

Gość ona 987 987
a nie..???:)

Gość ona 987 987
ehh te niedopowiedziane zdania w takich momentach...;)

W jakich momentach? oO Prosze paluszki grzecznie ulozyc na klawiaturze ... a nie ... Przeciez juz swoja porcje dzisiaj dostalas ;) A jak postrzegasz obcych ... przystojniakow? Wyobraznia dziala? Masz swoje ulubione ... wyobrazenie?

Gość ona 987 987
w stosunku...do obcych jestem zawsze sotrożna.. chociaz nie raz mam ochote wyjść poza te ustalone ramy "rozsądku" paluszki n arazie są ostrożne, przestana zaraz po tym jak wyłącze komputer i tak.. będzie się to wiązało z moimi ulubionymi fantazjami ;)

Oj ... no ... prosic i blagac nie bede ... zatem zmuszam Cie ... zadam ... wnioskuje o to ... chce ... bys poinformowala mnie ... o swoich ulubionych fantazjach :) W sumie to mozna by zgadnac ... skoro jestes taka ostrozna w stosunku do obcych, to pewnie z kims znajomym :) No wlasnie, ale co? Moze ... widzisz siebie w obcislej bluzeczce, krotkiej spodniczce ... widzisz kogos, kto przypiera Cie do sciany i stoi za Toba ... widzisz ... jak jego dlonie wedruja pod Twoja spodniczke ... delikatnie muskajac Twoje uda ... widzisz jak paluszki niemrawo chca dostac sie pod majtki ... ... a moze sie myle ... tak tylko zgaduje ;)

Mephisto87 czesc, za duzo sie nie udzielales, no, ale pozegnac Cie przeciez mozna :classic_cool:

Gość ona 987 987
Bardziej widze to u mnie na łożku jak ktoś namiętnie mnie całuje... później z porywie namiętności zdziera ze mnie ubranie i pieści mnie ... cała ... kawałeczek po kawałeczku żeby doprowadzić mnie do stanu kiedy w koncu krzycze... "wejdź we mnie" .. Pewnie wiesz jakie uczucie mam na myśli:)

Gość ona 987 987
we could have it all...;)

Eh, ale Ty skapa jestes (w opisie :P ). "Namietnie caluje" ... ale "gdzie"? Bo przeciez nie wiadomo, czy caluje Cie wszedzie, czy moze tylko okreslone rejony Twojego ciala? Nie wiadomo, czy jego jezyk wedruje od jednego uda ... do drugiego ... po drodze zahaczajac o c*pke, czy tez moze wiekszosc czasu przebywa w rejonach szyjnych? Nie wiadomo, czy moze powyzsze nie jest prawda, a jezyk spedza sporo czasu w okolicach piersi albo wedrujac po Twoich brzuszku? Eh ... a ja tak lubie szczegoly ;) A to nie jest tak, ze ... you can have ... what you want? ;)

Gość ona 987 987
ze szczególami? OK.:) Więc najpier siedze moim zgrabnym tyłeczkiem na jego kolanach czując dokladnie jak się pręży jego... skarb. On pieści moje piersi całując jednocześnie mnie po karku... co jakiś czas zjeżdżająć ręką po moim brzuchu pieszcząc niby przyadkiem moją rozpaloną... c*pkę.... później, gdy rozpali mnie wystarczająco ja przejmuje inicjatywe, wiedząc przy okazji na czyjej przyjemności mi najbardziej zależy:)

Gość ona 987 987
*najpierw

Gość ona 987 987
ehhhhhhhh rozmarzyłam się.......

Przeczytalem 3 razy = no widzisz jak potrafisz ladnie opisywac :) A w jaki sposob przejmujesz inicjatywe? Znowu lozko w roli glownej?

Gość ona 987 987
przyjmuje inicjatywe gdy zdecydwanym ruchem kłade go na łożku i siadam na niego przesuwajac się tyłeczkiem po jego brzuchu stymulując tym samym moją łechtaczke ... przy okazji całuje go namiętnie -nie tylko w usta ... pojękuje mu namiętnie do ucha żeby podnieść temperature.... Lubie w ten sposób patrzeć jak intensywnie pieści moje piersi...

No dobrze, przekonalas mnie = Twoje potrzeby sa takze spore ;) Rozumiem, ze Ty siadasz na nim w spodniczce bez majtek ... a on ubrany w spodnie z co najmniej czterema guzikami? = lubisz sie znecac ;) Az nie chce sobie wyobrazac tego cierpienia "przez spodnie" gdy Ty tam ... figlarnie sie po nim ... krecisz.

Gość ona 987 987
heh no dokładnie bardzo lubie się znęcać... ehh to ja idizemy spać?:)

O, to jest konkretna potrzeba. Mam tylko nadzieje, ze jak facet bedzie bardziej przystojny i calosc bedzie dluzej trwala ... to sie nie zniechecisz ;) Dobranoc.