Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ananika

Szukam wolnego pana koło 40..do partnerkiego związku

Polecane posty

Gość bzdsig
o bosche a tu jakie patafiany pisza 💤 :D

Gość Barbara41
Ale pogoda...:) właśnie wróciłam cała mokra i tak sobie myślę, że dzisiejsza aura nie przypomina lata. Mało tego słońca w naszym kraju. Stąd depresje i spadki nastroju - możemy zwalić na naturę! Ostatni wpis, mamy po 40 lat, ale czy od razu ma być sztywno i filozoficznie. Bywają rozmowy na znacznie niższym poziomie...

Coś w tym jest. Zdaje się były nawet na ten temat przeprowadzane badania i okazało się że mieszkańcy krajów południowych są dużo bardziej optymistyczne nastawieni do życia niż ci którzy tego słońca mają mniej. Ale czy to zasługa jedynie słońca? ...Chyba nie:)

Witajcie:) wróciłem z Wisly miałem szczęście wczoraj ładnie świeciło ale dzisiaj to pomyłka leje masakra brak słońca odczuwalny a to dopiero lub aż lipiec:)

Gość tu masz link do topiku
cześć złośliwapomarańcz "D

hmm już myślałem że ktoś pyta o kogoś z rodziny hmm teraz to wszytko możliwe :) a Adaś chyba ostatnio bierze udział w rajdzie samochodowym wiec ani widu ani słychu :)

Pewnie tak. Tydzien temu startował, a teraz pewnie gdzieś trenuje. Nigdy nie byłem w Wiśle, ale podobno odwiedziny domu Małyszów jest obowiązkowym punktem programu każdego turysty

biedna ananika zaczęła od szukania faceta a będzie musiała odwiedzić dom Małysza?

Dobrze ,że bez " nie" . :) Pomarańczko myslałam ,.że jesteś kobietą :) Doczytałam tylko ,że jesteś z północy. Dawno nikogo nie spotkałam z tych stron.

Wprawdzie jestem tu od niedawna jednak również rzuciło mi się w oczy, że mało to ludzi z północy Ale co tam ilość...ważniejsza jakość;)

Pewnie , że jakość ważniejsza. :) Fajnie jest kogoś " spotkać "ze swoich stron :)Może ci z północy nie przyznają się do tego. :)

A dlaczego Ananika ma nachodzić Małyszów?:D Z tego co pamiętam, to wybierała się nad morze...No ale, Ty zdaje się masz informacje z pierwszej ręki;)

No tak...przez wielu jesteśmy postrzegani jako Polska "B"...czyli okolice znane z wysokiego bezrobocia i braku perspektyw...Ale przynajmniej jezior i dostępu do morza mogą nam pozazdrościć:D

wiesz :) do Wisły mam blisko teraz jestem w niecała godzinę:) z A4 jadę na A1 potem kilka km i jestem na miejscu :) a w domu Małysza nie bylem jakoś mnie to omija za każdym razem :)

Ależ nie przeszkadzasz!:) Myślę że Anfy również nie ma nic przeciwko, a nawet zaryzykuję stwierdzenie, że się z Twojej tu obecności cieszy...tak jaki ja:)

Gość Barbara41
a z południa, to nie jakość? :) Dobry wieczór wszystkim w tym deszczowym klimacie...

jak skończą A1 to do gdańska tylko 6 h :) ale kiedy to będzie :)

hmm nie przeszkadzasz:) aż tak zanudzamy ?:)