Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ananika

Szukam wolnego pana koło 40..do partnerkiego związku

Polecane posty

Basiu witaj :) Masz rację, że tutaj tez można poznać wartościowych ludzi.Nikt chyba nie napisał,że nie można. Tylko nie każdy człowiek pisze prawdę o sobie i nie widząc go trudno ocenić czy pisze tak, jak jest faktycznie. Należałoby się spotkać w realu i zweryfikować te wszystkie informacje. Poza tym można różnie trafić( psychopaci, zboczeńcy itp.) i już nie wrócić ze spotkania. :( Chyba tego bym się obawiała najbardziej,że ktos mnie skrzywdzi, albo nawet pozbawi życia. Ale próbowac można, czemu nie.Jeśli jest się osobą spokojną, nierozrywkową, nie pijąca alkoholu itp. to gdzie iść ,żeby kogoś poznac? Nie zawsze jest taka możliwość. Witaj Ananika, dałas sobie radę. Myśle,żę dokonałas dobrego wyboru:) Najważniejsze ,żebyś to Ty była zadowolona. :)

etam,jaki podziw;) nic w sumie nie trzeba robić,tylko kase szukać,i wiedzieć co wybrac aby było w miare dobre;) a panowie w sklepie chetnie służą pomoca i poradą

Anfy-to nie o to chodzi,po prostu zostałam nagle bez tv ;) więc musiałam cos kupić...;) A technicznie jak oceniasz to co kupiłam? Dobra będzie jakość obrazu i takie tam?....

witaj Zosiu :) hmm czy to ważne kto kim jest? ważne że naprawde fajne grono i można wspolnie porozmawiać :) ale ok slonce sie pokazało troszkę ide pochodzić po dworku :) muszę się naładować :) do później :D

Gość Barbara41
Witam wszystkich :) i na razie uciekam. Rozpisałam się, a muszę wyjść i coś załatwić. A jeszcze wcześniej coś wrzucić do pustego brzuszka:)

Jakoś obrazu zalezy od źródła tzn od dostawcy sygnału kablowka polsat lub "enka" itd:) wybór dobry i pochwalić muszę :) dzielna dziewczynka:)

to miło mi,aż się czerwienię....:) Hm,to nie wiem jaki będzie obraz,odbiór dopiero w środę bo wtedy dostawa,ja chyba mam tv taką zbiorową antenę w bloku..... Ale ze mnie cienias,nawet na tym sie nie znam;) Oki,to miłego spaceru i popołudnia:)

Gość bllekot
UWAGA NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ !!!! 07:14 [zgłoś do usunięcia] Krwawa Miazga vel Bó Ananika-- mieszkam w Atenach.Może skrobniesz do mnie na ten adres? ubu7@o2.pl POD TYM NICKIEM PASOŻYTUJE SŁYNNY DUCH CAFE!!

Gość bllekot
cześć i chwała naszej EKIPIE

jaki duch cafe?:) wiem że koleś pisał swój adres na wielu wątkach i prosił tez o maile....:)

Gość bllekot
to jest trefny nick a mail, który podaje, należy do pewnej kobiety, która odrzuciła jego końskie zaloty. Więc się mści w brzydki sposób. No wiecie, urażona męska duma :) Pozdrawiam

a jaki TY masz w tym interes pisząc to o nim?:) jakaś zazdrośc czy jak?;)

Gość bllekot
Może o tym nie wiesz, ale na kafe trwa wojna. Po prostu sabotuję jego działania.

wojna??:) a to ciekawe:) między Wami?:) A jaki to mam sens?....:/

Gość bllekot
jak chcesz wiedzieć kto to jest duch cafe zapytaj złośliwego pomarańcza i belerofronta uciekam ;)

naszego fanego pomarańcze????:) on tez otarł sie o cafe mafię?;) oj,nie wierzę....:)

Gość blllekot
właśnie przed chwila ktoś zaczernił mi nicka. Od tej pory wszelkie wpisy pod tym nickiem są nie moje! Chwała EKIPIE!

juz słabiej ale było piękne słoneczko dzisiaj u mnie:)

Gość Barbara41
Dobry wieczór:) ale ciiiiiiszaaaa.... a u mnie leje, leje, leje :(

zwale to na pogode:) kazdy chyba senny dzisiaj jest :)

Hej:) Czytam, że zakupy się udały...Gratulacje. A jak tam Twoje spotkanie Anfy? Mam nadzieję, że również pozytywnie...Jaka u mnie była pogoda wiecie już z relacji Zosi:) Sam jak to przeważnie w poniedziałki w pracy nawet nie miałem czasu wyjrzeć za okno...