Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ananika

Szukam wolnego pana koło 40..do partnerkiego związku

Polecane posty

no mam doła,wszytsko mi sie pieprzy.....mam dość takiego zycia..... Inwałd znam wzdłuż i wszerz, a Szczyrk?co tam takiego ciekawego?No a Cieszyn?

Nie możemy ograniczać się tylko do posiadania 2-giej osoby w zyciu i się z jej braku dołować... ja teraz widzę na ulicy spojrzenia, uśmiechy i ani mnie to grzeje ani ziębi:)

Kochana, no Szczyrk dla mnie jest sentymentalny tam bywałam od dziecka, mam swoje górki, pagórki...W zasadzie nic, może ja inaczje postzregam ze wspomnień Co Ci się pieprzy? Możesz powiedzieć?

najgorsze to to,że chyba lek przed samotnościa-bo inczej tego wytłumaczyc nie potrafie-sprawił,że byłam z nim jeszcze chyba z rok..... w domu nic nie pomagał,ja wszytsko kupowałam,robiłam,miał problem aby dołozyc sie 1/3 do czynszu(ok.200zł),bo twierdził ze do tej pory płaciłam sama wszytsko i było ok,a teraz na nim zarabiam,że ewentulanie moze do wody prądu,ale tez nie zbyt duzo bo my mamy długie włosy to więcej to zużywamy......

magielek trzeba uważać na te uśmiechy,ciężko rozpoznać czy śmieją się do Ciebie,czy z Ciebie,skądś to znam

magielku...jak pisalam kiedys,spojrzenia,usmiechy widzę,i zaproszenia na kwae też są....ale ja tego jakos nie potrzebuję.....Nie potrafie zaufac juz facetowi,widze tylko kłamstwa,zdrady,boli to......a jednoczesnie samej żle...a z kims chyba na serio nie chcę być.....oj,smutno mi samej ,i z tymi moimi problemami.....nie potrafie cieszyc sie życiem....:( taaaki dół......

magieku pogonic? ja jeszcze z rok zyłam tak...rodzina pukałą mi sie w głowę,odsuneli sie.....a on-no że kocha mnie przecież....

nie,to facet po mżeu ,jedyny któemu zaufałam i którego pod swój dach wpusciłam...a miało byc juz lepiej niz w małżęństwie...i totalna porażka....:(

Ostatnio maiłam przygodę z podrywem...na to wykończeniemieszkania kupowałam farby i takie tam...wóżkeim podjechałam do auta, wkładam do bagażnika...Podchodzi facet tak 35 lat i pyta mnie czy mi pomóc...

no magielku-to podobnie jak pisalam tutaj o "pomocniku" dywanu który kupiłam.....romantyczne tez to było... kacper-dzieki......jak w zyciu przepier..... i chyba tak juz musi zostać....ale tak mi zle z tym wszytskim.....:(

Jeszcze coś odburknęłam, że w dzisiejszych czasach liczyc na faceta...A on...intryguje mnie pani... wsiadłam i jadę, ale widzę, że na światłach ktoś mnie jakby spostrzega i usmiecha się...ale ja myślę, zdawało mi się. Wjechałam do garażu, zamną ten samochód co stał na światłach ...:-D jadę ileśmetrów zaparkowałam a tam wysiada facet spd marketu:-D Nosz, a brama się zamknęła ...a ja do niego I jak pan teraz stąd wyjedzie?:-D

kolezanka psycholog mi powiedziała,że ja przyciagam nieodpowiednich facetów......na wygląd,a tacy leca mało wartosciowi....i ja jeszcze mam gadane,więc leca takie lekkoduchy..... i póżniej ja płaczę.....

oj magielku-to przebiłas mnie...twoja historia urzekła mnie,jak z filmu... no kacper,to tez swoje przeyzyłęs...ale ty nasz specyficzna pracę,i chyba trudno bedzie ci związek utrzymac na odległośc,juz pomijam kwestie zaufania,gdy Ty jestes saobie gdzies tam sam daleko,a Twoja kobietka miałaby czekac sama w domku....

A tam Wasze doły, życie jest piękne, zdrowi jesteśmy? Zdrowi! Cieszyć się trzeba!:) Nie chcę słyszeć o żadnych dołach mi tu...