Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ananika

Szukam wolnego pana koło 40..do partnerkiego związku

Polecane posty

oj kacper,bo ja mam gadane,podobno miły głos przez tel., do tego zartuje cały czas,dusza towarzystwa,więc faceci leca,miekną,ale co z tego.....jak żadnego wartościowego w tym "tłumie" nie ma,tylko włąsnie tacy "niech zyje wolnośc i swoboda"...a może i byli tacy,ale widocznie ja takich nie zauważam..... ale jestem poplatana:( tak mi zle....że masakra.... Jak widze faceta,od razu odpada,bo mam teraz takie oczekiwania,ze chyba kosmos....naprawde żle mi samej z tym wszytskim...

Wow i chciał taką starszą? no ja nie mogę skarzyć się poza tym na mojego ex, dbał o mnie, naprawdę i rozpieszczał. Wakacje z marzeń właśnie z nim...

oj magielku,miłośc jest slepa......a po drugie jak ja mogłam czegos oczekiwac od niego,jak w miłosci sie daje,nie bierze.......on miał do mnie pretensje,że czegokolwiek od niego oczekuję,bo on przeciez nie ma pracy....a za tysiac pracowac nie bedzie...

kurcze,magielek-to może przebacz?.......mi brakowało włąsnie takiej silnej woli-aby komus kazac sie spakować,no bo mówił że kocha...ale porażka.....:(

w siewierzu dobry chlebek pieką,mialem jutro do warszawy jechać też przez siewierz ale plany sie zmieniły

magielku.....rozum mi odebrało.....był 5 lat młodszy... Magielku-a co w tym Szczyrku mozna by było robić? napisz kilka opcji gdzie warto iśc,i co zobaczyć

U mnie miał trochę rzeczy...i się nie spodziewał takiego pożegnania...wszedł ja z uśmiechem go przywitałam z całusem w policzek, ale nie proszę już dalej...w torbie ładnie zapakowałam koszule i kosmetyki i wraz z dowodem wręczyłam mu...Oniemiał i zbladł:) Powiedziałam i życzyłam szerokiej drogi i żeby już wyszedł bo sie spieszę, taksówka moze podjechać...Pojechałam do restauracji i szczeliłam sobie danie marzeń z winkiem...za jego zdrowie:-D dzwonił i na domowy i na kom.mysła, że mam jakąś randkę chyba!:)

Szczyrk to taka dziura w zasadzie, tylko dużo stoków, na narty pojadę w zimie. Ale wiesz co? ma taki dar i urok do pozytywnych przemysleń...mi najbardziej podoba się sśłiczny stary drewniany kościólek...:)

magielku-ales Ty silna kobieta.....naprawdę to zrobiłaś???? ale to chyba juz nie kochałaś? Bo inaczej człowiek mięknie,liczy,ma nadzieję....

magielku u mnie tez mial 2 reklamowki ubran,ale nie potrafilam......wolalam aby sam odszedl....robilam placze,zale,awantury ze juz nie wierze,ze co to za zycie,ale nie potrafilam wyrzucic.....oj zjadlam nerwow.....jaka ty silna kobieta.....ja chyba wiele znosilam,bo balam sie tej samotnosci.....

Kochana, kochałam go! I potem jeszcze też, ale ja mam honor, jestem silna, tak mówiąmi kumpelki:) Obrzydzenie mnie brało jak pomyslałam, że moczył z nią:( trzymałam fason, to go bardziej raniło.

no tak,honor...to jest to... Z tym ze ja nie mialam dowodow ze z kimkolwiek moczyl....mialam tylko podejrzenia.....no ewentualne przeczucia ze szybki numerek z pania przy drodze,ale to wszystko bylo bez dowodow...

wiesz...pewnosci nie mam....ale zawsze go takie dziwki zachwycaly.....nigdy,ale to nigdy obojetnie ich nie mijal....

jeśli to Wasze życie takim było to współczuję,u mnie nie było ZADNYCH oznak,że dzieje się żle-i dlatego tak skończyłem

wiesz...a moze to tylko moze podejrzenia chore? bez pokrycia wyobrazenia?......sama sie wtedy gubiłam..... Byłam z koleżanka na dyskotece.....tak poznałąm....