Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berbusia

***** przy wargach sromowych gromadzi się krem ******

Polecane posty

przy kazdym przewijaniu smaruję corce pupę sudocremem. W wargach gromadzi jej się ten krem i nie idzie tego domyc, pozniej zaczyna się robic zolty i smierdzi. Zawsze staram się go "wybierac" ale nie udaje się do konca bo przywiera. Czy Wasze corki tez tak mają????

Gość Już nie gadaj
że nie da się go zmyć...Co ty masz za krem?

sudocrem - wczoraj probowalam jej to doczyscic i zdarla jej się trochę skórka - ten krem zbiera się jakby w takie placki i nie ma sznasy zeby calosc wyczyscic i zawsze ma tam takie zoltawe placki...

To ja nie wiem ile tego nakładasz, że nie możesz zmyć. Ja też używam i spokojnie zmywam a zresztą uważam, żeby Małej nie naszło między wargi.

ja tez uwazam i smaruję tylko pachwinkach - nie wiem w jaki sposób to się tam przedostaje

dokładnie--- mojej córci również sudokrem tak powoduje z tym że nie śmierdzi, nic nie wyczułam:0

Gość too może
weź wacik z oliwką

Gość Ja przepraszam, ale po co przy
każdej zmianie pieluchy stosujecie sudocrem? Przecież to jest krem dla dzieci z problemami skórnymi, a nie pielęgnacyjny :O

A może Ty Ją niezaczęsto przewijasz. Ja nie miałam nigdy przypadku, żeby się jakieś placki robiły czy żebym nie mogła zmyć kremu. Chusteczką wilgotną bardzo fajnie schodzi.

ja używałam wacików na zmianę z chusteczkami. Z tym że sudocremem smarowałam przez 1 miesiąc po każdej zmianie pieluchy - cieniutko, potem już tylko na noc albo po kupie. Może spróbuj smarować cieniutko? I nie po każdym przewijaniu?

Gość shfh
moze sprobuj linomagu

przewijam srednio co 3 godziny. sudocrem stosuję za każdym razem, bo jak byla mala to mialaokropne odparzenia i tylko on pomagal wiec terz stosuję profilaktycznie. A moze to nie byc krem tylko jakas taka maź????

trudno powiedzieć, może rzeczywiście na jakiś czas odstaw sudocrem i spróbuj tego linomagu, mnie zastanawia tylko ten brzydki zapach u Twojej córci, zobaczysz czy po innym kremie też tak będzie, jeśli tak, to znaczy że to nie wina kremu, tylko jakaś infekcja. Nie zaszkodziłoby też pokazać małej lekarzowi.

korzystając z rady jednej z Was zastosowałam oliwkę i o dziwo wszytsko zeszlo i ma teraz czysciutko . dziękuję za radę:)

Gość no i co...
a może ma uczulenie na parfum albo coś jeszcze? Linomag moim zdaniem nie jest dobrym rozwiązaniem. Najszybciej do lekarza i zapytać o alergie i najlepszy hipoalergiczny krem, ale naprawdę hipoalergiczny, bo niektóre kosmetyki hypoalergiczne nie są do końca hypoalergiczne.

A moze nie potrzebnie smarujesz ja tym kremem?Mysle,ze jak nie ma potrzeby to po co smarowac dziecko?